sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk - cwaniak i obłudnik!!

Ten Wasz "Ciemnogród" to Wy sami! To wy go tworzycie właśnie na tym forum takim tematem. Czy jest wam dane coś oceniać? Czy barany głupie musicie wchodzić na temat religii? Spójrzcie ile dookoła jest innych tematów na które można coś powiedzieć. A jeśli chodzi o młode pokolenie to jak Ci młodzi nie zaczną się modlić za siebie to narkotyki, alkohol i inne używki doprowadzą ich na dno. Przetrwają Ci, którzy są z Bogiem. A pamiętajcie o tym, że Bóg Was nie odtrąca to Wy niewierne barany odtrącacie Boga. Pamiętajcie, że zawsze tak jest "Jak trwoga to do boga" i żeby nie wiem co ale na każdego przyjdzie pora czy to choroba matki, czy śmierć narzeczonej a wtedy te Wasze teksty staną wam przed oczyma. Zastanówcie się zatem o czym chcecie pisać na forum. Może lepiej się zająć problemem narkotyków w szkołach? Młodzieżą, której rodzice nie pilnują a dzieci wychowują sie na ulicy. I tym sposobem dobrneliśmy do końca wypowiedzi. I tu postawiłbym pytanie dla tych, którzy może teraz nie wierzą aby się zastanowili nad własnym postępowaniem, ludzie to do nas młodych należy budowanie tego świata! I nie odpowiadajcie chociaż, że na używkach- bo wtedy to wy macie wizje przyszłości.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY WIERZĄ I BĘDĄ WIERZYĆ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk - cwaniak i obłudnik!!

oj AMik :D heheh

samuraj nazywasz ludzi baranami bo mają własne poglądy? Wyrazili swoje zdanie na temat zamieszczonego tekstu? Bo nie dzielą jak Ty ludzi na wierzących i ćpunów? Zastanów się co piszesz: "Czy jest wam dane coś oceniać?", jesteś fanatykiem? Wierzysz ślepo, nic nie oceniasz? Gdyby religia nakazywała Ci morderstwo zabiłbyś bo wierzysz? Jak chcesz nawracać to leć do seminarium i nie szastaj tak tymi baranami, bo jak sam przecież powiedziałeś nam nie dane nic oceniać.

...Kiedy stałeś z nami, walczyłeś ramie w ramię - idea Wielkiej Polski Twym celem stała się...!

"Wszystko ma postać przyjemną, gdy ja z Tobą, a Ty ze mną."
Naprawdę fajnie jest być we dwoje... Mimo że wieje wiatr, że słota i deszcz okrywam ja kurtką i tulę w raminach. Rozczulają mnie jej plamy na twarzy od słońca, początki celluitisu, powoli zaokrąglające się kształty.
"Małżeństwo jest formą naszego czyśca na ziemi, przez który się nawzajem zbawiamy."
Znowu się dąsa, ja nie wiem o co jej chodzi, ale... pewnie ma rację. Chciałaby żebym był jak Marek, Krzysiek... itp. Czemu do jasnej cholery nie wyszła za nich... Nie odzywam się, po co ją prowokować. Uciekam na kanapę... Niech się wygada...
"Żony wtedy są najlepszymi słuchaczami, gdy ich mąż mówi do innej kobiety."
Nie słuchała mnie wcale, nie interesują ją te tematy, ale w drodze do domu wyrzuca mi każde słowo do jej koleżanki, to że powiedziałem że ładnie wygląda, że rozmawiałem z nią za długo. A z kim miałem rozmawiać gdy ona dąsała się na mnie...
"Nic nie zdziałasz dla świata, gdy na każdym kroku
Ukochanej kobiety brak przy Twoim boku."
Nie idzie mi pisanie... Artykuł ma już kolejny deadline, a ja... sprawdzam emaile, telefon... Czemu ukochany małpiszon nie dzwoni... Czemu... To już miesiące...
"Wymiana nawyków: ja daruję ci ten nawyk, ty mi tamten i tak rodzi się małżeństwo."
Lubię cię pocałować niespodziewanie, mimo że ścieram ci puder, szminkę sobie poprawisz... Lubię iść z Tobą pod rękę, rybę jej rękami, zostawiam kubek na stole i chrapię okropnie... Ty też masz wady które mnie denerwują... Odpuścimy sobie połowę, będzie nam lżej...

"Zazdrość to udręka dla kochającego, a obelga dla kochanej."
Upiory zazdrości męczą mnie bez przerwy... Jest sposób by to zwalczyć, bądz obok stale... Chcę Cię obok, nawet jak mi dokuczasz...
"Trzeba, żeby z czyjegoś powodu bolalo serce. Dziwne, ale bez tego życie jest puste."

PRAWDA. MIŁOŚĆ JEST WSZYSTKIM. BEZ TEGO JESTEM NIKIM. KOMPLETNIE NIKIM...

Kocham Ciebie maleńka, wszystko co się z tej miłości zrodziło. Kocham Polskę, łomżyńskie uliczki, mazurskie wody. Rozdarty między kontynentami, nie mogący znaleźć tu tożsamości powoli umieram.
PS. Polonia Chicagowska nie przypomina Polski zupełnie...
PS2. Trzeba powiedzieć prawdę, jestem jednym z tych który emigrując przegrał siebie... lub wygrał Ciebie...
PS3. Uwielbiam waszą krytykę na forum. Czuję się jakbym był między wami. Mam już komputer w domu, jeśli maleńki pokoik można nazwać domem. Niestety nie mam emaili osób które pisały do mnie wcześniej, jeśli możecie odezwijcie się dasto@hi.pl
PS4. Prowadzę tu dział kulturalny w gazecie... piszę o balecie, teatrze, literaurze, a najczęściej o malarstwie... Czekam na wasze listy, krytyczne i nie tylko...
Wasz DaSto

Chyba ktoś w mieście źle obmyślił plan remontu dróg. Bardzo dobrze ze są one w ogóle remontowane ale nie powinny być zamknięte dwie główne ulice jednocześnie (Szosa Zambrowska Aleja Legionów). Rano tworzą się korki i ciężko jest się nie spóźnić do pracy czy szkoły.

Zamknięte główne ulice:
* Szosa Zambrowska - do 15 października
* Aleja Legionów na odcinku od placu Kościuszki do Polowej od 8 września do 6 października
* Aleja Legionów na odcinku od Polowej do ul. Kopernika od 15 września do 20

lara

albo

XtraVert, tymi linkami, to przyładowałeś z grubej rury, a niech cię :)

Tak, zdecydowanie potrzeba w Łomży jeszcze jednego kościoła. No i oczywiście to lotnisko...:) Nie zapomnijmy o jakimś miejscu dla Dj-ów, tyle talentów się marnuje na forum...No bo po co nam np. szkoły wyższe, nowe miejsca pracy lub cokolwiek innego?

Dziwne... ja w Łomży nie słyszałem o żadnym klubie, same tancbudy dla przypadkowych i niewybrednych imprezowiczów, dla których germano disco (a'la ATB) lub tunel trance (sic!) urastają do miana techno... kiedy takiemu "dejotowi" wspominasz np. o Goldiem, Jeffie Millsie, Photeku, Joshu Winku, Underworldzie i reszcie producentów i DJ'ów odpowiedzialnych za rozwój szerokopojętej elektroniki to robią wieeeelkie oczy i puszczają Scootera albo inne "Dla mnie masz brajla".
Zawszę myślałem, że klub to lokal zprofilowany na określoną publiczność i stylistykę, trzymający określony poziom muzyczny, organizujący nietypowe przedsięwzięcia artystyczne i unikający mętnych ludzi. A tu wszędzie lila-róż, szeleszczące stroje sportowe i obciach pierwszej wody... Ale może ja tam się nie znam?

P.S. "club" Metro to niezła zrzynka... przypadkiem tak samo nazywa się jeden z najlepszych klubów muzycznych w Polsce.

Bartez - na gwiachę masz odemnie krawat w biało-czerwone pasy!
Nie wiem czemu, ale poziomem opanowania języka oraz ogólną sprawnością mentalną przypominasz mi niektórych "wybrańców narodu". Już teraz wiem kto na nich głosuje...

heh najbardziej inteligentny forumowiczów MrS :D i jego ojciec pajac :D

hmmm.... co jest??? cisza jak makiem zasiał... jeszcze ktoś pomyśli, że łomzyniacy przestali się ścigac... a to przecież prawda nie jest ... :PPPPP

Kosmos

Nie przeginajmy z wyrażaniem uczucia niechęci do swych adwersarzy ....

... & vice versa!

znam jedna kobiete z lomzy Grazyna L ktora uznaje tylko Picie i K..... sie przykro patrzec nato bo tez jestem z Lomzy staralem sie jej pomoc wzilem nawet do mieszkania,ale wodka silniejsza. Po 15 latach w US ma tylko to co na sobie.Po 2 tygodniach z przykroscia musialem ja wyzucic z domu . bo zaczela sprowadzac sobie facetow. mam niesmak z tego powodu ,ze ja usunelem z domu i dlatego pisze Moze za szybko sie zniechecilem niewiem,mam nadzieje ze to nie bedzie nastepny zmarnowany czlowiek,ktory skanczy na ulicy Millwaukee

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org