Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla DUCHA I CHARAKTERU |
w ubiegłym roku był bal andrzejkowy w zajeździe Ryś na małej sali.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla DUCHA I CHARAKTERU |
Pójdźmy wszyscy na sesję Rady Gminy w Śniadowie. Słuchając relacji bywalców wynika, że to dobry ubaw, nie wiadomo, czy się śmiać, czy zaraz wyjść, szczególnie jak wypowiada się wójt. Twierdzą, że tytuł tematu w pełni się potwierdza, czego on tam nie wymyśla a jakie snuje opowieści. To co, idziemy ? Kupą panie i panowie, popatrzeć i posłuchać władzy ! Diety tylko dla radnach i sołtysów, reszta na własnym wikcie. DiDi
|
|
jesli jestes taki kozak i myslis ze jestes kozak to powiedz mi gdie sie spotkamy no widzis bois sie mnie gdybys nie bal to powiedzial bys mi ty suko ****** smato powiedz kim jestes i gdzie sie spotkamy tedy wyjasnimy sobie co mamy do powedzenia rozumies szmato ****** pedal jeden...................to ty hiba nie mas mydla smato ****** ty geju......
|
|
jesli jestes taki kozak i myslis ze jestes kozak to powiedz mi gdie sie spotkamy no widzis bois sie mnie gdybys nie bal to powiedzial bys mi ty suko ****** smato powiedz kim jestes i gdzie sie spotkamy tedy wyjasnimy sobie co mamy do powedzenia rozumies szmato ****** pedal jeden...................to ty hiba nie mas mydla smato ****** ty geju......
|
|
zgodzę sie z dobromilem, moja koleżanka uczysię w 3 LO i bardzo żałuje że tam poszła
|
|
Hejka!!! Ja już jestem prawie po wszystkim... został mi jeszcze WZ? Czy ktoś wie jak on wygląda...? Czy należy się nim przejmować? Pozdrówka
|
|
jak tak żałuje to niech zmieni szkołę.
|
|
hej czy jest ktoś z tomaszowa mazowieckiego?
|
|
ja w sobotę zdawałam TWO i TSF w katowicach ale dopiero teraz widzę że najgorsze przede mną jak to przejść pomóżcie
|
|
bardzo szybki, 10mb/s za 59zl, polecam nie ma co :D
|
|
Ja dzisiaj tankowalem na BP 4.25 Diesel
|
|
A co sie to interesuje co mu bylo? Co ty plotkara jestes? Najwazniejsze ze sie odnalazl prawda? ________ Malachit
|
|
Przede wszystkim jakie to auto? Stało się to nagle, czy narastało stopniowo? Moc osłabła? W których mometnach dymi i jak bardzo?
|
|
To ciekawe ... matura pisana w kiblach? Masz ciekawe doświadczenia gościu! Co za brednie... Zapytaj tych co sie tam ucza, to ci powiedzą, czy w ogóle mogli wyjsc na siusianie podczas matur! Oj widzę, ze wielu ma teraz pole do popisu i "wiesza psy" na ZSD. Poniżyć innych, aby siebie wywyższyć to piętno naszych czasów... " Żal, żal za dziewczyna, za zielona Ukrainą..."
|
|
he, he, może to choinskiego przypadek z tą maturą... absolwent w końcu, no a może i nie :) a co do naboru, chyba logiczną rzeczą jest jego stan przy takiej medialnej nagonce na likwidację... w końcu i kłamstwo powtórzone ze 100 razy może zostać przez większość uznane za prawdę.. :(
|
|
zdecydowanie na małachowskiego!
|
|
U Zdzicha pod klatką
|
|
w jaki sposób odpowiadamy na ten testy multi ?
|
|
a jak nie masz dobrego programu ? albo chip-rezystor wlasnej produkcji? to tez pieprzę?
|
|
Mam wrażenie ,że niekoniecznie Żydzi obchodzą zaduszki .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |