Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zanik człowieczeństwa? |
Z PSYCHOLOGII: _stary pryku_ Trudno,ażeby w aureoli męczennicy czuć się tą lepszą. Rewanż sprawia,że laska traci podstawę do moralnej wyższości_ co daje pole do popisu tobie,świętoszku biedaczku Takos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zanik człowieczeństwa? |
nie wiem jak tam jest bo nigdy nie byłam, ale... Mam znajomą na 3 roku socjologii studia dzienne, kiedy się z nią nie spotkam narzeka ile to ona ma nauki, ile musi sie uczyć, jak ciężko jest na zaliczeniach itp. To ja niewiele mysląć postanowiłam, że wybiorę się do Jańskiego na zaoczna pedagogikę (w sumie i nie drogo). Kiedy ona się o tym dowiedziała od razu wybiła mi to z głowy i powiedziała, że w jańskim to się tylko jest dla papierka bo niczego nie nauczą :P ostatecznie nie poszłam ze względu na plan na innych studiach. To,że z wałdzami tej skzoły dzieje się coś nie tak to słyszałam już w ubiegłym roku. Nie słyszałam, że by gdzieś jeszcze tak było :) Polityka i tylko polityka.
|
|
obikektywnie patrząc chłop ma racje, a dziewczyna pisząc o TYM NA FORUM I CHWALĄC SIĘ TYM zadała chłopakowi ból psychiczny (niewspominając o fizycznym) . Pewnie tak powiedział, bo dziewczyny uwoielbiają rozmawiac z chłopakami w towarzystwie koleżanek (najlepiej 2 - 3 ) o prywatnych sprawach z chłopakiem. Wiem to z osobistego doświadczenia więc gdy chłopacy, zauważycie, że dziewczyna wyciąga Wasze sprawy prywatne (ujawnia się przedmiotowe traktowanie chłopaka, zapewniacie jej tematy do rozmów, których bez WAS by nie miała ) przy koleżankach, należy lasce zwrócic uwagie, a gdy nie pomoże , to good bye. Takos
|
|
Ja pierdole ...
|
|
skleic dupy frajerzy nigdy nikogo nie oceniajcie po tym ze ma konto na fotce a jak wam sie nie podoba to zamknijcie z łaski swojej mordy bo juz patrzec nie moge na to posrane forum jak i założyciela tego wątku dla niektórych to polecam stronke żal.pl na pewno sie tam odnajdziecie życze powodzenia w daleszej karierze błazna ptysiu dorogi i zmów sobie kolejną prenumerate grypsów dla frajerów bo ta co ją masz pewnie juz nieaktualna i poza sezonem
|
|
zapraszam w mój profil więc :]
|
|
...zyje ?? znaczy sie konkubinatl..... no ter to sie zkosciolka do niej przyczpiom biedaczeczku :D:D:d
|
|
Perspektywa - państwo policyjne, prezes wykonał zamach na wolność mieszkańców do wyrażania swojego niezadowolenia z decyzji podjętych przez zarządców wbrew woli mieszkańców
|
|
hwdp zapraszam Ciebie i tego czeczenowicza jutro na ten plac przy pg8 i weź kolegów . ( :E ) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A jednak Empik Będzie, ale nic ponad to ciekawego
|
|
hcesz wazyc 40 kilo? pamelo nie bendziesz Takos
|
|
Jako zwykli śmiertelnicy nie mający wpływu na PKS Łomża możemy chyba tylko spróbować zarzucić ich e-mailami o takiej samej treści, z prośbą o utworzenie połączenia Łomża-Gdańsk, z przystankami np. w Olsztynie i Elblągu...
|
|
odmóżdzony to jestes ty debilu i zamknij ryj bo ciebie o zdanie niepytałem forumowy pajacu wez jebnij swojej starej za to ze spłodziła taki niewypał
|
|
Ja myślę, że pani z apteki miała raczej na myśli to, że jest też sporo tańszy odpowiednik tego leku. Poza tym do aptek często przychodzą panie, które wyglądają naprawdę dobrze a Meridię próbują kupić bez recepty...
|
|
do Agent22 : a twoim zdaniem jak wymieniają olej właściciele starszych roczników? Ja też nigdy nie słyszałam żeby rok robił wielką różnicę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |