Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak nie dacie azylu to strajk. |
czy juz naprawde zanika instynkt myslenia w ludzkosci ? czy decyzje za was maja podejmowac inni ... komunizm dawno minal a ludzie dalej chca by nimi kierowac ... ;/ moze bedziecie sie pytac w co sie ubrac ? co zrobic na obiad? czy przyjac zareczyny ? na jakie jeszcze pytanai chcecie mojej odpowiedzi ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak nie dacie azylu to strajk. |
napisał ze chciałby "się poradzic", a nie zeby ktoś mu powiedzial co ma robic, nauczcie sie najpierw czytac, a potem bulwersujcie. ja bym po geografii poszla na logistyke, z reszta kazda uczelnia ma inne wymagania, wiec ciezko mi powiedziec na chwile obecna.
|
|
Jesli znasz sie na zegarku nieuku to powinienes wiedziec,ze 3 nad ranem to nie wieczor. To pierwsze. Drugie: szmaciany biznesmenie-dorobkiewiczu,Nikosiu Dyzmo takis inteligentny a nie wiesz,ze jak masz swoj biznesik to powinienes nosic oplate Zus aktualna. Po trzecie uwazaj na slowa,bo kiedys sie przejedziesz i naprawde bedziesz prosil o pomoc tych niedobrych lekarzy albo pielegniarki zeby Ci podaly lyk wody albo kaczke. Nie wiesz na kogo trafisz,rozni ludzie kreca sie wokol Ciebie a widze,ze dobrego wychowania z domu nie wyniosles i traktujesz wszystkich wokol siebie tak samo. Nie nalezy oceniac ludzi wedle siebie.
|
|
Zbych... tak samo można mówić o strukturach państwowych, armiach, rządach, sejmach, senatach, stowarzyszeniach i innych.... ...czy tak naprawdę jest się czym przejmować...? Nie dostanie pieniędzy KK to wsiąkną gdzie indziej.... w ZUSy, CIOPy, różnego rodzaju instytucji wymyślone z potrzeby wydania wolnej kasy...
|
|
ty CyberMass ty szmato drogo zaplacis za to co pises ty uwazaj liepej brudasie sam jestes bezmózga ty ****** suko ty uzywany gondonie ............
|
|
a wiecie moze do ktorej dzis maja czynne?
|
|
100 zł to bardzo mało. Własnie mam wyrwać ósemkę, jestem nawet umowiona na wizyte do gabinetu dr Dmochowskiego. Poinformowano mnie, ze koszt takiego zabiegu uzalezniony jest od czasu i tak jesli bedzie trwał do 45 min to od 350zł do 400zł, jesli dluzej to nawet 700 zł:). Dzięki, ze daliscie te informacje! Jutro odwołuje wizyte. Pozdrawiam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |