wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak nie dacie azylu to strajk.

czy juz naprawde zanika instynkt myslenia w ludzkosci ? czy decyzje za was maja podejmowac inni ... komunizm dawno minal a ludzie dalej chca by nimi kierowac ... ;/
moze bedziecie sie pytac w co sie ubrac ? co zrobic na obiad? czy przyjac zareczyny ? na jakie jeszcze pytanai chcecie mojej odpowiedzi ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak nie dacie azylu to strajk.

napisał ze chciałby "się poradzic", a nie zeby ktoś mu powiedzial co ma robic, nauczcie sie najpierw czytac, a potem bulwersujcie.

ja bym po geografii poszla na logistyke, z reszta kazda uczelnia ma inne wymagania, wiec ciezko mi powiedziec na chwile obecna.

Jesli znasz sie na zegarku nieuku to powinienes wiedziec,ze 3 nad ranem to nie wieczor. To pierwsze. Drugie: szmaciany biznesmenie-dorobkiewiczu,Nikosiu Dyzmo takis inteligentny a nie wiesz,ze jak masz swoj biznesik to powinienes nosic oplate Zus aktualna. Po trzecie uwazaj na slowa,bo kiedys sie przejedziesz i naprawde bedziesz prosil o pomoc tych niedobrych lekarzy albo pielegniarki zeby Ci podaly lyk wody albo kaczke. Nie wiesz na kogo trafisz,rozni ludzie kreca sie wokol Ciebie a widze,ze dobrego wychowania z domu nie wyniosles i traktujesz wszystkich wokol siebie tak samo. Nie nalezy oceniac ludzi wedle siebie.

Zbych... tak samo można mówić o strukturach państwowych, armiach, rządach, sejmach, senatach, stowarzyszeniach i innych....

...czy tak naprawdę jest się czym przejmować...?

Nie dostanie pieniędzy KK to wsiąkną gdzie indziej.... w ZUSy, CIOPy, różnego rodzaju instytucji wymyślone z potrzeby wydania wolnej kasy...

ty CyberMass ty szmato drogo zaplacis za to co pises ty uwazaj liepej brudasie sam jestes bezmózga ty ****** suko ty uzywany gondonie ............

a wiecie moze do ktorej dzis maja czynne?

100 zł to bardzo mało. Własnie mam wyrwać ósemkę, jestem nawet umowiona na wizyte do gabinetu dr Dmochowskiego. Poinformowano mnie, ze koszt takiego zabiegu uzalezniony jest od czasu i tak jesli bedzie trwał do 45 min to od 350zł do 400zł, jesli dluzej to nawet 700 zł:). Dzięki, ze daliscie te informacje! Jutro odwołuje wizyte. Pozdrawiam!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org