środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego dopiero za Tuska.

i co z tego:) ?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego dopiero za Tuska.

we Wtorek o 18:30

to będzie gratis ;)a na taki gratis trzeba sobie zasłużyć;)

Aga3334 z twoich wypowiedzi wnioskuje ze jestes kobietą idealną i włosy ci nie wypadają hmm to ciekawe jakich srodków stosujesz?? Może tak kurczowo trzymają się twojej głupoty bo jak widac jest za co trzymać ha . Chyba ze jestes łysa to czekaj na oferte pracy od szefa taka kucharka sie przyda w 4 pory jakby nie było będziesz jedyną taka w miescie . Aha i taka rada na przyszłość naucz się rozmawiać z ludzmi o swoich problemach niewiem moze skonsultuj to z jakims psychologiem bo takie obsmarowywanie za plecami to zadne bohaterstwo jestes tchurzem bo nie potrafisz przyjsc i powiedziec w twarz pracownikom tego co o nich myslisz nie jestes jedyną klientką tej restauracji i uwierz przez twoje pomówienia nie spadnie klientela bo po pierwsze to jest lokal dla ludzi na poziomie i z klasa więc nie rozumiem po co wogóle tm zachodziłaś;/ ale mniejsza o większość . Aha i tłuste oblesne włosy to ty masz na swoim parszywym pęknietym jezu odbij od tego lokalu bo zanim jakakolwiek pizzeria w miescie przebije jakość tej knajpy miną długie długie lata ale nie sądze zeby załoga do tego dopusciła . Takie szuje i tępe jednostki jak ty trzeba tępić pamiętaj zanim wejdziesz to jakiegokolwiek lokalu zastanow sie czy twoj iloraz inteligencji ci na to pozwala moim zdaniem powinnas sie stołowac w caritasie Z Bogiem istoto niestety ludzka boś zbłądziła...

Może ma męża? :) Nie jestem zwolenniczką imprez ale wyjść się zabawić to ludzka rzecz tym bardziej przed postem.

Po to lekarz sie uczyl 6-7 lat żeby potem moc zalecić kroplówke, iść spać i dostawać kase. Zeby pielegniarki tych lat nie zmarnowaly i byly ambitniejsze to nie musialyby marznąć :). Wszyscy uwazamy ze za nasz czas powinniśmy dostawać więcej...ale cóż...masz babo placek...

kamil,czemu na wstecznym?może chciałbyś,żeby ci pojechała na ręcznym?

Myslisz ze pielegniarki mniej sie uczyly? Jest wiele pielegniarek po wyzszych studiach i po specjalizacjach,to nie sa glaby,bo tak chyba myslisz. Gdyby nie bylo tego zawodu to lekarze wygineliby smiercia naturalna.I tak dra sie miedzy soba a robote robia te kobiety. Czlowieku co Ty wogole mowisz,zastanow sie i przyjrzyj uwaznie pracy obu tych grup zawodowych.Gdyby nie te pieluchy" jak na nie mowia kto podlaczalby te zlecone kroplowki,pobieralby krew i tp?Lekarz by to zrobil? Troche szcunku dla tych pan sie nalezy zarowno od wladz panstwa,dyrektorow ,lekarzy i pacjentow. Co,lekarz wymylby Tobie osrany za przeproszeniem tylek,dalby lyk wody? Co TY mowisz? Mam wrazenie ze jestes lekarzem albo nigdy nie miales do czynienia ze szpitalem,ale mysle ,ze to pierwsze! Zycze Ci zdrowia,abys nigdy nie musial korzystac z pomocy jednych i drugich,wtedy przekonalbys sie ktora grupa zawodowa tak naprawde "robi" wiecej i lepiej.

kazdy panikuje ze zyje mu ssie coraz gorzej przez swiatowy kryzys a ja zauwazam wrecz odwrotne zjawiska od czasu kryzysu potanialo paliwo przez co teoretycznie powinna potaniec takze zywnosc coraz bardziej oplaca sie wyjezdzac za granice dzieki slabej zlotowce jak wiadomo spora czesc ludzi z wojewodztwa podlaskiego zyje za granica nic tylko sie radowac na lodzie moga zostac jedynie osoby ktore wziely kredyt w obcej walucie to maja teraz troche lipe ale pozatym wole zyc w kryzysie gdzie kazdego na wszystko stac niz zyc w cudzie gospodarczym gdzie benzyna kosztuje 5zl

:Noo taa... A wiesz co? Ja osobiście dziewczynie zazdroszczę - jak cham zasłużył, to z przyjemnością również kopnąłbym go po jajcach.

Taki zdrowy kopniak to efekt utwierdzenia się w zapewne dawno podjętej przez tę dziewczynę decyzji. Takich gadów nie tak łatwo z życia się pozbyć.

Jarek

chcialabym sie dowiedziec ile trzeba miec mniej wiecej punktow zeby dostac sie do 3 LO?? ;p

j/w

http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5846600,Bus_pijanych_kierowcow.html

no niby inaczej ale jednak punktacja podobna

do przerwy 0 - 0

Dworakowska jest najlepsza,wyraz twarzy ma przestraszony ale jest dobrym lekarzem:)albo ten facet co pracuje na oddziale ale nie znam nazwiska,zadzwon na oddzial psychiatreyczny i zapytaj...pielegniarek mozesz tez sie zapytac ktory lekarz najlepszy...dobrolowicz jest dobra ale tylko prywatnie,na kase chprych nie poswieca zbyt wiele czasu i w ogole lepiej do niej prywatnie....

Tym switchem z tego linku jeśli by ci się udało to pociągniesz jedynie kablem, a jak to działa nie wiem, tego nie próbowałem. Nie każdy ruter nadaje się do każdego łącza i to trzeba wziąść pod uwagę, a jeśli dzielisz w mieszkaniu to najlepiej jest bezprzewodowo, bo co będzie jak zabraknie ci pół metra kabla? :-)

Bylem jednym z pielgrzymów i wyjerzdzalem przedostatnim autobusem. Przyznam, że nie zmarzliśmy, ani nic sobie nie odmroziliśmy, ale siedzieć godzine i patrzeć jak policjanci siedzą sobie w radiowozie czekając chyba na zbawienie nie było miłe. Pozdrawiam

DLACZEGO ZNIKL NAJCIEKAWSZY TEMAT O FIRMIE RK TRANS PODGORZE? I JEJ NIBY DYSPOZYTORZE?? ADMIN, ZAPLACILI CI ZA TO??

Witam, zastanawia mnie fakt, dlaczego dopiero dziś developer Negresko umieścił reklamę, na 4lomza, swojego Nowego bloku przy Kazańskiej, natomiast drugi biznesmen nie reklamuje swoich mieszkań. Czyżby było ich już tak niewiele, czy też przeciwnie owi przedsiębiorcy nie chcą oficjalnie przyznać się do dużego zasobu wolnych lokali. Czy może mi ktoś udzielić rzetelnej informacji odnośnie ilości nowych mieszkań, dostępnych na łomżyńskim rynku zarówno u prywatnych developerów jak również w spółdzielniach mieszkaniowych. Interesują mnie również Wasze prywatne odczucia, co do zachowania się cen nieruchomości na lokalnym rynku. W dużych miastach ceny już dawno zaczęły spadać a czy u nas będzie jak zawsze inaczej, np jak z ceną benzyny? Pozdrawiam..

< wieczne im odpoczywanie >

MasaViV a Ty jesteś w 4 kompanii w Szczytnie? Bo ja tak, 2 pluton :)

Witam.Ile lat ma twoja siostra?Problem krost na twarzy to w głownej mierze efekt zanieczyszczenia organizmu,czyli tego jak się odżywia i higieny twarzy.W obu przypadkach mam dla niej rozwiązanie bez antybiotyków i kosztownych wizyt u dermatologów.Jeżeli jest zainteresowana proszę o kontakt: 600436209 >pozdrawiam

PRZECZYTALEM SAM TYTUL , krutki I ZWIEZLY TWOJEgo OPISU NIECZYTALEM BO MI SIE NIECHCE, nawiązujac do tego czy kupowac czy czekac na tansze, to lepiej kupywac bo tanszego niebedzie, za to bedzie drozsze,

dr. Sznurkowski i dr.Dworakowska

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Kto jest zwykłym robolem, to jest :) Mieszkania stanieją i to jest fakt.
Tak jak złotówka była sztucznie zawyżana, tak są zawyżane ceny nieruchomości. Czekając na pewno nie stracimy. Kryzys tylko potrząśnie rynkiem i wszystko wróci do normy :) Ale to dopiero początek początku :)

Przepraszam, ale Terminator się zaczyna :) Miłego wieczoru.

Odp. Czekać.

Na co???

Aty kim jestes, nie robolem? jesteś jednym z tych co ustanawiają prawo?jesli nie ,to jestes robolem czy tego chcesz czy nie .

...- -- .-.- ...!

A ile dajesz? mam orginalną pyle 1200

Czy dziurawe skarpetki mogą być sexy?

Czy może wie ktoś czy przyjmuje jeszcze ortopeda dr. Kruszewski ???
jak tak to kiedy i o której ??

gfx ...piszesz,że lekarz się uczy tyle lat.OK,ale ja wciąż myśle że człowiek wykształcony powinien być również kulturalny,inteligentny,uprzejmy.Nieprawda?Po co robić doktoraty skoro zostajesz chamowaty?Po co mówić o ludziach ze wsi"chamy"?Kim jesteś "P.DOKTORZE" wyuczony za państwowe(a więc nasze) pieniądze.

W aptece przy ulicy Dmowskiego zawsze wisi rozkład na cały miesiąc. A poza tym w stokrotce na pewno jest otwarta.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org