sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trochę historii współczesnej

wyprawa nocna.. czy na niej byłeś ?
wyprawa nocna.. czy dobrze się bawiłeś ?!
wyprawa nocna..
wyprawa nocna..
Powiedz mi chłopaku czy taką zaliczyłeś ?!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trochę historii współczesnej

Autor: Kamil_rfom_mc (80.240.162.---)
Data: 23-10-08 20:18

grafika komputerowa ... a co ma do tego mazanie ołówkiem ? ;> czytanie ze zrozumieniem .. ;/

...a jednak ma
to nie jest tylko siedzenie w PS masz tam zajęcia dot. fotografii rzeźbę czy tez malarstwo ;)

I część siadasz sobie w kole czy tam półkolu wszyscy maja takie sklejki a3 ,dzielicie kartkę a3 na 2czesci i rysujecie jakąś postać jest to koleś czytający gazetę np. na jednej części kartki przerysowujecie typka a na drugiej to samo z tym że umieszczacie go nad woda łowiącego ryby

w II części sprawdzają twoja fantazje czy tam coś i musisz wykminić np. jakieś 3 loga albo narysować latający dywan i obok (znów dzielisz na 2 części) w dużym przybliżeniu ten dywan te cale śmieszne supełki czy coś tam

ołówkiem, mazakiem, kredką czym chcesz, tam raczej nie masz możliwości pochwalenia się skillsami w photoshopie

wystarczy spojrzec na kici maila;)

Potwierdzam Wroński jeśli sie nie myle przyjmuje na Nowym Świecie? Zjazd z Lipowej w lewo za kinem Pokoj jakos tak.

Ło jezd mOj IDOL!!!

F Qufe Skteczny paTrzaj oN zap.ie.ERdala po Te buly 50 kilOsow.

Ludziska mogl kupic w Media Markt ALE - nie wpuscili - ciekawe czemu?

rOMANo cwoku jeszcze nie doszedles jeszcze do tego ze jestes tym jedynym klientem (patrzec pierwszy wpis)?

Pisaj dalej niechaj Bal trwaaaaaa

stender Ty chyba z Kurpi pochodzisz, Oni podobno mają rozum do 12 bo po 12 już nie. Chociaż w Twoim przypadku czy przed czy po 12 to i tak brak rozumu. Jak ja byłbym taki głupi jak Ty to własną pięścią bym się zabił. Ojciec Twój żeby wiedział co zrobi to by fujarę wbił w ścianę, lepszy pożytek by miał. Miałby gdzie kapelusz powiesić.

co by to nie było celuj w większe miasta z Polski: Warszawa, Wrocław, Poznań, Kraków itp., wybierz Polskę zachodnią.

Czas studiowania jest jednocześnie okresem nawiązania kontaktów - przydatnych w pracy zawodowej, poznania miasta i zaklimatyzowania się. Po skończniu studiów masz już znajomych, znasz miasto, a w miedzyczasie zrobisz jeszcze jakiś staż w dużej firmie - zrób tak, a nie pożałujesz.

Stroń od małych miast Łomża, Ostrołęka, Białystok!

- wiem coś o tym, pozdrawiam.

http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=11499

dzieki marcin_krz za info pozdrawiam

Dean84,z tego co widzę, to naprawdę nie masz co robić,strasznie wciągną Ciebie temat tej knajpy(wiesz o niej wszystko:wspominasz czasy przed i po powstaniu,jaka była ekipa pracownicza kiedyś ,a jaka jest obecnie,nawet wiesz jaki- tu zacytuję Twoje słowa- przerób mają,wspominasz nawet o jakiejś wściekłej konkurencji,której słabo się wiedzie ,itp)normalnie,to ja czuje Twój ból i żal,mimo że nie używasz wykrzykników.Przeciętny konsument nie zawraca sobie głowy takimi wywodami .

Z tego co napisałem,to dotarło do Ciebie jak widać niewiele.Ja nikomu nic nie narzucam,każdy niech jada gdzie chce.Nie rozumiem tylko jednej rzeczy?Jak można zachwycać się PRZECIĘTNĄ KNAJPĄ I PRZECIĘTNYM JEDZENIEM i tytułować ją najlepszą w mieście.Moim zdanie jest przeciętna-mam trochę porównania z różnych miejsc w różnych miastach. JEST TO MOJE ZDANIE I MAM DO NIEGO PRAWO,a pisać na forum może kto chce i co chce.

Piszesz o tym,że jakości i smaku potraw się nie ocenia,a zaraz potem zachwalasz tylko pizzę w "wiklinowej knajpie"(widzę ,że jadasz tam tylko pizzę,a mi chodzi o BARDZIEJ WYKWINTNE POTRAWY).Sam opisujesz jakieś znalezione włosy i wyśmiewasz "mleczarski wystrój " innego lokalu.Pouczasz innych,a siebie nie widzisz. Mnie również nie przekonasz ,mam swoje doświadczenia i również swój smak odbiegający znacznie od Twojego.

Jeśli czegoś jeszcze nie rozumiesz to trudno,pozostaje mi tylko zakończyć ten drażliwy dla Ciebie temat. POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!P.S Wykrzyknik jest stawiany po okrzyku i zawołaniu, po rozkazie i życzeniu, po zdaniu wykrzyknikowym lub jego równoważniku, jeśli piszący chce im nadać silne zabrawienie uczuciowe (radości, rozpaczy, żalu, gniewu itp.), intonację okrzyku lub podkreślić ich treść.
Wyjaśniam specjalnie dla Dean84,JAK WIDZISZ ZASTOSOWANIE TEGO ZNAKU WCALE NIE MUSI OZNACZAĆ BÓLU(nie mierz ludzi swoja miarką),CHCIAŁEM PODKREŚLIĆ TREŚĆ.

Moja wypowiedz odnosnie ubezpieczenia tyczy sie Ciebie .Pomylilem sie. Czytam forum i jestem przerazony brakiem kultury . najgorsze jest to ,ze wymaga sie kultury od innych a samemu jest sie gburem

I zalezy mu tlkonadobru pacjent ai mapodejsci edo niego... Nawet w najgorszej sytuacji potrafi pocieszyc goi znalzesc wyjscie z jak najgorszej sytauacji.... A badania robi bardzodobre i usg i wyszystko na kazdej wizycie jesli tego wymaga a nie jest to prawda co niektorzy mowia.... Nie piszcie glupot o Dr.zareby jak go nie znacie albo niebyliscie u niego...

Tutaj była o tym dyskusja:

http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=3e27f520a03d3793f9eae23b924f5871

Nafta jeśli chcesz kupić mieszkanie, bo teraz nie masz swojego, bo np. mieszkasz w wynajmowanym to nie warto czekać tylko kupuj. Ceny mieszkań w Łomży, aż tak mocno jak w np. w Warszawie nie spadną, bo nie były aż tak wywindowane. Jeśli chcesz kupić, żeby potem sprzedać z zyskiem to od razu sobie taki zakup odpuść.
Inna sprawa, że szanse na kredyt mieszkaniowy masz teraz małe, a jak już dostaniesz to pogódź się z dużym wkladem własnym (większym niż 30% wartości mieszkania). A kredytu we frankach, który teraz najbardziej opłaca sie brać, praktycznie żaden bank Ci teraz nie udzieli.

"Tak jak złotówka była sztucznie zawyżana, tak są zawyżane ceny nieruchomości."

Z tą złotówką to bym uwazał, nie ma żadnego racjonalnego powodu, dla którego w długim okresie kurs złotówki ma się utrzymać na takim poziomie jak dzisiaj.

September 20008 jako kolejny idiota zakładający post na TEMAT GDZIE SPĘDZIĆ SYLWESTRA 2008 ?? Chłopie najlepiej weź z 0,7 litry wódki wypij szybko aby była faza . O 24 staw się na rynku w stroju króliczka PLaboya albo BATMANA heh i się wybawisz za wszystkie czasy :D:D::
LOKALI JEST ............... TYLKO KASĘ MIEĆ i wiesz wszystko chyba jasne jak słońce ????

Treść jest ukryta

jasiu jakbys zgadl... twoja stara jje gówno i pierze dywny na Italy :)

No wlasnie cs. Nie masz nic madrego do powiedzenia to...

Ja też używam NOD32 już dość długo, miałem już Kasperskiego, Nortona, AVG, ale według mnie NOD z tej czwórki jest najlepszy. I najprostszy w obsłudze.

u zyda jest zawsze otwarty w kazde swieta ...

do Kubusia w Piątnicy podjedź, on gaz zakłada, a z tego co się zoriętowałem BMW to chyba jego ulubiona marka bo tylko takimi jezdzi, wcześniej miał 5ke, to Ci może coś doradzi bądź odradzi

ja sie zgadzam Cybermass. nie lubie ich i nie polubie!!!

2late2sql - hahahahahah " siłę do życia daje wiara SZCZESC BOZE " no daje siłe zwłaszcza książom jak na tace rzucasz to są wtedy tacy szczesliwi ze hoho
mi jakoś ta wiara szcześcia nie dała i nie daje choć jestem człowiekiem wierzącym ale nie praktykujcym bo chodzenie do kościoła i spowiedz przed księdzem uważam za sprawe kompletnie nie potrzebna , w żadnej innej wierze nie spowiadają sie przed ksiedzem ,tylko katolicy sobie to wymyslili a po co???? zeby wiedziedz co sie dzieje na mieście. Niemam nic przeciwko mszy w kościele , jak chcecie chodzić to bardzo prosze,ale nie uszczesliwiajcie reszty na siłe nie tylko katolicy są w tym mieście inni ludzie chcą innej rozrywki przy okazji takich świąt a nie tylko poswiecenie, msza , błogosławienie itd...!!!

p.s apropo wieku to taki młody to ja nie jestem chyba ze dla ciebie 30-40 lat to mało ( a moze ty jesteś zakonnicą serfującą po necie co???? polecam strone redtube!!, to taka strona o mszach na wesoło..:)

Hah Cherbata to cie robiła ;D A tak na seiro To najbarzdiej Lubie Białą Herbatę i Zieloną ;D

A gdzieś jeszcze są wolne miejsca?

Hej wszystkim! Mam pytanie po ilu dniach dostaliscie odpowiedz ze zdaliscie multiselect albo nie????

www.motone.pl

sasadsadsadsad zima zawsze byla tylko sniegu niebylo hehe

Najlepsze centrum to łomżyński "Manhatan"
na głowę nie pada, chyba, że folię wiatr oderwał
pamiętaj weź aparat, zrób zdjęcia to i dzieciom, wnuczkom będziesz mogła pokazać i opowiedzieć jak władze Miasta Łomża w twojej młodości walczyły skutecznie z parszywymi sklepami- centrami handlowymi, które były chciały robić wyprzedaże i rozwalić tak pięknie funkcjonujący łomżyński handel.
A gdy już nerwowo nie wytrzymasz to jedź do Arkadii a przypadkowo napotkanym zachwalaj łomżyński "Manhatan" w samym centrum miasta.

".. wszelkie niezadowolenie z tego, czego nam brak płynie z braku wdzięczności za to, co posiadamy"
IL

co sie dzieje? widocznie pojawiaja sie ciekawe oferty to normalne ze "przetrzymuja" je dla "swoich" :) a jak sie pojawia to bede juz nie aktualne...normalna rzecz w lomzy :)

może i bedzie zobacz ze te informacje sa z WOŚP 2008

Ok dzieki za propozycjęTylko powiedzcie mi ile dac tej kasy:)Niewiem ile się daje teraz:)
Pozdrawiam i liczę na rozsądne odpowiedzi.

KGB napisał(a):

> Nie jeżdżę ;-) mam problem z głowy i już , tak samo z
> ''klubami'' w Łomży nie chodzę mam to w ... co się tam dzieje
> proste .
>

Prosta sprawa te śmieszne kluby są żenujące szkoda na nie czasu i pieniędzy raz poszedłem do jamy heeeeee co leprze ochrona do mnie się sapała że za długo rozmawiamy z koleżanką i sobie jemy kolacje rozumiecie :) śmiech na sali nie chciałem być tak arogancki jak on to mu grzecznie kazałem odejść dopóki jest zdolny :P i kazałem przyjść z właścicielem poszedł przyszedł za pół godziny z 2 ochroniarzami wiedziałem że tak będzie więc po incydencie z pierwszym zadzwoniłem po ekipę podjechali od tyłu jak też mnie 3 ochroniarzy chciało spałować za budynkiem jamy po 1 oni zostali skarani swoimi pałami :) takie są łomżyńskie kluby

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org