Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziękuję |
heh zastary jestem na to Marcin B. Sroczyński
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziękuję |
czy mógłby się ktoś ze Speed'u wypowiedzieć na ten temat? czy tak ciężko napisać choć jedno zdanie? nawet na stronę główną nie zaglądacie? totalna olewka wielkie buuuuuuuuuuuuu dla speedu
|
|
Powinni zakładać gangi osiedlowe;) u mnie jeden jest starsze panie okupują ławeczke na bbroniewskiego 1:)
|
|
Witam Sa jeszcze karciane oazy w naszym miescie, a jesli chodzi o bitewniaki (WFB, Warzone) to nawet cos wiecej niz oazy... klaniam sie nisko i pozdrawiam Krzysztof "Indar"Babinski Choragiew Ziemi Lomzynskiej www.rycerze.pl
|
|
Zbych, powiem krócej: wreszcie. MRD
|
|
Mysle, ze jest tak: Najlepiej czekac, az ktos cos zorganizuje, pozniej to skrytykowac:) Moze nastepnym juz sie nie bedzie chcialo:) A tak powaznie, wystarczy checi, ludzi z pomyslami, mlodych, ktorzy maja pomysl na jakas impreze, pozniej usmiechnac sie do sponsorow i rozrywka gotowa. Druga sprawa, wypowiadajac sie na forum to przynajmniej ortograficznych bledow nalezy unikac. Ja nie uzywam polskich znakow bo tak sie przyzwyczailem.
|
|
"A tak powaznie, wystarczy checi, ludzi z pomyslami, mlodych, ktorzy maja pomysl na jakas impreze, pozniej usmiechnac sie do sponsorow i rozrywka gotowa" Wy tylko byscie chcieli sie bawic za czyjas kase. Wlasnie to w Lomzy jest nie tak. --- PGG
|
|
Ja robie błedy bo jestem dyslektykiem mimo że mam 17 lat to robie nie raz błedy to nie wińcie mnie !!!ale chyba sie morzna rozczytac !! A MrS wszyscy majo do ciebie pretensje i są wkurwieni a najbardziej Facet w kiosku bo przez ciebie zapłacił kare !!ty ....do ciebie muwi !!! :-C
|
|
***** CHCE CZATU !!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
Bumboks nie rób syfu, już jeden taki temat otworzyłeś nie trzeba tematów powtarzać, i mam nadzieje, że mnie zrozumiałeś bo nie umiem pisać w twoim języku.
|
|
Lepiej byś przestał używać cudzego pseudonimu artystycznego. Bądź oryginalny i wymyśl swój własny. Peja jest tylko jeden.
|
|
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah................................................................................................. Piotrek brawo, i tak do PEJA nie dotarło hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.............
|
|
Warmia - ŁKS 1:0! Straciliśmy fotel lidera... Niestety derby byłego województwa łomżyńskiego zakończyły się porażką naszego zespołu. Pierwsza połowa meczu była w miarę wyrównana. Oba zespoły stworzyły po kilka sytuacji podbramkowych, których jednak nie potrafiły wykorzystać. Po przerwie akcję lewą stroną boiska zainicjowali piłkarze Warmii. Po dobrym dośrodkowaniu Germasiński, który urwał się łomżyńskim obrońcom wbił kolanem piłkę do naszej bramki. Kamil Ulman przy tym strzale był bez najmniejszych szans. Po stracie gola ŁKS zabrał się do odrabiania strat. Niestety często chaotyczne ataki na bramkę gospodarzy kończyły się przeważnie na obrońcach gospodarzy. Pod koniec meczu kapitalną sytuację do strzelenia wyrównującej bramki zmarnował Adam Kamiński. W sytuacji sam na sam z bramkarzem gości górą był niestety golkiper Warmii, który sparował strzał naszego obrońcy na rzut rożny. Do końca spotkania wynik nie uległ już zmianie i ŁKS przegrał swój drugi wyjazdowy mecz w tym sezonie. zdjęcia z meczu w dziale galeria na stronie www.lkslomza.kom.pl Najbliższe mecze: Środa, godz. 15:30 Orzeł Kolno - ŁKS Łomża * Puchar Polski Niedziela, godz. 16:00 ŁKS - Legionovia * III liga :-C
|
|
jestem już gotowy by wykonać song... Powoli podnoszę się od stolika. Już mnie zapowiedziano. Za chwilę stanę w świetle reflektorów i zaspiewam... Mijam bliczowaną blondynkę i myslę że ja chyba w tej mini wyglądałbym lepiej, ale w jej przytępionych trawką oczach widać taki zachwyt sobą, że usmiecham się i mówię... Jestes śliczna mała, ona wygina usta w podkówkę i słodko rzuca -odpier... się... co to jest za jazda stać na scenie jak ta gwiazda... reflektor oślepia mnie ale... słowo się rzekło. Brzmią pierwsze takty... zaczynam śpewać solo zwykłe disco polo. Jestem bowiem gwiazdą, mam swoje pieć minut... Karaoke. od małego chciałem zostać piosenkarzem bo ja o piosenkach dużo jarzę... Chicagowski klub Jedynka... Nazwa wzięła się najpewniej od wspólnego ilorazu inteligencji wszystkich tu przychodzących. Reklamujący się wszędzie, będący w otwartej wojnie z klubem Capitol (w którym pierwsze skrzypce gra swojska grupa Milano). staram się rozumieć, staram słuchać rad jakiś styl załapać no i nie przynosić strat Wcześniej przysiadła się do mnie Ewa, słodziła mi chwaląc moje artykuły w Kurierze i Polish News, ale Tomek mówi mi cicho, stary spójrz w lustro, jej chodzi tylko o te parę drinków które jej postawisz, być może spędzi z tobą to noc, ale czy będzie Ciebie stać na leczenie. Obliczam w myślach straty i znowu staję się polskim chłopcem parafialnym. dawać autografy i mieć zawsze kupę kachy koniec występu... Jestem ostatni na liście więc głosowanie. Pierwsze miejsce Iza, drugie Dzani, trzecie ja... Wygrałem 50 dolarów... Wracam do stolika z kopertą i myślę, że... ci ludzie znaja się na muzyce. Czas na wielką Karierę... Jutro pójdę do Irka fryzjera, przemaluję włosy na czerwono, kupię stringi i zacznę podpisywać się Majkiel. no bo po piąte niech gadaja Dasto ad 2004 ps. Karaoke ma jednak swój urok. ps. w pażdierniku w chicago ich troje, a już za tydzień Jopek.
|
|
Kolejny "denny" i bez sensowny temat!! boze zlituj sie !! :P
|
|
Może ktoś wie czy i kiedy w tym roku rozpocznie się liga miejska TKKF-u w siatkówce.
|
|
może warto rozróżniać krytykę życzliwą - kształtującą od krytyki zawistnej ?
|
|
True true..
|
|
Mnijsza polowa pewnie nie rozumie ;) Moze sie czepiam, ale takie przyzwyczajenie ze szkoly ze sa rowne polowy:)
|
|
W Łomzy jest wiele rzeczy nie tak. A kropką nad i są tacy inteligenci jak PEJA koles sprzedaj kompa idz na piwo zrobisz dobrze sobie i nam:)
|
|
Tiger az sie łezka kreci w oku. Ja od siebie pozdrawiam jeszcze nasze piękne dziewczyny troche sie swiata zwiedziło i nigdziej nie widziałem ładniejszych:)
|
|
Witam, o to doskonaly tekst Roberta Antona Wilsona. Mam nadzieje że także inni oswieceni Łomży niacy beda go dalej propagować. Tymaczasem prosze zabrać glos na temat tego czy bog jest czy go nie ma( a może umarł jak pisal Nietche??) oraz czy Łomża jest arcykatolickim ciemnogrodem. Tego poranka ktos zapukal do mych drzwi. Kiedy je otworzylem, ujrzalem zadbana, ladnie ubrana pare ludzi. Mezczyzna odezwal sie pierwszy: - Czesc! Ja jestem Jan, a to Maria. Maria: - Czesc! Przyszlismy by zaprosic cie bys pocalowal z nami dupe Henryka. Ja: - Przepraszam?! O czym wy mowicie? Kim jest Henryk, i dlaczego mialbym chciec calowac jego dupe? Jan: - Jesli pocalujesz Henryka w dupe, da ci on milion dolarow; a jesli nie, spierze cie na kwasne jablko. Ja: - Co? Czy to jakas wariackie rozruchy? Jan: - Henryk jest miliarderem i filantropem. Henryk zbudowal to miasto. Henryk posiada je cale. On moze zrobic wszystko co zechce, i chce ci akurat dac milion dolarow, ale nie moze poki nie pocalujesz go w dupe. Ja: - To zupelnie bez sensu. Dlaczego... Maria: - Kim jestes by podawac w watpliwosc dar Henryka? Nie chcesz miliona dolarow? Czy nie sa one warte malego pocalunku w dupe? Ja: - No coz, moze, jesli to prawda, ale... Jan: - A wiec chodz pocalowac z nami dupe Henryka. Ja: - Czy czesto ja calujecie? Maria: O tak, caly czas... Ja: - I dal wam juz te milion dolarow? Jan: - No coz, nie, nie mozna dostac pieniedzy poki nie wyjedzie sie z miasta. Ja: - A wiec czemu jeszcze z niego nie wyjechaliscie? Maria: - Nie mozesz wyjechac poki Henryk ci nie pozwoli, albo on nie da ci pieniedzy i stlucze na kwasne jablko. Ja: - Czy znacie kogokolwiek kto pocalowal Henryka w dupe, wyjechal z miasta i dostal milion dolarow? Jan: - Moja matka calowala Go w dupe cale lata. Rok temu wyjechala, i jestem pewien ze dostala pieniadze. Ja: - Nie rozmawiales z nia od tamtej pory? Jan: - Oczywiscie ze nie, Henryk nie pozwala na to. Ja: - Dlaczego wiec sadzicie ze ktokolwiek dostaje pieniadze, skoro nigdy z nikim takim nie rozmawialiscie? Maria: - No coz, dostajesz troszke przed wyjazdem. Moze bedzie to podwyzka, moze wygrasz cos na loterii, moze po prostu znajdziesz dwudziestaka na ulicy. Ja: - A co to ma wspolnego z Henrykiem? Jan: - Henryk ma pewne znajomosci. Ja: - Przykro mi, ale pachnie mi to jakims monstrualnym oszustwem. Jan: - Ale to przeciez milion dolarow, czy mozesz przepuscic taka szanse? Poza tym, pamietaj ze jesli nie pocalujesz Henryka w dupe, zbije cie on na kwasne jablko. Ja: - Moze jesli bym mogl zobaczyc Henryka, pogadac z nim, uzyskac wiecej bezposrednich informacji... Maria: - Nikt nie widzial Henryka, nikt z nim jeszcze nie rozmawial. Ja: - A wiec jak calujecie go w dupe? Jan: - Czasem posylamy po prostu calusa, myslac o jego dupie. Czasem calujemy w dupe Karola, i on przekazuje to dalej. Ja: - Kim jest Karol? Maria: - Naszym przyjacielem. To on nauczyl nas wszystkiego o calowaniu dupy Henryka. Wszystko co musielismy zrobic, to po prostu zaprosic go do nas kilka razy na obiad. Ja: - I tak po prostu uwierzyliscie mu na slowo, kiedy powiedzial ze jest Henryk, ze Henryk chce byscie pocalowali go w dupe, i ze zostaniecie za to wynagrodzeni? Jan: - O nie, Karol mial list ktory Henryk wyslal mu wiele lat temu, w ktorym wszystko zostalo wyjasnione. Tutaj jest jest jego kopia, sam ja zobacz. Jan podal mi kserokopie recznie zapisanej kartki, w ktorej naglowku stalo: "Z notatnika Karola". Bylo tam wypisanych jedenascie punktow. 1. Pocaluj Henryka w dupe, a dostaniesz milion dolarow gdy opuscisz miasto. 2. Uzywaj alkoholu z wstrzemiezliwoscia. 3. Bij na kwasne jablko kazdego kto jest inny od ciebie. 4. Zdrowo jadaj. 5. Henryk osobiscie podyktowal ten list. 6. Ksiezyc jest zrobiony z zielonego sera. 7. Wszystko co Henryk powiedzial jest prawda. 8. Myj rece po skorzystaniu z toalety. 9. Nie pij 10. Jadaj swe parowki wylacznie w bulkach, bez zadnych dodatkow. 11. Pocaluj Henryka w dupe, albo zbije cie on na kwasne jablko. Ja: - Ale to wyglada na pisane w notatniku Karola. Maria: - Henryk akurat nie mial papieru. Ja: - Mam wrazenie ze gdybysmy sprawdzili, okazaloby sie to pismem Karola. Jan: - Oczywiscie, ale to Henryk to podyktowal. Ja: - Mowiliscie przeciez ze nikt Henryka nie widzial? Maria: - Teraz nie, ale wiele lat temu przemawial on do niektorych ludzi. Ja: - Mowiliscie ze jest on filantropem. Co za filantrop bije ludzi na kwasne jablko tylko za to ze sa inni? Maria: - Tego chce Henryk, a ma on zawsze racje. Ja: - Skad to wiecie? Maria: - Punkt 7 mowi ze 'Wszystko co Henryk powiedzial jest prawda'. To mi wystarczy! Ja: - Moze wasz przyjaciel Henryk po prostu zmyslil to wszystko? Jan: - Nie ma mowy! Punkt 5 mowi 'Henryk osobiscie podyktowal ten list'. Poza tym, punkt 2 mowi 'Uzywaj alkoholu z wstrzemiezliwoscia', punkt 4 'Zdrowo jadaj', i punkt 8 'Myj rece po skorzystaniu z toalety'. Kazdy wie ze te stwierdzenia sa prawdziwe, a wiec i reszta taka musi byc. Ja: - Ale punkt 9 stwierdza 'Nie pij', co nie pasuje zbytnio do punktu 2. Punkt 6 zas mowi 'Ksiezyc jest zrobiony z zielonego sera', a to jest totalna bzdura. Jan: - Nie ma sprzecznosci miedzy 9 i 2; 9 po prostu uscisla 2. A co do 6, to przeciez nigdy nie byles na Ksiezycu, a wiec nie mozesz wiedziec na pewno. Ja: - Naukowcy udowodnili przeciez ze ksiezyc jest zrobiony ze skal... Maria: - Ale nie wiedza czy przybyly one z Ziemi, czy z glebi kosmosu, wiec rownie dobrze moze to byc zielony ser. Ja: - Naprawde nie jestem tu ekspertem, ale wydawalo mi sie ze teoria iz Ksiezyc powstal z fragmentow Ziemi zostala obalona. Poza tym, niewiedza skad skala przybyla nie czyni jej jeszcze zielonym serem. Jan: - Aha! Wlasnie przyznales ze naukowcy czesto sie myla, lecz my wiemy ze Henryk zawsze ma racje! Ja: - My wiemy? Maria: - Oczywiscie ze tak, Punkt 5 przeciez tak mowi. Ja: - Mowicie ze Henryk zawsze ma racje poniewaz tak mowi list, a list jest prawdziwy poniewaz Henryk go podyktowal, poniewaz tak mowi list. To okrezna logika, w niczym nie rozniaca sie od stwierdzenia: 'Henryk ma racje, poniewaz powiedzial ze ma racje'. Jan: - Wreszcie zaczynasz rozumiec! To takie radosne widziec kogos przyblizajacego sie do mysli Henryka. Ja: - Ale... eh, niewazne. A co z parowkami? Maria sie zarumienila. Jan mi zas odpowiedzial: - Parowki, w bulkach, bez dodatkow. To po Henrykowemu. Kazdy inny sposob jest zly. Ja: - A co jesli nie mam bulki? Jan: - Nie ma bulki, nie ma parowki. Parowka bez bulki jest zla! Ja: - Bez przypraw? Bez musztardy? Maria zamarla porazona. Jan krzyknal: - Jak ci nie wstyd uzywac takich slow! Wszelkie dodatki sa zle! Ja: - A wiec wielki stos kiszonej kapusty z kawaleczkami parowek jest nie do przyjecia? Maria zatkala sobie uszy palcami, mruczac: - Nie slysze tego, la la la, la la, la la la. Jan: - To obrzydliwe. Tylko jakis potworny zboczeniec moglby to jesc... Ja: - To dobrze! Ja jem to bardzo czesto. Maria omdlala. Jan zdazyl ja pochwycic i wysyczal: - Jeslibym wiedzial ze jestes jednym z tych, nie marnowalbym swego czasu. Kiedy Henryk zbije cie na kwasne jablko, ja tam bede, liczac swe pieniadze i glosno sie smiejac. Na razie jednak pocaluje Henryka w dupe za ciebie, ty bezbulkowy, parowkokrojacy pozeraczu kapusty! Mowiac to, pociagnal Marie do ich czekajacego samochodu, i odjechal. Pozdrawiam wszystkich Poreg
|
|
Zpominacie też o tunelu ktory jakoby prowadzi z Ratusza poza Łomże.... Piekne i tajemnicze byloby szukanie tych tuneli( nie mowiac o odkryciu) ale zdrowy rozum podpowiada ze nie daloby sie zbudować tunelu pod Narwią i nastepnie pod gorę 30 stopni.... co do sp.7 to rzeczywiscie istnieje tam tunel ale mozliwe iz jest to tylko b.dlugi schron bez wyjscia. dodac trzeba ze prawda jest to iz na dlugiej odkryto tunel, tymniemniej byl on bardzo malyi czlowiek moglby przejsc tylko pochylony. Pozdawiam hipokrates
|
|
Większa połowa rozumie: wreszcie. MRD
|
|
Różnic jest więcej. Katolicy razem z papieżem modlą się do Boga Wszechmogącego o to, żeby nikt nie podkładał bomb; żeby cywilizacja była pełna życia, a nie śmierci, miłości, a nie nienawiści, pokoju, a nie wojny. Dziś o 18 w katedrze modlimy się o to, dziękując Bogu i Maryi, że Niemcy 60 lat temu odstąpili od podłożenia ładunków, chociaż nie byli muzłumanami. Szczęść Boże
|
|
Z tego co wiadomo reforma nie przewiduje fakultetów ,ponieważ nie ma na to pieniędzy!jak zwykle!W 3 LO fakultety prowadzone będą społecznie ,część nauczycieli poświęci tegorocznym maturzystom swój prywatny czas!!!Z góry im dziękuję!!
|
|
Chciałabym zwrócić uwagę również na I LO w łomży. Tam nauczyciele rónież spotykają się z uczniami i udzielają lekcji po godzinach i nikt im za to nie płaci. Zeszłoroczne drugie klasy (a zatem obecne maturalne) uczęszczały na fakultety już własnie w klasie drugiej. Symboliczna cena , którą trzeba było za nie zapłacić jest po prostu śmiesznie mała... W I LO już od samych początków, a więc od pierwszych klas nauczyciele pomagają uczniom na tyle na ile potrafią. Bardzo często organiozowane są lekcje w soboty( np. z jez. angielskiego, matematyki czy polskiego)... nie jest to obowiązkowe... Chodzi każdy komu zależy na przyszłości... Za darmo... Fakultety w klasach maturalnych są organizowane, gdyż taki jest obowiązek każdej ze szkoły. Nie rozumiem zatem jak w innych szkołach może ich nie być. Osobiście uważam,że grono pedagogiczne I LO robi wszystko by umożliwić i ułatwić swoim uczniom start w przyszłość. Chociaż nie znaczy to,że ubóstwiam moich nauczycieli... Tegoroczna maturzystka...
|
|
Witam Ministerstwo wymyśliło, ze fakultety w szkole to tak jak korepetycje i jest zakaz. :))) Kolejny chory pomysł. Każda szkoła zrobi dodatkowe zajęcia (oczywiście niepłatne), nie sądzę zeby znalazła się chociaż jedna, która nie zadba o to żeby maturzyści gruntownie powtórzyli materiał. Nauczyciele będą pracować nawet za darmo i nie powinno to nikogo dziwić. To ze ludzie w ministerstwie nie myślą, nie znaczy że uczniowie mają na tym po raz kolejny ucierpieć. Pozdrawiam Kasia
|
|
czy ktoś analizuje to ze w miescie nic sie nie dzieje ? czy jest strategia rozwoju miasta i na jakim etapie jesteśmy z realizacją ? podsuńmy forumowicze pomysły i moze nasi rajcowie zaczną mysleć ,zróbmy z forum kopalnie pomysłó a nie kopalnie problemów np . madaman " Bóg- za i przeciw. Cz Łomża jest ciemnogrodem katolikow?? "
|
|
No nie wiem... bo w końcu zrobili tę Farną i ogłosili konkurs na brzeg Narwi, wyniki będą wystawione do wglądu (tak jak pisaliśmu na Forum), tylko suma na to przeznaczona jakaś mikra (20 tys zł). Co za to można zrobić? Może wyrównają tylko brzegi, wytną krzaki i powiedzą: inwestujecie prywaciarze, teraz wasza kolej! Mamy projekt więc budujcie, ale za swoje pieniądze! Czy się mylę?
|
|
Od siebię dorzucę tylko że między innymi to właśnie chrześcijanie w imię Boga dokonywali aktów ludobójstwa to tak do wiadomości p. MirRobDer. A Zbych ma rację, nie potrafimy rozmawiać, gdy kończą się argumenty zaczynają się obelgi i wytykanie błędów najczęściej nie związane z tematem dyskusji. A to że niektórzy nie rozumieją tekstu ? mają prawo, wszak są ludzie co prostych kawałów zajarzyć nie mogą a jakoś żyją na tym padole. pozdro for all
|
|
|
aha, jeszcze jedno: łomza to zajebisty ciemnogrod bo kto to widzial zeby w naszym miescie wiecej pieniedzy mial kler a nie szpitalke i ludzie potrzebujacy pomocy? (hospicja itp.) mialem tez stycznosc z ludzmi w wieku o sredniej 75 lat gdy pracowalem w ........ i powiem ze tacy sa okropni( napewno nie wszyscy) modla sie co 15 minut a nie raz widzialem i slyszalem jak pod nosem a niera i wprost mowili ze inni sa niewazni aby oni mieli :] i co wy na to ?
|
|
Nie bardzo rozumiem odniesienie tego tekstu do Boga i kościoła katolickiego. Jestem katoliczką, nie jakąś szczególnie zagożałą choć tzw. praktykującą. Nigdy Bóg nie kojarzył mi się ze strachem, nigdy nikt mówiąc mi o Nim, nie deptał mojej godności. Wierzę, bo wiem że jestem kochana przez Boga, moja wiara jest tylko odpowiedzią na Jego miłość, którą mogłam odrzucić. Nigdy ani Bóg ani Kościół nie poniżał mnie - "pocałuj w dupę". Ktoś komu ten tekst kojarzy się z Bogiem i kościołem katolickim musi być bardzo poraniony. Nie chcę tutaj nikogo obrazić, choć sama poczułam się urażona i zasmucona takim mówieniem o wierze, ale ten sposób przedstawiania sprawy kojarzy mi się raczej z rozmowami ze Świadkami Jechowy. To ich wiara opiera się na strachu a nie na miłości. A już zupełnie nie widzę związku tekstu z tzw. ciemnogrodem w Łomży. Mimo mojej wiary nie sądzę, żebym należała do jakiegoś "ciemnogrodu". To raczej posty tej drugiej strony są jakieś zapiekłe w swojej nienawiści, zaślepieniu. Naprawdę szkoda mi tych wszystkich od których wypowiedzi aż bije nienawiść!!!!
|
|
Rybak skoro nie czytałeś jak twierdzisz (chociaż nawet 4 litery to już czytanie) to skąd wiesz że temat denny ?. Jasnowidz ?. DaSto wcale się nie chciał pochwalić swoim 'talentem'. Przecież jego tekst jest prześmiewczy i pełen autoironii przez co może wzbudzać sympatię do piszącego,a poważne słowa następują dopiero po skrócie "ps." pozdro for all
|
|
|
Najlepiej jak wszyscy sami pomyślą nad sobą,swoim zachowaniem i postepowaniem.
|
|
Dzięki za otuchę. Pamięć cudownie mi powraca. Niestety tylko w stosunku do najmłodszego koscioła łomżyńskiego. Którego cudownie do tej pory ni ma. Chyba że ktoś w sposób cudowny potrafi uzasadnić jego istnienie w postaci kiosku RUCH-u. Ooooooooooooo... coraz więcej pamięci. Następny kościół (lub kaplica) na horyzoncie. Otoczony wspaniałym, aczkolwiek nieco przypustawym cmentarzem. I nawet wiem dlaczego. Chodzi oczywiście o kasę. Miejsce na Powązkach niewiele więcej kosztuje, a jednak to inny prestiż.
|
|
Sposób na nawalonych małolatów byłby. I nie trzeba szukać ani sklepów, ani sinych nosów, którzy za złotówkę sparzedaliby własne matki. Powinni się za to wziąśc gliniarze i strażnicy miejscy. Nawalony małolat w miejscu publicznym - schwytać, doprowadzić do chaty i ogołocić tatusia lub mamusię na konkretną kwotę. Bo przecież to starzy odpowiedzialni są za swoje dzieci do czasu osiągnięcia przez nie pełnoletności. Niech się do cholery zaczną nimi wreszcie interesować, zamiast pozwalać im szlajać się po nocach nie wiadomo gdzie. Czy widzieliście po 22-giej dorosłych na ulicach Łomży? Owszem, zdarzą się jak rodzynki w cieście. O tej porze życie towarzyskie w miejscach publicznych należy jednak do gówniażerii. Która opanowuje ulice, knajpy i stacje benzynowe.
|
|
Dlapteki za dlazlotówkie oferujom dla kombatantom dlaleki. Dlatego zapytowywujem, kto dlakogo i zadlaczemu preparuje takie dlapigulki. Dla komu zależy na dlacinskich recepturach dlakombatanckiego dlazdrowia. Dlaczego Apteka Sąsiedzka, a nie dlasomsiada? Dlaczego Apteka na Dwornej, a nie Nadworna, na dlaDwornej? Dlaczego żaden dlafarmaceuta tego nie wymyślił... Dlapodlasia to rypka, a dla Łomży i Ziemi Łomzyńskiej na płn.-wsch. Mazowszu od świętych Wawrzyńców i Brunonów, przez Janów - w tym jednego z Kolna - aż do Stanislawów i Andrzejów nicht nigdy nie dlagadał - Bo(boli). Wynik rmeczu jest znany: 15 dla 6. Łomżyńsko-dlaPodlaska recepta na integrację. Z gratulacjami za trzy lata portalu i gazety bezcenna dlaCzarka goryczy (nie dla wypicia) Towarzystwo DLAMEDIALNE
|
|
BUHAHAHA ALE NIE NA JAKIMS TRAKTORZE ALBO COS NA SPRZECIE TO JA JUZ MIALEM OKAZJE SIE BAWIC KILKA RAZY A NIEDLUGO MOZE BEDE KUPYWAL SOBIE SPRZET!!
|
|
No ale pomimo wszystko warto pomagać innym, na dłuższą metę to się sprawdza. Pozdrówka Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |