Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świat nie uznaje lotu polskiego Tu-154M za cywilny |
To ta komórka - 609300345 Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świat nie uznaje lotu polskiego Tu-154M za cywilny |
rOmAnooo dawaj ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zgadzam się z wami ale chyba nigdzie niema normalnego nauczyciela:)
|
|
Właśnie też tam chodziłam i wogole chcialam sobie przypomniec pare osob z przedszkola , nawet na naszej klasie probowalam czego kolwiek ale tam sa wszystkie przedszkola tylko naszego nie ma. ! Ja najmilej wspominam zapach tego duzego pokoju z zabawkami i tego duzego konia co tam stal hehe i pamietam ze nie chcialam jesc marchewki hehe i bal przebierancow hihi i moj plecaczek biedronke a na gorze tylko maluchy mialy zajecia prawda? chcialabym znalezc kogos z mojego rocznika.
|
|
cybermass zaproszalesz nas co? no to powiedz gdzie uczysz sie albo gdzie pracuesz? wiem ze ty nie powiesz bo jestesz bez jaj haha!!!
|
|
czy moze mi ktos powiedziec czy istnieje taki program do robienia podkładu muzycznego z normalnej piosenki lub z kond mam sciagnac takie podkłady
|
|
Ja zawsze trafiałam na "normalnych" katechetów. Są to bardzo wartościowi i przemili ludzie. Wszystko zależy od podejścia uczniów i rodziców do wiary.
|
|
ten matik raczej nie wysyla tego za darmo.
|
|
jak bym tak podawal wszystkie swoje dane to nie takich ćwoków mógł bym miec za wroga jest ich kilku poza tym chyba wiesz gdzie mieszkam pisales to w poprzednim poscie więc tak jak powiedziałem czekam takich leszczy to na dzień dobry moge rozkur***ic
|
|
jak już wspominałem....gówno
|
|
"1408" troche przesadzony, ogolnie tak sobie mi sie podobał. Fajny tez filmek "terminal".
|
|
do czego doprowadzi? do kasy gminnej pustej jak bęben !!! już podobno aby dotrwać do końca roku trzeba zaciągnąć kredyt ok. 500 tys. szkoda gadać, radni nie mają pojęcia co się dzieje, a wójta słuchają jak świnie grzmotu.
|
|
Ja opieram się na dwóch programach FL Studio i Cubase Sx .Większość osób które znam tworzy w tych programach podkłady .A robię podkłady dla poważnych kapel dipolo i nie tylko
|
|
oni są świetni... powinniśmy się wstydzić że dopiero osoby zza morza muszą nam takich bohaterów pokazywać palcami bo my ich nie widzimy... tylko czyja to wina? Jarek
|
|
juz lepiej kupic podróbe za 300zł na allegro
|
|
FIN może to Skinhedzi :D
|
|
ale sie edo75 pochwalił i tak w skali 1-10 jak bardzo jestes z siebie dumny??? idiotą i chamem jestes ja za takie słowa bym ci tak przyje*** w ten głópi pysk ze bys sie goleniami nakrył zaręczam ci to i moze bys wyniósł z tego jakąs nauke trzym sie wsioku pozderko :)
|
|
witam jestem nowy i też niedługo zdaje ms jak się przygotować ,chodzi o zadania matematyczne i ciądi liczb ,podeślijcie coś detektyw1976@wp.plwickedqueen napisał(a): .
|
|
robrob wyslij mi nr. tego tresera na martin8421@o2.pl z gory dziekuje.
|
|
ok nie smiejmy sie z chlopaka zdal i chce jeszcze na jesien wyjechac w pole chociaz troche poorac gleby .... a od razu inaczej z prawkiem ... szacuneczek ...
|
|
kogo nazywasz kondonem?
|
|
moim zdaniem jestes żałosna dziecko idz i rozdaj dupy wszystkim tym brudasom to dopiero oni bedą mieli dobrze czemu tak za nimi obstajesz lubisz ciemnoskóre pyty czy jak moze jestes jakims fetyszem co?? haha żal żal i jeszcze raz żal tylko tak moge ciebie określic
|
|
Polecam Pana Tarnackiego-świetny trener..!
|
|
ty zaśmiecasz odpisując nie na temet. nie wiesz nie pisz i juz!
|
|
wiekszosc pracownikow w bialych kitlach czy to lekarz czy pielegniarka to buractwo, w zyciu nie zasluzyli na jaka kolwiek podwyzke, przykladow znamy wiele i trudno nie wybuchnac zloscia przy tych co za miast leczyc sie opier.. za nasze, moj przyklad to pani okulistka: spozniona do pracy 40 minut, pacjenic czekaja, wchodzi do gabinetu, pacjenci czekaja (od 8 drzwi powinny stac otworem) wychodzi po 10 minutach na przerwe na papieroska, pacjeni czekaja, przerwa trwala pol godziny. tez chce miec "marna" place za 10 minut "pracy". przykladow jest od ch.. i ciut ciut. lkarz zwany oulista posiadajacy prywatny gabinet po drugiej stronie pilsudzkiego zaprasza w szpitalu -miejscu publicznym, do siebie na prywatna wizyte bo w szpitalu to sie nie da tego zrobic, po czym na prywatnej (platnej) wizycie wypisuje skierowanko na badanie w szpitalu na sprzecie szpitalnym, badanie wykonuje w "panstwowym czasie pracy" podczas zarabiania panstwowych pieniedzy do dziela panowie "uczciwi lekarze" i "zapracowane pielegniarki" przyjdzie do mnie protestowac przed dom, a wam nie pozaluje... kamieni
|
|
O 6 rano planowany wyjazd maturzystow do Czestochowy. Co sie okazuje:dzieciaki czekaja,policjant z polcjantka we dwoje sprawdzaja chyba 11 autokarow. Wladza stara sie jak moze. Chwala im za to,staraja sie jak moga aby nasze dzieci dojechaly bezpiecznie. Uwazam jednak ze dwoje ludzi na zimnie meczy sie okrutnie sprawdzajac te auta. Czy nie mozna bylo wyslac 2 albo 3 ekip policji do wykonania czynnosci sprawdzajacych stan techniczny pojazdow i kierowcow? Dwa autokary wyjechaly nie o 6 jak planowano tylko o 7. Mlodziez zmarzla i"wynudzila"sie czekajac na odjazd. Przeciez wyjazd planowany byl od dluzszego czasu,wiec mozna bylo zorganizowac go lepiej
|
|
Już 3 raz prosze admina o usunięcie tego tematu... ________ Malachit
|
|
http://www.dziennik.pl/sport/ekstraklasa/article255784/Zawodnik_Wisly_Krakow_zdyskwalifikowany.html
|
|
dla jaj
|
|
remiza w truskolasach lachach robi potupaje andrzejkową , leć napewno bedziesz gwiazdą wieczoru tylko o białych kozaczkach nie zapomnij..:)
|
|
Aga3334 następnym razem zamawiając sałatkę wiesz mi bedzie z wkładką o jakiej można tylko pomarzyć już się o to postaram.
|
|
Pocalujta w DUPE Wojta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Sama kiedyś próbowałam się trochę nauczyć nie szło mi za dobrze i zrezygnowałam ;)
|
|
Widzisz jeszcze się taki nie narodził, co by wszystkim dogodził. Teraz import się rozwija, paliwo tańsze ale jak dolar pójdzie jeszcze w górę to znowu podrożeje. Obce firmy teoretycznie powinny teraz u nas inwestować. A co do ludzi poza granicami naszego kraju to chyba lepiej jakbyśmy jeździli na Zachód na urlop niż do pracy... pozdrawiam Jarek
|
|
ludzie są różni i w każdym miejscu pracy znajdą się i ci dobrzy i źli. jeśli chodzi o mnie urodziłam niedawno dziecko i gdyby nie położne nie wiem jak wyszłabym z tego porodu. miałam komplikacje przy porodzie i wskazania do cesarskiego cięcia, ale nie chciałam dać w łapę lekarzowi,który ciągle dawał do zrozumienia że powinnam dać!!! cesarskiego cięcia oczywiście nie było, dziecko zostało wypchnięte, a lekarz miał do mnie wielkie pretensje, że musiał to zrobić (dodam tylko, że poród trwał ponad 14 godzin i później dostałam 2 jednostki krwi oraz masę kroplówek, bo ciągle mdlałam na łóżku), bo ja nie miałam już siły. po porodzie położne okazały się jedyną pomocą, na którą mogłam liczyć, lekarze tylko przychodzili na obchód popatrzyli w karty i do widzenia (nie mówię o pediatrach-im dziękuję za wspaniałą opiekę nad moim dzieckiem ze złamaną kością podczas wypychania). lekarze nie zauważyli, że jest ze mną coś nie tak (nie chcę już wchodzić w szczegóły) i wypisali mnie po trzech dniach. po 1,5 doby trafiłam znów do szpitala i tam znów bardzo pomogły mi położne, to są anioły nie kobiety. wypisałam się na własne żądanie po 11 dniach (miałam poleżeć jeszcze przynajmniej 2-3 dni) i wszystkich wskazówek do leczenia udzielił mi kto? zgadnijcie? położne oczywiście, bo lekarka strzeliła focha, że podważam jej autorytet, a chodziło mi wyłącznie o to, że nie mogłam tak długo wytrzymać poza domem, mimo, że to, że znów wylądowałam w szpitalu było winą błędu lekarskiego.i gdyby nie mój brak sił jeden z łomżyńskich lekarzy miałby sprawę w sądzie, dziś nie podarowałabym tego napewno
|
|
co do usg. to bardzo dobrze robi w łomży wagner na al.legionów oczywiście prywatnie
|
|
Gdzie waszym zdaniem jest w Łomży najlepszy kebab??
|
|
oj joj...to najpierw trzeba te 109 miec :/
|
|
Gdzie waszym zdaniem jest najlepszy BigMac? zal.pl
|
|
żaden wiem cos o tym
|
|
http://www.lomza.com/lo3/kandydat/punkty.htm najlepiej sobie policz i zobacz :)
|
|
Musisz kupić ruter, switchem internetu nie rozdzielisz.
|
|
To co wymieniłem to podstawowe kroki i łatwo je opanować,a jak je znasz to już możesz tańczyć, jedyne co ci zostaje to dopasować się w rytm muzy. Trzeba zebrać ekipę kilku osób i zobaczyć co każdy umie
|
|
Hej anita87 To już jutro! Ja mam wyznaczoną godzinę 14, ale tak jak Ty mam być godz wcześniej. Jak nastrój? Pozdrawiam
|
|
WITAM. POSZUKUJE OSOBY KTORA MIESZKA W OKOLICY REYMONTA 5 KTORA MA WIFI. ODKUPIE DOSTEP DO NETU. ZE WZGLEDU NA TO ZE NIE OPLACA MI SIE INSTALOWAC LACZA I WIAZAC SIE UMOWA NA 12 MIESIECY. KTOS JESLI MOZE UDOSTEPNIC PROSZE O KONTAKT 788-09-09-05
|
|
0:1
|
|
A czy któryś z tych ginekologów przyjmie w niedzielę kobietę w celu potwierdzenia/wykluczenia ciąży?
|
|
ja tez bylam jedna z pielgrzymujacych ..... i tego co tu czytam to smiac mi sie chce.... to nie jest zadna orcanizacja miasta tylko osoby ktora zalatwia autokar i cala pielgrzymke w szkole... ja jakos nie mialam problemu .. my siedzielismy w autokarze juz przed 6 :P
|
|
chodzi Ci o sale gimnastyczna pg9?
|
|
Tego to ja nie wiem... Chodzi mi o taki namiot - salę z tartanem na ziemi i bez ogrzewania.
|
|
DO Sara Anna nastroj ok,gorzej z nastawieniem,ale mam nadzieje ze jutro zalicze:))
|
|
z tego co wiem to ta ten ,,namiot" jak to okresliles, stoi tam juz ok 7 lat, podobny ma gimnazjum w sniadowie. W srodku zainstalowane jest ogrzewanie w postaci pomp i wentylatorow o gory, podobne jest do naweiwu w samochodzie czyli troche hałasliwe, wolno sie nagrzewa ale grzeje dobrze. Problem jest w zime, bo namiot wykonany jest z jakiejs plandeki ktora wogle nie izoluje termicznie i wewnatrz ciagle skrapla sie woda a po bokach boiska nieraz robi sie bardzo slisko. Mysle ze wiecej informacji na temat jego montazu, ceny itp moglbys uzyskac w samym gimnazjum (dyrekcja lub nauczyciele wf-u) Mam nadzieje ze pomoglem :)
|
|
... i nie kupuj KODAKÓW bo to zawsze był drogi, amerykański szajs. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
czesc może ktos ma koncówkie mocy na sprzedaz o mocy nie mniejszej niz 1000 wat,lub wie gdzie mozna taka kupic w rozsadnej cenie, czekam na podpowiedzi.
|
|
Zgadzam się z JKM, człowiek ma przynajmiej jakiś cel jeśli w coś wierzy...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://antyfotka.blogspot.com ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |