sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Paranoja sięga szczytów....

Pod adresem http://aukcje.wosp.org.pl/showother.php?id=1018850 umieszczone są rzeczy przeznaczone na aukcje przez Łomżan.

Jeśli ktoś ma czas na przełomie maja i czerwca moze sobie tanio "kupić" rejs po Bałtyku - wszystkie pieniążki lecą dla dzieciaków. A może ktoś chce "korki" Marka Citko, albo koszulkę Pawła Siezieniewskiego?

Pozdrawiam! Przekażcie to info znajomym! :D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Paranoja sięga szczytów....

Może to nie skoda: http://autokacik.pl/files/1989258-mercedesKispolak.jpg; ale myślę że warte obejrzenia! :D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

Witam. Czy moze ktos z was nakreslic co ma na celu instytucja pod nazwa Inkubator Predsiebiorczosci-jakie ma cele i do czego zostala powolana. Lub tez prosilbym o pomoc gdzie moge sie zglosic w sprawie informacji o ulgach dla osob otwierajacych dzialanosc gospodarcza. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

Piotr: jezeli cos robic to robic dzobrze i dobrze do konca. Jak pomagac to pomagac. Czy widziales, zeby Caritas wybieral sobie grupy spoleczne, ktorym pomaga?? A co do przystanku ludstok... jak lubisz bydlo, brod i syf to juz nie moja sprawa. Ja wole odpoczac na lonie natury. Wedlug mnie to jest taki nowoczesny sped. Jeszcze za czasow punka kilku kumpli bylo na ludstoku i opowiadalo... kradzieze, napady (!) no a alkohol, dragi itp. to tez bylo na porzdku dziennym.

uważam ,że kościół winien zabrac swoje brudne łapy od tej inicjatywy. Nie przesadzę jeżeli powiem ,że bardziej kontrowersyjna w obecnych czasach wydaje mi się działalność społeczna kościoła niz Pana Owsiaka. Ale musze jeszcze dodac ,że przeraża mnie fakt ,iż WOŚP będzie grała do końca świata i jeden dzień dłużej - horror. Ten pomysł zaczyna pachnieć już starością. Mnie to już nie bawi to siema itp. a wręcz denerwuje.

Pozdrawiam

Ps. chyba najbardziej ważne - jeżeli to pomaga ludzim kórzy tej pomocy potrzebują to nikt nie ma prawa krytykowac tej działalności ,niech lepiej zrobi więcej albo pokaże ,że można to zrobić lepiej.

Fracik

hmmm czy ktos mi odpowie? czy juz koniec tematu ;)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć

przy okazji orkiestry mozna kupic troche zaufania spolecznego:) wystarcze, ze telewizja Cie bedzie z serduszkiemw klapie pokazywac przec 30sek i juz masz nastepne wybory wygrane:)

Ja jestem za, ale jak Piotrze widzisz, nie spotaklo sie to ze zbyt wielkim zaintersowaniem.

GG 2091568

Pod paragraf to moze podpadac to co oni robia. Podpisali umowe na swiadczenie uslug telekomunijacyjnych a nie na ich nieswiadczenie. Z reszta, zebym ja pisal nieprawde..... Ale to co napisalem jest prawda. To za mowienie prawdy tez grozi paragraf?? A swoja droga... cos sie im chyba zepsulo bo mi internet dziala:)

Proponuje urzadzac cykliczne spotkania w miejscu juz wczesniej wspomnianym. Mozna urzadzic konkurs na szybkosc przejazdu miedzy pacholkami itp. Konkurencje sie wymysli. Jak widze juz paru chetnych jest:) Tzn. ja, Piotrek i ....?:) To kiedy? Jutro o 21:00 w miejscu wczesniej ustalonym?

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org