Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Paranoja sięga szczytów.... |
Pod adresem http://aukcje.wosp.org.pl/showother.php?id=1018850 umieszczone są rzeczy przeznaczone na aukcje przez Łomżan. Jeśli ktoś ma czas na przełomie maja i czerwca moze sobie tanio "kupić" rejs po Bałtyku - wszystkie pieniążki lecą dla dzieciaków. A może ktoś chce "korki" Marka Citko, albo koszulkę Pawła Siezieniewskiego? Pozdrawiam! Przekażcie to info znajomym! :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Paranoja sięga szczytów.... |
Może to nie skoda: http://autokacik.pl/files/1989258-mercedesKispolak.jpg; ale myślę że warte obejrzenia! :D _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Witam. Czy moze ktos z was nakreslic co ma na celu instytucja pod nazwa Inkubator Predsiebiorczosci-jakie ma cele i do czego zostala powolana. Lub tez prosilbym o pomoc gdzie moge sie zglosic w sprawie informacji o ulgach dla osob otwierajacych dzialanosc gospodarcza. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
|
|
Piotr: jezeli cos robic to robic dzobrze i dobrze do konca. Jak pomagac to pomagac. Czy widziales, zeby Caritas wybieral sobie grupy spoleczne, ktorym pomaga?? A co do przystanku ludstok... jak lubisz bydlo, brod i syf to juz nie moja sprawa. Ja wole odpoczac na lonie natury. Wedlug mnie to jest taki nowoczesny sped. Jeszcze za czasow punka kilku kumpli bylo na ludstoku i opowiadalo... kradzieze, napady (!) no a alkohol, dragi itp. to tez bylo na porzdku dziennym.
|
|
uważam ,że kościół winien zabrac swoje brudne łapy od tej inicjatywy. Nie przesadzę jeżeli powiem ,że bardziej kontrowersyjna w obecnych czasach wydaje mi się działalność społeczna kościoła niz Pana Owsiaka. Ale musze jeszcze dodac ,że przeraża mnie fakt ,iż WOŚP będzie grała do końca świata i jeden dzień dłużej - horror. Ten pomysł zaczyna pachnieć już starością. Mnie to już nie bawi to siema itp. a wręcz denerwuje. Pozdrawiam Ps. chyba najbardziej ważne - jeżeli to pomaga ludzim kórzy tej pomocy potrzebują to nikt nie ma prawa krytykowac tej działalności ,niech lepiej zrobi więcej albo pokaże ,że można to zrobić lepiej. Fracik
|
|
hmmm czy ktos mi odpowie? czy juz koniec tematu ;) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
przy okazji orkiestry mozna kupic troche zaufania spolecznego:) wystarcze, ze telewizja Cie bedzie z serduszkiemw klapie pokazywac przec 30sek i juz masz nastepne wybory wygrane:)
|
|
Ja jestem za, ale jak Piotrze widzisz, nie spotaklo sie to ze zbyt wielkim zaintersowaniem. GG 2091568
|
|
Pod paragraf to moze podpadac to co oni robia. Podpisali umowe na swiadczenie uslug telekomunijacyjnych a nie na ich nieswiadczenie. Z reszta, zebym ja pisal nieprawde..... Ale to co napisalem jest prawda. To za mowienie prawdy tez grozi paragraf?? A swoja droga... cos sie im chyba zepsulo bo mi internet dziala:)
|
|
Proponuje urzadzac cykliczne spotkania w miejscu juz wczesniej wspomnianym. Mozna urzadzic konkurs na szybkosc przejazdu miedzy pacholkami itp. Konkurencje sie wymysli. Jak widze juz paru chetnych jest:) Tzn. ja, Piotrek i ....?:) To kiedy? Jutro o 21:00 w miejscu wczesniej ustalonym? Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |