środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Młody NARYBEK

jest do dupy...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Młody NARYBEK

ja rowniez o to prosze, o poradnik MS. jestem po studiach i bezrobotna coz innego mi pozostaje niz policja:)

wickedqueen@o2.pl

od dluzszego czasu obserwuje wasze forum i jestm troche przerazona :)

Kiedys bralem udzial w szkolnym to 3 miejsce zajelem.

Oj buraku,buraku. Gdybym ja uslyszal od Ciebie takie slowa to mialbys na karku prokuratora i przede wszystkim psychiatre.

Z brakiem kultury ,arogancja i brakiem zyczliwosci mozna sie spotkac wszedzie,nie tylko w szpitalu. Mialem do czynienia z okropnymi paniami w banku,sklepie a nawet w sadzie. Masa jest takich ludzi,ktorzy biorac naprawde bardzo dobre pieniadze za swoja prace traktuja innych jak zlo konieczne. W sekretariacie w sadzie w Lomzy pani powiedziala mi ze nie jest od udzielania informacji,odebrala prywatny telefon,zostawila mnie i wyszla za sciane. Czy mialem isc do prezesa na skarge? jestesmy tylko ludzmi,poszedlem wiec po pomoc do innych.

Całkowicie zgadzam się z innymi .W Łomży nic nie pomogą,tylko pieniądze wydacie na tysiące niepotrzebnych maści i smarowideł.Zostaje Białystok lub Warszawa.Serdecznie Pozdrawiam.

no ja polecam studia jakies wyższe no zdecydowanie wyższe studia są dobre :))

wpadki zdazaja sie w kazdej knajpie napewno nikt nie zamknie lokalu bo jakies dziecko powiedziało ze tam jest fee tylko tyle na ten temat

co roku jest inaczej ;] pozdro.

Witam!
Chciałbym skonfigurować internet tak ,aby za pomocą 2 kart sieciowych mieć internet na 2 komputerach.Niestety nie mam pojęcia jak to zrobić i czy w ogóle jest to możliwe.Jeśli ktoś wie jak to zrobić proszę o pomoc!

Bez zbędnych postów typu : od czego masz google.pl albo poco ci to itp.Nie masz nic mądrego do powiedzenia (napisania) to nie mów (nie pisz).

Jakim znowu postem? Jak ktos nie ma o czyms pojecia to niech sie lepiej nie wypowiada.... Post w tym roku juz byl

Witam wszystkich kibiców jeśli ktoś miał by aktualny wynik to proszę o wpis
Dziekuje

a czy taki switch byłby w miarę dobry ? http://www.allegro.pl/item458571331_switch_tp_link_tl_sf1008d_8_portow_promocja_wys24.html

raczej od 108

a co to za problem miec 109 punktów :O:O

za darmo zrobią to w szpitalu. gabinet znajduje się na pierwszym piętrze obok krwiodawstwa.

Zbych:

Koszty materialne i społeczne religii ?
1. Koszty materialne są niczym przy kosztach utrzytmania pasożytniczego państwa. Na kosciół można nie dać. Państwo przysle komornika.
2. Koszty społeczne ? Żo społeczeństwo w efekcie istnienia religii (jakiejkolwiek) coś traci ? Co takiego ? Mam nadzieję, że kolega nie uważa ludzi wierzących za mniej wartościowych społecznie.

Bzdurą jest, że religia utzrymuje porządek i moralność ? Może nie utrzymuje ale na pewno pomaga... Państwo próbuje robić to samo ale inną metodą: stosując restrykcje, mnożąc zakazy i nakazy, zatrudniając sędziów, prokuratorów, policjantów, utrzymując więzienia. Religia natomiast tylko przekonuje...
Ciekaw jestem, czy większość Polaków jest uczciwych dlategto, że się boi państwowych restrykcji, czy dlatego że jest przekonana, że trzeba żyć uczciwie ?

Obłuda czyli polski katolicyzm fasadowy - obrzędy faktycznie nie zastąpią wiary prawdziwej. W krajach arabskich pod tym względem jest zdecydowanie lepiej - tam wiara jest prawdziwa i tak silna, że jak ona coś każe to się to (bemyślnie) wykonuje...

P.S. Też jestem ateistą.

to bardzo ciekawe je :))

Wyrywałam u p. Głuszkowskiego. Trwało może 2 sekundy, aż sam się zdziwił, że tak łatwo poszło:) Nic a nic nie bolało, nawet jak odeszło znieczulenie. Koszt: 75 zł, ale to było jakieś 4 m-ce temu. Polecam.

Tylko Pan Dr.Głuszkowski

ale nam sie angol nie bedzie jeszcze w tym roku wliczal, dopiero nastepnemu rocznikowi ;p i walsnie chcialam sie dowiedziec ,bo slyszalam, ze przymuja zarowno tych, ktorzy maja mniej niz 100 punktow ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org