sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
i co ??

MirRobDer: a co sądzisz o ludziach, którzy nie chodzą do kościoła i nie wierzą w Boga? Osobiście nie jestem ateistą, bliższy jestem raczej idei deizmu... Zobaczysz jednak, co będzie się działo w kościołach za kilka(naście) lat - nie zobaczysz tam nikogo z obecnego "młodego pokolenia"...

Ah, ta "złota, polska młodzież" ;-)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: i co ??

I znowu Peja powiedział co wiedział, czyli po prostu NIC!! :)))

1. A po czym sądzicie, że Łomża to ciemnogród - jeżeli mogę spytać? Ja jestem pierwszym, który tępi ciemniaków i ciemnogród (he, he), ale jakoś Łomża nie kojarzy mi się z ciemnogrodem.
2. co do tego, czy Bóg jest, czy też nie, to chyba tylko ciemniak się pytać może. jak będę chciał, to Ci sam powiem. Nie pytaj, bo to tak, jakbyś pytał co robiłem dziś w nocy (tylko 1000 x intymniejsze) - ciemniaku.
3. nie mylcie Boga z kościołem
4. czy na tym formu jest jakiś mod? Bo ciągle posty, które pasują raczej do polityki, wrzucane są razem z 'klaksoniarami' i 'tunelami' do Forum Ogólnego.
Pozdrowienia

Noe jeśli piszesz że wiara to osobista sprawa to co ciebie obchodzi czy ktoś był ochrzczony czy nie i dlaczego chcesz kogoś oceniać

A może juz skończymy ten temat ?
Odchodzicie od głównego wątku a zaczynacie z wycieczkami osobistymi wyjeżdzać. Po za tym można by o tym długo rozmawiac a i tak nic z tego nie wyniknie najwyzej bedzie wiecej złości. Po za tym temat jest zbyt wieloznaczny. Napisałbym własny o Czarnej mafi ale nie bede wkąłdał kija w mrowisko :-)

madaman dzieki za fajną lekturę.
Poczytajcie sobie "Pismo Nieświęte czyli przygoda Boga i małego Jezuska"
A dla wszyskich świętojobliwych polecam "Listy z ziemi" M. Twaina.

http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,1059 Poczytajcie sobie :]

Nigdy nie słyszałem aby na środku placu był ratusz. Kiedyś w "Kontaktach" czytałem, że ze starej budowlanki( obecnie chyba II LO ale nie mam pewności) jest wejście do tunelów pod staryn rondem, był nawet obszerny artykuł napisany przez gościa, który je zwiedzał. Jakiś czas temu z jakieś gazety wyczytałem, że podczas remontu placu przy SP-6 natrafiono na sklepienie jakiegoś pomieszczenia lecz inwestor z obawy o kasę nie chciał nikogo o tym informować gdyż konserwator wstrzymał by remont.
Natomiast pod boiskiem SP 7 znajdują się bunkry wybudowane podczas budowy szkoły jako schronienie dla komunistycznych prominentów i ich rodzin na wypadek wybuchu bomby atomowej(czasy zimnej wojny)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org