środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO - tylko 20 % ? SUPER !!!!

Na jakich zasadach (jak długo i gdzie), studenci pedagogiki zaocznej odbywają praktyki zawodowe?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO - tylko 20 % ? SUPER !!!!

he he heee.... zapytaj w dziekanacie !!! heeee... napewno się dowiesz. albo opiekuna praktyk :DDDD

okazuje sie ze zawsze wchodzi na nia tyle samo
okolo 500 mb
a co z reszta??????

wszechwiedzacy - ty to masz gadane :) ale żeś rzucił grypsem , dla was wszyscy frajerzy tylko jak juz sie w sądach znajdziecie to główki pospuszczane i łezki w oku :( niema komu poświadczyć !!

taki z ciebie troche łomzyński gangsta hahahah...:)

zsc1 co ci przeszkadzali te malolaty?? co ci wogle do tego ze ktos pali?? trudne dziecinstwo miales czy mama cie nie kochala?? wez ty sie lecz czlowieku i niewyjezdzaj z takimi glupotami na forum. spoleczniak zwykly jestes i tyle jak zobaczysz na drugi raz kogos kto pali to idz wogle w druga strone bo znow zadzwonisz na policje i bedziesz wypisywal gupoty na forum. co ci alko juz mozg wyzarlo czy jak czlowieku?? idz lepiej do lekaza moze on ci powie co ci jest!!!!!

KONFIDENTOM KIJ W MORDE

CyberMass - przeczytaj początek mojego posta to zobaczysz do kogo to było

pozdro

Najpierw pomyśl później zadawaj pytanie, nie po to kupowałem nawigację żeby ją oddawać. Przeczytaj posty które bronią sprzedawcę to tam zobaczysz ile jadu jest, nawet się trafił jeden co w sklepie podobno nie był a tak broni sprzedawcę. Dlatego reaguję na niektóre posty może bardziej nerwowo. Każdy normalny człowiek idąc do sklepu nie będzie dowiadywał się jak urządzenie ma działać, jak niektórzy sugerowali. Zdaję się na sprzedawcę żeby fachowo doradził i pomógł w razie problemu. Po kumplach sprzedawcy widać, że Oni sprzedając towar nie muszą na niczym się znać, to klient powinien wiedzieć jak uruchomić urządzenie i może jeszcze objaśnić sprzedawcy działanie. Niekompetencja pracowników sklepu i serwisu jest taka, że nie potrafili udzielić fachowej pomocy. A teraz czekam jak znów kuple sprzedawcy zaczną mnie obrażać i pisać, że się z nim nie znają. Bo na przykład ja nie znając kogoś nie wpadam w taką furię żeby go aż tak bronić, każdy może krytykować nie odpowiednie zachowanie sprzedawcy.

Sos czosnkowy w Da Grasso nie ma sobie równych ale mimo wszystko stara poczciwa Diavolo najbardziej odpowiada mojemu podniebieniu.

Witam. Poszukuję informacji kto w jaki sposób i za ile udostępnia internet na Kazańskiej. Chodzi o łącze radiowe, bo to nie w bloku. Za wszelkie informacje serdeczne dzięki.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Witam! Jestem spoza ŁOMŻY i mam pytanie. Jak dojechać do Powiatowego Urzędu Pracy ul. Nowogrodzka 1 z dworca PKS. Z góry dziękuję za odpowiedzi :) Pozdrawiam.

Tu jest pokazane jak dojechać:

http://www.youtube.com/watch?v=4mHx1puM87s

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org