Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Były prezes Pepees-u naczelnikiem w ratuszu |
drodzy łomzynianie, a bardziej łomżynianki, znacie ginekologa, z których da sie "dogadac"??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Były prezes Pepees-u naczelnikiem w ratuszu |
ja najpierw wzięłam skierownie od lekarza rodzinnego potem zgłosiłam się do szpitala do pani zacharzewskiej ona tylko przyjmuje w poniedziałki a potem na rehabilitacje na rybaki tam mojego synka najpierw zbadała pani eliasz a na przeciwko jej gabinetu chodzę na rehabilitacje w ciągu dwóch miesięcy jest bardzo duża poprawa więc bardzo polecam tylko jak pani będzie w szpitalu to niech pani nie idzie chociaż do cwaliny jej nie polecam sam fakt że w szpitalu przyjmuje prywatnie i państwowo daje do myślenia tylko ci lekarze są neurologami dziecięcymi
|
|
na ul. Jednaczewskiej bodajże Pan Franek - zna się na rzeczy.
|
|
tere fere o proszę hehe
|
|
z lekarzami z którymi można się dogadać to Pękała,Sokół.Dr. Pękała jako jedyny w Łomży ma wszystkie szkolenia i certyfikat na robienie Usg...
|
|
to moje gg 8416791, bardzo prosze o kontakt
|
|
Podobnie jak 42uphi polecam prof. zw. dr hab. Wojciech Sobaniec
|
|
Duzo gadasz nic wiecej.....
|
|
Którego z Łomżyńskich fachowców z branży stolarskiej nie polecacie i dlaczego. Niedługo będe robił meble i nie chcę naciąć na partacza. Mam namiary na kilka zakładów i zobacze czy któryś się nie znajdzie na czarnej liście:)
|
|
I tylko patrzeć jak zaraz zakłady stolarskie będą wpisywać konkurencyjne firmy...
|
|
Czy ktoś wie gdzie w Lomży można kupić bezglutenowe pieczywo
|
|
Postów na temat szpitala łomżyńskiego było już mnóstwo na tym forum, wiem, ale znów brak pozytywnych postaw i zachowań w naszym ukochanym szpitalu. Pacjent jest tam traktowany jak wróg numer jeden. Oddział chirurgiczny bynajmniej nie przypomina tego z "Na dobre i na złe". Zarówno lekarze , jak i pielęgniarki olewają swoje obowiązki. Czekają na COŚ! W salach pacjentów smród, brud... To żenujące, żeby człowiek musiał przebywać, a co dopiero chorować w takich warunkach. Nazwiskami lekarzy rzucać nie będę, szkoda gadać... Pacjent po kilku dniach, z zaleczonymi objawami choroby odsyłany jest do domu, bo po co trzymać kogoś dłużej, profesjonalnie zająć się jego chorobą. Przysięga Hipokratesa, którą składają lekarze, to już chyba tylko formalność, puste słowa. Bo kto tu komu służy, lekarze nam, czy my im... ...
|
|
M_L masz wpizde
|
|
Z takimi żalami to na stronę www.żal.pl
|
|
To jak Czeczeni (zauważ że piszę z dużej litery) nie są katolikami to mogą Cię obsrywać tak?? Temat bez końca i bez sensu.
|
|
Co racja to racja. Nikt nikomu nie mowi zeby komentowal cokolwiek. Jak nie masz czlowieku co powiedziec to lepiej nic nie mow.
|
|
Akurat na temat oddzału chirurgicznego mam odmienne zdanie od "mawiii" . Przebywałem tam dwa razy i słowa złego nie powiem na personel i warunki tam panujące . Bywałem również w renomowanych klinikach i proszę mi wierzyć - warunków że tak powiem "hotelowych" nie musimy się wstydzić . Natomiast jeżeli ktoś żyje w świecie fantazji i filmu ("Na dobre i na złe") to napewno będzie zawiedziny każdą rzeczywistością . MAWIII zejdź na ziemię.
|
|
mawiii ciesz się z tego co masz ,bo ludzie mieszkający np. w Grajewie , Wysokim Maz. , Kolnie , Zambrowie takiej opieki i warunków nie mają i raczej nigdy mieć nie będą .Tak jak napisał sa zejdźcie na ziemie to nie jest Leśna Góra tylko prawdziwe życie . PS. edo75 kto jak kto ale ty mi nie będziesz mówił co mam robić :D
|
|
Zapraszam na mecz UKS "DZIEWIĄTKA" Łomża - MOSiR Bielsk Podlaski. Mecz odbędzie się w sobotę 18.10.2008 roku. na Hali Sportowej im. Olimpijczyków Polskich o godzinie 12:00. Jest to mecz rozpoczynający PODLASKĄ LIGĘ KADETA. Emocji na pewno nie zabraknie, ponieważ obie drużyny prezentują podobny poziom. ZAPRASZAM!!!
|
|
Market K1 na Śniadeckiego. Mają tam cały regał z takimi rzeczami i pieczywo też chyba tam widziałem.
|
|
Dr Ściana prowadził moją pierwszą ciążę drugiej już nie poprowadzi.........................szczerze niepolecam
|
|
Tylko dr.Latoszka nie ma... DiDi
|
|
jaki szereg jak złodziej ma przed złodzieja wychodzić, ceny mają ustalone wspólnie to uważasz, że obniżać im się chce cokolwiek. Ja na nich leje i tankuje w zambrowie na stacji orlen benzyna taniej o 12 groszy na litrze, a gaz tankuje na zajezdni PKS w łomży na ul. Piłsudskiego taniej o jakieś 10 groszy na litrze od reszty złodzieji a jakość jest ok. Zbyszek
|
|
w sobote w bialymstoku placilem 4.21 litr a przy auchon 4.19 bylo
|
|
1650215 mi tez mozesz wyslac ,z gory dziekowa
|
|
Lepsza mrożona w Lidlu niż w 4 porach!Mam nadzięję że w końcu zamkną tę budę!!
|
|
Powtarzasz sie. Po co zakladasz 2 takie same tematy? Do usuniecia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |