Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Portret Tuska po 3 latach rzadów |
podaj tylko gg i na 100% dostaniesz nawet kilka, a może konto z buforem z 3 TB ;-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Portret Tuska po 3 latach rzadów |
Jak szukasz dobrego dermatologa to na pewno nie znajdziesz w Łomży, ja bynajmniej zawiodłem się na wszystkich, dosłownie na wszystkich w tym mieście. Jedyne co można polecić to lekarz z Białegostoku, który przyjmuje również w Ostrołęce niedaleko stacji PKP w każdą środę. Żeby się dostać to pierwszy raz trzeba prywatnie, a późniejsze wizyty możesz brać na ubezpieczenie. Dowiedziałem się o nim od innych którzy również nie zaznali fachowej pomocy no i faktycznie przekonałem się że facet jest godny polecenia.
|
|
No prosze... coz za wysoki poziom merytoryczny niektorych wypowiedzi... i jaka klasa z nich przebija... "Ja także odradzam:/ na piłsudkiego dziewczyny są bardzo miłe! KROWY!" Co do obslugi, to ja uwazam wrecz przeciwnie, nigdy nie narzekalem. A jedzenie jest kwestia gustu. Kamis84 np uwazasz ze w D Angelo lepsza, a mi nie smakuje... Wiec nie oceniaj co kto widzi w 4 porach, bo to zalosne... Jesli jeszcze uwazasz, ze tam sie chodzi, zeby sie pochwalic ile sie zaplacilo, to chyba strasznie cienko przedziesz... bo zaplacic kilkanascie zl za obiad w restauracji to raczej zaden wyczyn ;) To za ile mam jesc wedlug Ciebie? Za 5zl ? Wtedy nie bede snobem, co chce sie rachunkiem pochwalic? ;) Czy to jeszcze za duzo? Sa duzo drozsze restauracje w Lomzy... Wyobraz sobie, ze chodze tam od czasu do czasu, bo smakuje mi jedzenie i podoba mi sie wystroj i obsluga. Idz sobie z dziewczyna do D'Angelo albo zapros tam np. klienta z ktorym chcesz omowic pare spraw przy obiedzie... jak sam zauwazyles wystroj jak bar mleczny. I ceny wcale nie odbiegaja od siebie tak bardzo, jak chcialbys to pokazac, nawet nie wiem ile jest teraz roznicy, ale zakladam ze grosze, bo zawsze ceny byly zblizone. Wracajac do sedna sprawy to aga bardzo to eleganckie, ze nic nikomu nie powiedzialas, tylko wyszlas i obsmarowalas na forum... Takie wypowiedzi zawsze wywoluja u mnie niesmak niestety. Nie dajesz komus szans na zalatwienie sprawy, tylko anonimowo robisz im kolo d... i psujesz wizerunek... I kto ma sprawdzic, czy w ogole masz racje i piszesz prawde, skoro nikt poza Toba o niczym nie wie? Takie sprawy zalatwia sie w pierwszej kolejnosci miedzy zainteresowanymi, a nie obgaduje publicznie. Jesli nie mialas odwagi/checi zrobic tego na miejscu, to miej troche klasy i nie wyzalaj sie na forum. Nie wiem jak innych, mnie na pewno nie skloni to do zaprzestania odwiedzania tego lokalu. Co do porcji, ja nie zauwazylem zeby byly mniejsze na wynos, zawsze sie najadam :P A to ze komus brakowalo skladnikow... Coz, moze sie zdarzyc... Ja w innym lokalu nie tak dawno dostalem pizze bez szynki, ktora powinna tam byc i jakos nie placze na forum, jacy to partacze. Wypowiedzi typu "4 pory to buda" "najgorszy lokal w miescie" itp. ciezko nawet skomentowac... Podajcie moze te najlepsze w takim razie... Bo ja w Lomzy nie widzialem niczego, przy czym 4 pory mozna by porownac do "budy"...
|
|
Chodzi o to zeby nie leżał niewiadomo ile czasu
|
|
Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego fachowca, naprawiającego sprzęt RTV, takiego, który jest solidny i godny zaufania.
|
|
Serio, to było dojrzałe... ________ Malachit
|
|
Witam! Chcialabym sie dowiedziec czy gdzies w okolicy mozna wybrac sie na basen z niemowleciem (5cio miesiecznym)? Czy znacie jakies baseny gdzie woda jest w miare ciepla, albo czy gdzies sa prowadzone szkolki plywackie dla niemowlat ? Bede wdzieczna za podpowiedzi... Napiszcie tez czy Wasze pociechy moze juz byly na takim basenie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |