wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Władza ludowa rękę odrąbie

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Władza ludowa rękę odrąbie

Poco wogóle piszecie jak nienatemat??
Jeżeli was to nieobchodzi lub macie to gdzieś to na h..j sie wypowiadacie??

Epoka na Al.Legionów 2 tam jest sklep i hurtownia

koleżanko niebierz sie za męską robote typu lakierowanie paneli.:)

p.s fajny nick..:) ty tak zawsze???

na woj. polskiego sie zgłoś

czy ktoś wie, czy ona jeszcze funkcjonuje ? chcę zrobić usg serca, a wiem, że tam kiedyś było dobrze, ale teraz nie mogę się tam dodzwonić i się umówić?

po tych sugestcjach powinien sie znales jakis madrala i otworzyc cos super by nam poszlo w piety i wszyscy by byli zadowoleni istne cudo....pobil lokale we wloszech i w warszawie wystrojem i cenami !!!!! CZEKAMY NA TEN LOKAL A NAPEWNO GO OBSMARUJA PO CZASIE .... POWODZENIA....

No i już wiadomo.
Dzisiaj w Auchan Białystok: ON - 3,79, E95 - 3,89
Szkoda, że nie mam większego zbiornika... :D

jak potrzebował działek przyrzekał kampus na PrzySikorskiego...

Witam:)
Wszyscy pisza u o specyfikach, które pomagaja spalić tkanke tłuszczową. Ja schudłem okolo 20 kg w 3 miesiace..wiem, że to wydaje sie idiotyczne albo nierealne ale taka jest prawda. Bardzo mało jadłem i trenowałem(glownie biegałem) około 3 godz dziennie. Udało mi się:) Jedenym minusem tego wszystkiego było to, że potem przez około 4 miesiace dochodziłem do siebie, ale bez efektu jo jo.. tak wiec silna wola, mniej jesc i przedewszytkim sie ruszac i napewno cos spadnie tej wagi...

Treść jest ukryta

Tak szczerze jeśli miałbym to oddać to z pewnością też bym oddał, bo jeśli osoba która to zgubiła była kimś kto miał tą ostatnią stówę to wypada do wypłaty a miała być przeznaczona na leki czy inne bierzące wydatki to nie życzę nikomu by to zgubił, czy jest to złotówka czy milion złotówek więc również popieram ten post (bo szczerość i prawda na pewno się opłaci). Jest większym walorem jak pycha i chciwość.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org