Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla odciemienia mózgów |
Diavolo i nie ma lepszej nigdzie !! DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla odciemienia mózgów |
ja jak nie kupilem sobie telefon bez instrukcji, to sciagnalem z netu :] moze Ty i dobry czlowiek jestes, ale mysleniem nie grzeszysz :D
|
|
Ten który myśli; 666; ja jak nie kupilem sobie telefon bez instrukcji, to sciagnalem z netu :] moze Ty i dobry czlowiek jestes, ale mysleniem nie grzeszysz :D Jak nie kupiłes telefonu bez instrukcji, to po co ściągałeś z netu? Następny z pokolenia piaskownicy.
|
|
chamska jak chamska ale dzieciak czteromiesieczny prawie byl na tamtym swiecie bo pani doktor stwierdzila ze wszystko jest ok a wizyta trwala ze 3minuty. na drugi dzien dziecko w szpitalu wyladowalo. goraco odradzam i radze omijac
|
|
zsc1 takich jak ty to tylko przekopac konfidencie no i co ci tak przeszkadza w tym paleniu ja nie pale ale nie przeszkadza mi jak ktos inny to robi nawet przy mnie
|
|
Najlepiej to samemu zrobić Pizze
|
|
ze Stonki ku**a po co się pytasz?? 100 tematów już takich jest
|
|
Nie wiadomo jakie by te egzaminy byly to i tak nic nie da. po zdaniu prawka, wsiadasz do samochodu i dziala twoja psychika, chec szalenstwa. mi sie juz odechcialo szalec jak wydalem w zawieszenie i ogolnie rozne czesci ponad tysiaczka. teraz szanuje i spokoja jazda
|
|
Łomża to raczej pod mazowieckie powinna być uznana, nie wiem jak wy ale dla mnie o wiele bardziej sie kojarzy, niż z białostockimi chatkami,
|
|
D'Angelo
|
|
nudzisz sie
|
|
zna ktoś aktualne ceny u nas? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Jeśli głównie MP3 to jest fajy programik niemiecki LimeWire. Polecam.
|
|
wronski i nikto wiecej;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |