Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto jest żydem-w uznaniu rabinów |
łomża... lobby paliwowe ustala ceny i trzyma w kieszeni cale miasto.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto jest żydem-w uznaniu rabinów |
Zauważyłem, że ludzie piszący odpowiedzi na forach nie mając żadnych konkretnych argumentów do przedstawienia, to czepiają się pisowni. Tak samo jak „porez”. Sam najpierw zerknij do słownika, bo myślenie Ciebie boli „żądać” i później poprawiaj innych. Jeżeli słowa "zaczym" nie słyszałeś to już nie moja wina, pewnie za młody jesteś. A instrukcja była do samego urządzenia, do AutoMapa nie dali jak postępować po włączeniu. Jak sam zauważyłeś „Założę się, że 10letni syn mojego sąsiada wiedziałby jak włączyć nawigację... Zapewne należało poszukać jednego guzika hehe...”, a Oni w sklepie i serwisie nie potrafili tego zrobić (to niech On stanie za ladą a Oni niech idą do piaskownicy). Czytajcie też ze zrozumieniem, napisałem wyraźnie NIE MOGŁEM URUCHOMIĆ NAWIGACJI, A NIE WŁĄCZYĆ JEJ. To jest wielka różnica, chociaż dla niektórych jedno i to samo. Tyczy się też „coq_roque”, który też ma kłopoty ze zrozumieniem tekstu i właśnie po takich też wypowiedziach jak Twoje, poziom na tym forum nie jest wysoki. Jeszcze co niektórzy nie dorośli do tego, że sprzedawca/czyni powinien/na mieć do klienta zawsze uśmiech i profesjonalnie obsłużyć.
|
|
Mnie np. śmieszy gibanie pod ścianą placzu, ale wcale tego nie krytykuję i nie obrzucam kamieniami tych którzy to robią ( to jest tolerancja)
|
|
CZECZEN CZECZENOWICZ napisał(a): > ja juz co chcialem powiedziec powiedzialem jestescie baby i > kropka. >
|
|
zobaczymy kogo kto wypierdoli. dziwka ******
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |