środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Posłowie PIS nie potrafią uszanować zmarłych

W czwartek widziałem ON po 3.89 - Stacja Auchan w białym.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Posłowie PIS nie potrafią uszanować zmarłych

mamy wolny rynek i kazdy tankuje co chce i gdzie chce jeden zabrowie 2 w knurowie

zgadzam sie z tergus w k1 robie zakupy juz bardzo długo i panie sa naprawde bardzo miłe i pomocne jednak jest jedna pani z działu warzyw ktora jest bardzo niemiła az nie chce sie kupowac sprawia takie wrazenie jak by gdzies sie spieszyła dziwi mnie ze jeszcze tam pracuje ale niestety zawsze znajdzie sie czarna owca i chce dodac ze ja jestem wyrozumiała i szanuje i doceniam prace drugiego człowieka sama rowniez pracuje w tym zawodzie lecz nie wyobrazam sobie takiego zachowania

witam :)

trzeba by jakasstrajk akcje zrobic, zablokowac wjazd do dystrybutorów na jakies 3h na bp statku i orlenie... ale i tak wiadomo ze sie ekipa nie zbierze :D

(...)
Niestety te palanty sa z waszego miasta :(:(

http://www.4lomza.pl/foto.php?id=51466

SD skończ te swoje żałosne wywody.najpierw wyjeżdzasz z religią i wiarą,potem jakieś śmieszne teksty o ortografii a teraz chcesz sie bawić w konfidenta, a ja podzielam zdanie CyberMassa i co też mnie pozwiesz do sądu ?? żałosny jesteś i tyle.... nie odpisuj bo nie mam zamiaru dyskutować z taką osobą jak Ty.

POLSKA DLA POLAKÓW, EUROPA DLA BIAŁYCH !!!!!!

Takos

Bredzisz chłopie, bo co Ci da gdy ludzie zgodnie najadą na jeden zakład :))))
naprawdę partaka :))))) i bedziesz miał najgorszego:))))))))) i co ??????? to co z twoja listą będzie????????????

Mam taki problem miałem wezwanie do urzędu miasta na rejestracje wojskową na dziś ale mnie nie było w domu kilka dni jak jutro pójdę z tym kwitkiem to powinni normalnie przyjąć i zarejestrować ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org