Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GMO |
zaczynasz koles od dupy strony ! jak ci zalezy na dobrym stolarzu to pytaj o dobrego a nie szukasz guza!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GMO |
pewnie sam opier.... ten bar i teraz sie chwali nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
strata czasu...
|
|
widzisz nie masz mocnych argumentów to sie pisowni czepiasz żałosny jestes człowieku widac ze tylko polskiego udało ci sie nauczyc bo idiota to z ciebie skończony takich jak ty należy deptac nic nie warte ....
|
|
Łomża to sami złodzieje. Okradają nas
|
|
Pozostawię twoje wulgarne wypowiedzi bez komentarza.
|
|
Większość przyczyn chorób neurologicznych: a) stres->nerwica->objawy somatyczne b)stres->astma->niedotlenienie mózgu->objawy somatyczne Właściwie każda choroba zaczyna się od nerwic różnego typu, a jest wynikiem ukrycia tego,co mamy w sobie,naszych pseudo-prawd życiowych, a i tak naogół wszystko prędzej lub później ogląda światło dzienne. Niekiedy wystarczy tylko zmienieć sposób myślenia i postępowania na codzień a w szczególności w "sytuacjach tzw. stresowych",kiedy indziej konieczna jest pomoc lekarza-specjalisty. ******* Przyczyną astmy są alergie, stres lub lęk powodujący skurcze mięśni otaczających oskrzela i nie pozwalających powietrzu dostać sie do płuc. Generalnie niedotlenienie spowodowane jest bezdechem, a to z kolei jest przyczyną zaniku komórek mózgowych. Jak mozna sobie pomóc? Przy całkowitej wadze zaledwie 1400 gram – co równa się dwóm procentom całkowitej wagi ciała – mózg pochłania 20 procent dostarczanych naszemu organizmowi składników energetycznych oraz 20 procent wdychanego przez nas tlenu. Nasz mózg ma nienasyconą potrzebę otrzymywania witamin, minerałów, aminokwasów, glukozy i tlenu. Żaden z leków psychotropowych nie jest ukierunkowany na zwalczanie przyczyn niewłaściwego funkcjonowania neuroprzekaźników. Większość tych leków stymuluje jedynie czasowe uwolnienie neuroprzekaźników z istniejących zasobów, NIE WPŁYWAJĄC NATOMIAST NA ICH WYTWARZANIE. Zdrowe składniki odżywcze, o których w dalszej części powiem więcej, są odpowiedzią na problem niedoboru neuroprzekaźników. Dostarczają mózgowi niezbędnych aminokwasów, witamin, składników mineralnych oraz substancji odżywczych, potrzebnych do wytworzenia odpowiednich ilości neuroprzekaźników. Kontrolując ilość i jakość składników odżywczych za pomocą odpowiednio dobieranych pokarmów i suplementów, można spowodować, że te składniki będą pracować dla nas w optymalny sposób, zwiększając energię umysłową, polepszając nastrój i kreatywność. *Ponadto ćwiczenia fizyczne stymulują produkcję nowych komórek nerwowych w mózgu. Polecam również poczytać sobie : http://www.naukanatropie.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=1
|
|
Napisz tylko jak wstawić screena na forum to zaraz Ci pokażę bo ten link to wcale nie dokument, że to u Ciebie....
|
|
Polecam prof. Sergiusza Jóźwiaka z wawy
|
|
Nie , moje są powyżej ;-) , ja Cie nie prosiłem żebyś wklejał jakies linki... no dobrze , to teraz na Twoje specjalnie niedowierzanie wstawie następny ;-) i tak wkońcu może przyznasz mi kolego racje ;-)) nadal czekam na Twoją odpowiedź ;-)))) pozdrawiam
|
|
HA ha ha ha ha ha ha i mit o super IST upadł he he he he i bardzo dobrze :) Maarcin zamilkł chyba mu argumentów zabrakło. Takos
|
|
wy nie hu,ja nie potraficie umiecie siedziec przy tych kompach i kometowac jak baby!!! wy kur!wy, kto mnie tutaj pro barysa jelcyna pier,doli? ty chyba zapomnialerz ze go czeczenii wyru,chali, i jerze FIN twoje skiny obsrali sie juz prawie rok debile jeb,any!!!
|
|
Co ma kalgon do pralki, jak ma uszkodzoną lodówkę. A z tym kalgonem to jest jedna ściema, proszki do prania mają środki zmiększające twardą wodę.
|
|
sie ma internet to sie wie ;D ehh te dzieci neostrady... mape sobie kup, chociaz do tego tez by sie przydala instrukcja...
|
|
witam mam podobny problem przy kopiowaniu plikow na mojego zenka. nie moge wrzucic wiekszych folderow ani tez plikow poniewaz wyskakuja co chwile jekies problemy, wszystko sie wiesza i mp4 trzeba zformatowac.prosze o pomoc.
|
|
na księżnej anny na pewno zawsze jest czynna bardzo długo i w soboty i w niedziele
|
|
To się raczej wyklucza. Dobry i za rozsądną cenę jest na ul. Wesołej
|
|
Dobry lakiernik samochodowy , a zarazem za rozsądną cenę jest w Szczepankowie, jego godność to Zbigniew Pogroszewski. Nie znam dokładnego adresu, ale jak zapytasz się kogoś z tamtejszych to Ci powiedzą. Jego warsztat znajduje się praktycznie na początku Szczepankowa jadąc od strony od Łomży. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Pozwole sobie wstracic wlasna historie z tego miejsca i swoja opinie... Sprawa co prawda miala miejsce dawno dawno temu, bylo to moze... hmm 5 lat temu? Mysle ze byly to poczatki "4 por roku" nie mniej jednak w tym momencie data zdarzenia jest malo istotna. Ale do meritum... Do restauracji (bo tak 4 pory sie chyba pozycjonuja) przyszedlem z 2 kolezankami, nie pamietam co zamawialy dziewczyny, ja natomiast zamowilem jakis koktajl owocowy. Posadzono nas przy okraglym, nieduzym stoliku, wiec miejsca za duzo na wszelakie ruchy nie bylo, zwlaszcza ze lokal byl pelny. Wiklinowe stoliki super stabilne nie sa, dodatkowo niefortunnie potracilem stolik noga, ktory wprawilem w ruch;) po chwili moj koktajl wyladowal na ziemi... ogolne poruszenie w knajpie ;) Wstalem, podszedlem do baru, grzecznie przeprosilem za zaistaniala sytuacje (zdarza sie, sii?) oraz zapytalem czy moglby ktos z obslugi podejsc i zmyc to co zostalo po koktajlu (szklanke nie zbita odnioslem sam)... wrocilem na miejsce do stolika. (NAJLEPSZE) >> !!!! O ile pracownica za barem powiedziala ok, zdarza sie.... To mopa, szmate i miske z woda przyniosl juz sam Pan wlasciciel, postawil ja nam NA STOLIKU !! krzyczac przy okazji zeby cala restauracja uslyszala jaka to ja jestem sierota i ze to moja wina, ze nie umiem sie zachowac , odszedl... zostawiajac caly ekwipunek na stoliku.... Nie musze chyba wspominac jaka byla moja reakcja na zaistniala sytuacje... wstajemy i podchodzimy do baru zeby zaplacic za to co wziely dziewczyny + za moj rozlany koktajl, no to Szanowny Pan wlasciciel z tekstem ze doliczy mi do rachunku za zmywanie;) Ja mu zostawilem tyle ile kosztowaly soki, koktajl i ani grosza wiecej, no to mnie zlapal za reke i mowi ze dzwoni po policje.... krzyczac w nieboglosy! W tym momencie smiechu pozostalych gosci juz ukryc sie nie dalo, Pan wlasciciel widzac to puscil mnie... Zmieniajac przy tym barwe swojej przemilej buzi na kolor, hmmm... do czegoz by to porownac... buraka? czeresni? Dopiero dotarlo? Przeciez bylem grzeczny, przeprosilem. Moja noga nigdy wiecej nie postala w tym lokalu i kazdemu ta historie przytaczam, jako smieszna, bo przeciez tragedia sie nie stala:) myslalem tylko ze Pan wlasciciel wyciagnal z tej sytuacji wnioski . Bo to przeciez Jego biznes. Nie wiem, moze jestem staroswiecki, mnie uczono w szkole ze o biznes/klienta trzeba dbac, ale... to pewnie jakis nowy sprawdzony (moze sprowadzony z zagranicy, usa? model biznesowy;) :) pozdrawiam serdecznie Pana wlasciciela zacnej Restauracji "4pory roku" i pozdrawiam wszystkich bywajacych tam i lubiacych to miejsce gosci. P.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |