czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najnowszy sondaż: PiS 59 %

Na poznańskiej było cooś takiego ale czy jest to nie wiem. Jeśli telewizor jest sprawny to poprostu oddaj komuś.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najnowszy sondaż: PiS 59 %

Znalazlem.

Miejskiego Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej i Mieszkaniowej ZB w Łomży

ul. Poznańska 141

18-400 Łomża

metoda nauczania w szkole: zamuła w klatce nad papierzakem :)

o co ci biega ?????? dobrze se czujesz pseudo śledziu!!!

szkoła dla kujonów albo nadprzyrodzona nauka

ceny w budowlance w ostatnim okresie poszly i tak w gore ale jak widac niektorym to jeszcze za malo

Tylko i wylacznie dr.Sliwecka jest rewelacyjna

chodzi mi o to ze chciałabym okreslić jakiąś nazwą młodzieżową, szkolenie które jest na wysokim poziomie. Typu w szkole językowej proponują Ci szkolenie na wysokim poziomie. To jak nazwiesz te szkolenie? Cool szkolonie czy nie wiem szkolenie na wypasie. To są moje staroświeckie teksty, ale moze wy macie lepsze?

Nie... nie sebek... Więc moze czy są jakies osoby w Łomży które tańczą Jumpstyle?

Co za h** , no co za h** ? W Domu siedź kur** gamoniu !

Darek Otwórz xD

a moze warto poszperac troche na forach internetowych?:P tutaj ludzie Ci raczej nie pomoga bo dlugi czas tu zagladam i nie wiedzialem przejawow emokultury :PP zbyt duza roznica wieku miedzy emo a forumowiczami :)

koleżko bica to ja nie musze robic bo od kiedy pamiętam był juz ok 2 cm/ 2 tygodnie to chyba nie pierwszy lepszy wynik no nie? łap juz od dawna nie cwicze bo jestem zadowolony ze swoich 43 cm niby nie duzo ale mi styka a o diecie to tak jak juz mówiłem nigdy sie w to nie bawiłem od niedawna mnie naszło od kiedy mam stagnacje napisz swoje wyniki chętnie porównam pzdr. no i co do tego obeznania to coś tam o tym wiem

a pod jaki to sklep spozywczy ?? odzieżowy ??

odzieżowy

Witam przygotowuje sie do ślubu ze wszystkich sklepow najśliczniejsza jest kolekcja na ul,Dlugiej 15 w Modnym Salonie Ślubnym chodzi mi o kolekcje La Sposa sa sliczne, warto sie przejsc polecam

yhm

wiem, ze jest niezla promocja w reporterze, nawet 70 % Ja niestety nic dla siebie nie znalazlem, ale ty moze cos wyszukasz

dzieki

powie ktoś Gdzie ten Zielony jest???1 słysze he

Spróbuj w Austrii zapłacić kartą mastercard - powodzenia! Różne kraje różnie mają ale na zachodzie najlepsza jest maestro!

Myślę,że jak chcesz robić takie dyskoteki to powinieneś znać się na sprzęcie.

Czesc wie ktos moze co sie dzieje jezeli sie ie zda egzminu koncowego to nie ma juz szany pracy w policji i jeszce jedno wie ktos moze czy podczas szkolenia dostaje sie jakies pieniadze:D

Bespośrednio już się zwracałem. Poza tym jeśli ktoś jedzie z górki to nie widzę problemu. Sanki za samochodem są poprostu głupotą i tylko tym idiotom popukać w głowę (taką samą głupotą jak stąpanie po cieńkim lodzie).
Poza tym rzeczywiście alutka można się zawsze czymś niewłaściwym nie interesować i sobie przejść dalej - zrozumiesz o co chodzi jak będziesz w potrzebie. Rzeczywiście jestem tchórzem bo nie robię z samochodu zabawki i rozrywki, jestem tchórzem bo nie wchodzę na lód.
Czy między głupotą, rozsądkiem, a tchórzostwem nie wije się tu ta cieńka linia, którą tak łatwo przekroczyć.
.............nic nie zmienię ? już zmieniłem - pare-setek ludzi przeczytało to co napisałem i pomyślało już o tym.

Można robić przecież co się chcę... tylko ta wolność ograniczona jest wolnością drugiej osoby. Także jeśli Ty coś publicznie robisz żle to nie myśl, że możesz masz do tego prawo i będziesz miał na to ciche przyzwolenie.......

To nie miasto kreuje ludzi, a ludzie kreują miasto jakim jest...... Czy w takim razie Łomża jest dziurą ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org