Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kompromitacja dwoch euroidiotek i pan Bosak |
Jak masz dosyćnienawisci to poprostu przystosuj sie i szanuj tradycje, prawa zwyczaje mieszkancow Łomży. Nie bedziecie sie odzywac to Łomżanie też nie. A no i roboty szukajcie a nie dostajecie za darmo. A tak wogóle nie wierze że jesteś Czeczenem:) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kompromitacja dwoch euroidiotek i pan Bosak |
A tak wracajac do wczesniejszych postow: Co to za kretyni wypisuja takie rzeczy, ze tanie kradzieze to nie jest nic zlego. Zycze tylko tym patalachom aby sami kiedys trafili do pracy gdzie szef bedzie rozliczal manko po kradziezach i aby do wyplaty zostalo tylko 15zl za caly miesiac. Ciekawy jestem czy wtedy tez takie male, sporadyczne kradzieze byly by ok?
|
|
więcej z wami nie pije :P
|
|
mam pytanie jak inaczej można powiedzieć na książke lub na naukę,czy też na metody takiego nauczania szkolenia. Jakaś szkoła np. językowa szkoli na wysokim poziomie jak to nazwać? dzieki za info.
|
|
"NIC ŚMIESZNEGO" "rany olek czarny olek ,a a od czego mu tak z czarniał...." "Co ty się stary z h*** na łby pozamieniałeś...." KINGSAIZ "Mydłem mydłem zabijemy go mydłem"
|
|
Możesz bardziej wyjaśnić może pomoge:)
|
|
hehe a co szef zlecił reklamę i chcesz dotrzeć do jak najwięcej młodziaków? hehe czyli nieodpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku:)
|
|
Chyba się czepiacie?
|
|
nie zajmuje sie reklama:) pytam z ciekawości bo dla mnie szkolenie to szkolenie:) i nie ma inne nazwy. z koleżankami chcemy wiedziec co ludzie z pokolenia emo i takich tam o tym sadza.
|
|
to grubo mylisz sie
|
|
Pani Eliasz diagnozuje napięcia mięśniowe, asymetrie itp. ale nie jest neurologiem, wizyta u niej w pierwszej kolejności ale do neurologa też trzeba się udać, najczęściej chociaż rodzice widzą że jest coś nie tak leczenie kończy się na samej rehabilitacji ruchowej na Rybakach, bo te schorzenia nie są groźne i są teraz dosyć "popularne". Neurolog tylko w białymstoku, Sobaniec owszem, jest też bardzo doświadczony lekarz (Pani) w Białym w Eskulapie ale jej nazwiska nie pamiętam, taka starsza kobieta. Przed wizytą u neurologa zrób dziecku USG główki i miej przy sobie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |