Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co to znaczy dobra szkoła KGB. |
Sprzedawałeś kiedyś mieszkanie, działkę, cokolwiek? Wiesz jak irytujące jest gdy ktoś dzwoni, pyta o cenę i więcej się nie odzywa? Ja wiem i nie chce robić tego samego innym. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia w temacie to lepiej się w ogóle nie odzywaj bo tylko zaśmiecasz wątek. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co to znaczy dobra szkoła KGB. |
Treść jest ukryta
|
|
"Murdock, idę po Ciebie" :P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
sperd,,,,i kur.wo no to pokaz co potrafisz, chyba wam sie podoba wyzywac sie, powiedz co wam to da? bedziesz lepszy? kur.wa muwicz potrafi kazdy, ale ja juz mam dosyc tej nienawisci, *******,cie co chcecie mnie to juz po hu,j glowne wiem co wy tu wpierdalacie to nigdy ne moze byc prawda!!! ALLAHU AKBAR!!! Allah velik
|
|
Serdecznie zapraszamy na uroczystość Mszy św. w intencji Ojczyzny i Ks. Jerzego Popiełuszko, w rocznicę śmierci sługi Bożego oraz wspomnienie wyboru kard. Karola Wojtyły na Papieża, która odbędzie się w dniu 19. października 2008 r. o godz. 16.00 w kościele parafialnym p.w. N.M.P. Częstochowskiej przy ul. Poznańskiej w Łomży. Mszy św. przewodniczy i homilię wygłosi ks. prałat Paweł Bejger. Program uroczystości: 15.50 – wprowadzenie pocztów sztandarowych; 15.55 – przywitanie pocztów sztandarowych i gości; 16.00 – Msza św. w intencji Ojczyzny i ks. Popiełuszko; 17.00 – program poetycko-muzyczny „Słowiański Papież” w 30 rocznicę pontyfikatu Jana Pawła II w wykonaniu Teatrzyku Żywego Słowa „Logos”.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |