Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sprzedaja TVN ubecy zadłuzyli sie po uszy :) |
"... a to tylko most" Śmieszny jesteś. Kawał historii Polski a nie "tylko most". O "przewrocie majowym" to słyszał ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sprzedaja TVN ubecy zadłuzyli sie po uszy :) |
ciężko jest sykac w spodnie szczerze mówiąc nie wiem nawet jak to sie robi słowa perdalasz tez nie da sie znalezc w słowniku podobnie jak słowa powec ti komputezie :) to tyle naucz sie brudasku polskiego i dopiero wtedy zabieraj sie do pisania postów i tak sie nie miotaj jak gówno w przeręblu bo cie ktos moze spłukac i skończ juz te pisanie bo nikt nie ma ochoty prowadzic konwersacji z jakims czeczenem który dorwał sie do kawiarenki bo nie chodzi do szkoły
|
|
a myślisz że się napracowałem,ot tak sobie? za darmo dobrych podkreślam dobrych testów nikt Ci nie da,a jak chcesz to szukaj,tylko że maja masę błedów. Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Posiadam wszystko co jest potrzebne do zdania egzaminu, czyli : Nowy Test Wiedzy Ogólnej z 6.06.2008 roku 420 odpowiedzi na pytania z zakresu: - Administracji Publicznej - Funkcjonowania Policji - Bezpieczenstwa Publicznego 310 obowiązywalo do 28 czerwca 2008 roku Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! Z moją pomocą doskonale się do niego przygotujesz i zdasz go bez żadnych problemów! UWAGA: NIE BIERZ NIESPRAWDZONYCH TESTOW - A DUZO TAKICH KRAZY PO NECIE, Dodaje !!! - pytania psychologiczne Multi-selekt + zadania+ Opis(ogolny , szeciany,zdjecia i pamiec fotograficzna,opis zdarzenia i pamiec tekstowa,logika,test na refleks)+zasada działania. - wywiad zorganizowany i zasada działania - poradnik - jak się lepiej zaprezentować na egzaminie. - kryteria oceny sprawnosci fizycznej(jak przebiega itp) - wzór podania - wzór życiorysu + porady przez e-mail lub gg !!!
|
|
w radiowym nie będzie takiej prędkości jak w umowie, zawsze troche wolniej, tak maja wszyscy znajomi w okolicy. mam 1mbs a pokazuje 800 ale nie jest zle. mam ponad 8 miesiecy i działa bez zarzutu
|
|
bardzo dobra kosmetyczka(zna sie rowniez na chorobach skory) przynajmniej moim zdaniem przyjmuje za biedronka na wyszynskiego w rusalce,naprawde jest swietna,tylko nie pracownice tylko sama wlascicielka,nie pamietam jak ma na imie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |