środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polski klan Kennedych !

ale kto by uczyl salt i tak dalej???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polski klan Kennedych !

smietanie we lbie sie po przewracalo
pare itemow mi broni i armora lepszego i zeby pogadac bylo z kim bylo koleszka narazie nie moze bo mu internet zablokowali a nie dlugo na rajdy i do gildi jakies by sie weszlo

jak by ktos chcial mi pomoc to w grze moj elf to ZAKALA

a smietana to ma chyba same gorsze dni !Q!!!!!!!

nazwa z wirtualnego swiata nie odbiega zbytnio od zeczywistosci

luknij sobie w słownik i napisz to po polsku bo naprawde nie rozumiem

Sebek?

ej tak serio jak juz pisac to pisac WYRAZNIE po za nic nie moge sie rozczytac np. hwdp albo czeczen...
a co do tego tematu to ja sie nie wypowiadam:)

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ja zaprzestałem do niej dawno chodzić....

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

pani dr pisowadzka jeb bardzo przyjemna a co do pani dr nizik podzelamwasze zdanie

To jest internet

w Netsterze możecie sobie pomarzyć ;-D

pozdrawiam

ja tam pracuje, będzie zwykła galeria, parę sklepików jakiś oddział banku, nic nadzwyczajnego, najwieksze pomieszczenie to jakieś 150m to nie wiem gdzie te ccc ma być:) może na dachu:)

ja tam miałam syna zapisanego ale zrezygnowałam z tej przychodni właśnie przez panią pisowodzką. Syn był zapisany do Pani Nizik ale akurat jak przychodziłam to akurat ona nie miała dyżuru a nie mogłam się z pracy zwolnić. Weszłam do gabinetu Pani P. spytać sie czy mnie jeszcze przyjmie bo miała już dużo pacjentów a ona mi na to że powinnam udać się do swojej lekarki, że ona ma to w nocie że Pani Nizik jest kierownikiem przychodni i przychodzi sobie jak chce a ona musi jej pacjentów przyjmować i że sama ma remont w domu i jeszcze nic nie jadła. Szczerze? Każdy ma jakies zmartwienia ale jak przychodzi do lekarza to wypadało by zbadać pacjenta. A co mnie jej remont obchodzi? Płacą jej za to aby leczyła ludzi, taki sobie sama zwód wybrała. Reasumuijąc. Odradzam tę przychodnię!!!! A już na pewno panią P. !!!

Tak, popieram. Taki lekarz to hańba. Jest osobą wykształconą, ale za grosz nie umie się zachować. Nie liczy się z uczuciami pacjentów. Sama tego doświadczyłam. Mój syn jest zapisany do dr Pisowodzkiej, tak ogólnie to jest ok, ale te kolejki...

Meczyki lecą w tvp sport wczwartki

Jeżeli zajscie opisane przez Marcina miało miejsce , to rzeczywiscie przykra i stresująca dla niego sytuacja . Dr Nizik jest lekarzem mego wnuczka i zawsze odbierałam ją pozytywnie . A co do Przychodni - naszym lekarzem rodzinnym jest dr Dąbrowska i uważam ją nie tylko za dobrego lekarza ale i wspaniałego człowieka .Leczenie trójki cięzko chorych ludzi i to od wielu lat nigdy nie sprawiało Jej żadnego "ale " . Uważam ,że i pielęgniarki zatrudnione w tej przychodni są sympatyczne i kompetentne . Być moze to moje subiektywne odczucie , chcę jedynie powiedzieć , że jedno niewłaściwe zachowanie czy niekompetencja nie może być powodem wrzucania wszystkich do jednego worka

A ja chodze do Ambroziewicz w starej przychodni na moniuszki i jest OK :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org