Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd owi zależy na wjaśnieniu "katastrofy" smoleńskiej? Rząd udaje... |
Może nie jesteście brudasami może w SWOIM zaznaczam SWOIM kraju bylyscie bofaci czy coś. ALE ZROZUMCIE W KOŃCU ŻE NIKT WAS TU NIE CHCE... Jarek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd owi zależy na wjaśnieniu "katastrofy" smoleńskiej? Rząd udaje... |
Hmm A gdzie w Łomży można usunąć blizny !pourazowe!, zle zszyte i takie małe cięte?:D Jestem po wypadku 3 lata i boję się ,że upływ czasu będzie miał negatywne skutki w dążeniu do trwałego usunięcia blizn. Czy ktoś usuwał takie blizny w "Dermalu" Białystok?
|
|
taa ,w strazy obywatelskiej wieczorami chodze ...... a dzien staruszki przez jezdnie przeprowadzam i jak, zabłysłes inteligencie ?rozszyfrowałes mnie po dwóch postach ,gratulacje doctorrze
|
|
X*X Ty buraku ! Bo nie wiem jak Cie okreslic czemu obrazasz ludzi których nie znasz i nie masz o nich pojecia ! Jestes denny coraz bardziej z kazdym swoim koleinym wpisem i prosze nie odpisuj do mnie bo nie chce mi sie z Tobą gadac
|
|
lepiej jest jak bysmy mnieli 100% spoleczniakuw niz 100% doktorrkuf. to bylaby jazda...
|
|
Rząd udaje... |
brawo x360. a jeb.nemu piratowi naruto nie pomagajcie. nie dosc ze za gre (czyjas prace) nie placi to jeszcze za darmola pomocy hce.
|
|
Witam! Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi: - Administracja publiczna (222 pytania) - Funkcjonowanie policji (84 pytania) - Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań) Oprócz tego zestaw zawiera: - stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007 - pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych - zasady działania wywiadu zorganizowanego -wzór podania, życiorysu -test fizyczny + filmik -ustawa o policji -Konstytucja RP Odpowiedzi opracowywałem osobiscie z róznych kodeksów..I zajeło mi to około 2 tygodni sumiennej pracy. To co znajduje sie na forach to niestety, ale odpowiedzi mają błedne, a do tego daja stare testy . Jak chcesz to moge przesłac Ci moje przykładowe to sobie sprawdzisz(wybierzesz odp ktore chcesz) SPRAWDZONE w 100% Wiele osób korzystało z mojego opracowania i zdali pozytywnie!!! KONTAKT GG 10428223 matik800@wp.pl
|
|
gwizdek.pl tam masz wszystko czego potrzebujesz. Oto co myślę o PiS...
|
|
Zapraszam wszystkich sympatyków koszykówki na mecz o mistrzostwo 3ligi. UKS TECHNIK LOMZA - KLIMART BIALYSTOK w piątek 17.10.2008 godzina 19:30 hala przy ulicy Rybaki ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!
|
|
po ile bilety??
|
|
W terminarzu III ligi napisane jest, że TECHNIK gra na hali sportowej w Piątnicy o 19.30 w piątki.
|
|
Pierwsze i szóste przykazanie zona uwzględnia, natomiast 7 dla zartow Jarek
|
|
janski jest dla głąbów, wystarczy chodzic zarzucic plecak na lawke, poudawac ze uczestniczysz w lekcji gadając zkolegami i zdajesz do nastepnej klasy Jarek
|
|
a co mozna myslec, sprzedają swe twarze zeby taki jak ty gosc mogl je kupic w kiosku ruchu.
|
|
nie on nie wacha poprostu ty nie poterasz sie [;
|
|
Ale mi chodzi o studia a nie o liceum czy gimnazjum
|
|
Orientuje się ktoś jaki arsenał posiadają :) i jakie są koszta strzelania (ile za 1 strzał i z jakiej broni) był bym bardzo wdzięczny za odpowiedz. Pozdrawiam!
|
|
Nom proszę,w porównaniu do tego co kiedyś miał tam Groszek,a co jest teraz,to kolosalna różnica,piękna robota ;) Na pewno pojawię się tam.
|
|
Studia są jak najbardziej ok... wykładowcy też... idzie sie z każdym dogadać... a nie jak w innych szkołach ciągła nauka i poprawki. Kadra jest bardzo dobra i profesjonalna nie zawracają studentom dupy niezbędnymi problemami .. jest też kilku wykładowców co uczą na Poznańskiej. Na stronce Jańskiego se poczytaj itd. Jak dla mnie te studia były odpowiednie po całym tygodniu pracy człowiek myślał że nareszcie czeka go weekend a tu trza iść jeszcze do szkoły ;/ .... no ale nie było źle wszystko zależy od wykładowców.. do jednych trzeba chodzić żeby nie wiem co, a z innymi jak sie spotkasz na egzaminie to zawsze wystarczy powiedzieć że nie było czasu bo ŁKS grał czy było się w pracy itd. i jest spoko heheh. Wielkim plusem jest to że nauka odbywa się tylko w Piątki i Soboty :D i pewnie inni tego zazdroszczą. Niby za dobrego papieru sie nie dostaje po Jańskim ale mi tam on wystarczy....
|
|
są dwa rodzaje kibiców.. normalny kibic (kocha piłkę, jest spokojny, nie wyzywa innych na meczu zachowuje się kulturalnie tak jak u naszych zagranicznych sąsiadów po prostu kibicuje drużynie itd..) i jest drugi gatunek niby pseudo kibic (najgłośniej drze mordę , afiszuje się na każdym kroku faszystowskimi hasłami.. swastyki,ojki i inne dziadostwo wymalowuje na blokach, (pomijając ładne graffiti ŁKS ) niby to wszystko dla jego klubu, oczywiście ustawki nie są złe grunt aby się napierdalać, liczy sie tylko w większej grupie... akurat was nie oceniam bo was nie znam.. oceniam przypadki które znam i często widzę.. i jakoś te kibicowanie młodych ludzi idzie w ogóle w inna stronę.... i każda drużyna w Polsce ma ten sam problem ________ Malachit
|
|
Oj sorry no tak IST to sieć osiedlowa... hmm , żeby nie było że mi przez sieć wewnętrzną ciągnie taki tranfser poniżdej daje ( co i jak ;) );-) http://img373.imageshack.us/img373/7599/transferyfo1.jpg nadal czekam ;-) pozdrawiam
|
|
Autor: Dobromil (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-10-08 15:12 M_L masz wpizde Jak by nie było jest bardzo miło..:D Krótko pocisal frajerowi..
|
|
Co sądzicie o sklepie? Nie wiem czy wszyscy klienci są załatwiani w ten sposób. Kupiłem nawigację do samochodu i okazało się, że sprzedawca jak również serwis na dole nie mieli zielonego pojęcia jak ją uruchomić. Nie kompetętni ludzie tam pracują, karta SD do nawigacji była dobra. W serwisie stwierdzono, że karta uszkodzona i trzeba złożyć reklamację. NIE POLECAM tego sklepu nikomu, ludzie którzy tam pracują są tylko do tego żeby towar sprzedać i nic więcej. Żadnej pomocy.
|
|
hmm w sumie mam pewne zastrzezenia co do blond pana w okularach wydaje się jak by pracował tam za karę i jest mu z tym zle:P natomiast nie wiem czy nadal pracuje tam drugi pan co jeszcze kiedys tam robil ale on jest w porzadku wedlug mnie
|
|
Patrzę że na tej stronce co podałeś to sporo jest takich screenów z transferami, one wszystkie są twoje?? hahaha http://profile.imageshack.us/search.php?q=transfer
|
|
Ze sklepu nie korzystam - zakupy w necie wychodzą taniej. Ale serwis sobie chwalę, sprawdzali mi pare podzespołów, doradzili - dało się konkretnie porozmawiać :)
|
|
Witam. jest w lomzy jakis lakiernik / serwis gdzie moge kupic Zaprawke lakierowa do samochodu (vw)? ew. ile takie cos kosztuje, chodzi o najmniejszy pojemnik i czy oni sami sprawdza numer koloru mojego samochodu
|
|
Jak dla mnie lokal pełną gęba ! Wielki plus dla właściciela za to jak odnowił lokal,muzyka świetna,klimat i w ogóle miła impreza była. Do następnego razu ;)
|
|
Te Jacuś patrz bo jesteś niewychowany, a chcesz być dowcipny. Jak dzieciaku odkryją to twoi o boże rodzice to wezwą windykację za pampersy, albo lepiej do nich wróć-to twój poziom. Madzius lepiej szukaj w goglach czegoś konkretnego, bo na tym forum stracisz wiarę w człowieka normalnego. Pytanie czy jeszcze dużo takich normalnych jest. Sadząc po postach-niewiele. Dowcipne dzieciaki katolickich rodziców. Diabeł tkwi w szczegółach. Jak najdalej od diabła i kościoła... najlepiej....Oni teraz chyba razem chodzą.
|
|
Miliszkiewicz skupuje-róg Legionó i Piłsudskiego.
|
|
karturo, czy wiesz o czym piszesz? Myślę, że masz jakieś problemy z osobowością, kompleksy, niedowartosciowanie albo mania prześladowcza. Idź do specjalisty i zafunduj sobie terapię. Zdrowie może odzyskasz, bo rozumku jak nie było, tak i nie będzie. Bez pozdrowień. ________ Malachit
|
|
węgorz - ścięgorz
|
|
Tak to jest bedzie jechał 5km dalej spali wahy za 10 zł bo tam ma 50 gr taniej. Trzeba umieć kalkulować. ________ Malachit
|
|
Zadzwon pod ten nr - 509549039. Jedzenie bardzo dobre i tanio. Zawsze u nich biore jedzenie na imprezy rodzinne i jeszcze nigdy sie nie zawiodłem. Naprawde polecam.
|
|
Prostek na Przykoszarowej, dużo robi ale i dużo bierze. Pytaj o cenę bo nie zawsze się kalkuluje i mozesz się zdziwić. Robi solidnie, ale ze względu na ceny nie polecam.
|
|
http://mapy.google.pl/maps?f=d&saddr=Aleja+Legion%C3%B3w&daddr=Aleja+Legion%C3%B3w+to:Wojska+Polskiego&hl=pl&geocode=FV1ZKwMdfrpQAQ%3BFaFhKwMdecJQAQ%3BFap3KwMdrtJQAQ&mra=ls&via=1&dirflg=w&sll=53.174341,22.071984&sspn=0.006354,0.019312&ie=UTF8&z=15 Prosze ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kto więcej zajebie od sąsiada
|
|
moim zdaniem te dwa sklepy sa do bani i pani ktore tam sprzedaja rowniez !!! zero inteligencji Takos
|
|
Damian_ŁKS Na serio gadasz? BO ja tak właśnie rozkminiam,ze pewnie ktoś wynajął.. Takos
|
|
A ja powiem tak... pracowałam tam jakiś czas i rzeczywiście banda gówniarzy się tam schodzi. Na pigułach jadą, nachrzaniają się jak mogą a potem nic nie pamiętają, rzeczy gubią i pretensje mają... Jeśli już wogóle coś tam ma być to lepiej upewnijcie się jakie to towarzystwo i czy ochrona będzie, bo z tego co ja zdążyłam zauważyć... to nic nie jest tak jak powinno.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |