Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macierewicz i ograniczona odpowiedzialność |
"Zawiść,zazdrość zamiast starac sie miec wiecej tylko myslisz,zeby inni mieli mniej"? Plooociary same ;-D aż , żal mnie za serce chwyta :-( A ja powiem tyle , fajnie sie tym śmiga ;] jak ktoś ma troche kasy w zanadżu może sobie fundnąć ;-) pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macierewicz i ograniczona odpowiedzialność |
oj errata mała ;-) *zanadrzu pozdrawiam
|
|
moze mi podac namiary na na dobre serwisy telefonow komorkowych w Łomży i opinie na ich temat mam problem z nokia n 70 i wyswietlaczem
|
|
Choć w dzisiejszych czasach większość uznaje za normalne standardy nowoczesnych państw, w których dba się o to, by w miejscach publicznych: urzędy, szkoły.... zachowana była neutralność światopoglądowa, to jednak w latach 50- tych ub. stulecia świadomość większości Polaków nie była przygotowana do akceptacji usuwania krzyży ze szkół. Kilkanaście lat wstecz, przed wojną, państwo, szkoły, były mocno sklerykalizowane, a po wojnie ludzie niewykształceni, wręcz analfabeci. Narzucane normy świeckiego państwa w owym okresie było przede wszystkim dyktatem ideologicznym, "siłowym" ateizmem, który musiał być w społeczeństwie odbierany jako coś obcego. Dziś mamy przegięcie w drugą stronę. Społeczeństwo wykształcone, oświetlone promieniami laicyzacji płynącymi z Zachodu zmuszane jest do oglądania, respektowania nie tylko krzyży ale i różnej maści katechetów, kapelanów i du/p/szpasterzy.... Dzisiejsza klerykalizacja zasługuje na podobny, krytyczny, osąd jak ten z IPN-u. Kościół przejął po PRL-u nie tylko kierowniczą rolę, ale też totalitarne metody. Dlatego pozbawmy władzy księży i przykościelnych polityków.
|
|
SaraAnna na komisji jeszcze nie byłam bo złamałam w sobote rękę i troche mi się wszystko przedłuży z tymi badaniami, ale mam nadzieje że się uda.
|
|
Sympatia na Krótkiej ;))
|
|
oprocz sympatii jakies inne
|
|
WORTEL na Starym Rynku lub na Legionów w Centrum 4 +.Polecam.
|
|
a co sie stalo tej noki n70
|
|
odradzam, problemy stwarzaja ze wszystkim, studiowalam tam -odradzam!!! P.S. zajrzyj do archiuwm, temat o janskim jush byl poruszany
|
|
na polowej serwis nokii
|
|
Witam Ja również rok temu podchodziłem do testów niestety po namowie kolegow kolorowałem trochę rzeczywistość- błąd myślę że trzeba być sobą jak się nie uda to przynajmniej wiadomo dlaczego, teraz staram sie do PSP też się cykam ale będę pisał co czuję najwyżej nie przejdę trudno chociaż mocno mi na tym zależy. Życzę wszystkim powodzenia Tomek
|
|
Koles który pracwał w serwisie Noki na Polowej ma terz własny zaklad prz al.legionów kolo dworca w tym samym budynku gdzie sprzedaje sie okna i drzwi. Przejdz tam fachowa i profesjonalna obsługa.
|
|
haha odje**li numer!!!
|
|
jeb.acz tych kto stoje na drodze!!! ;]
|
|
ya_wgh Naprawdę nie rozumiem takich ludzi jak Ty czemu piszesz to na forum a nie zadzwonisz i nie zglosisz usterki. ?? Wystarczy wybrac nr napewno mniej zajmie to czasu i nerwow jak pisac glupoty na forum. PS. Zawsze mozna zerwac umowe i zalozyc se TPSE i miec zjefajny net gdzie za abonament placi sie w setkach no i mozna z pania na blekitnej linii pogadac he he
|
|
dobra zona powinna miec 3 zalety dobrze gotować, być dobra w łóżku i jedna o drugiej nic nie powinna wiedziec ;)
|
|
zjedz gówno na dobranoc psi zmazie !!!@!@!@!
|
|
Łomżyński szpital trzeba omijać z daleka.na noworodkach,gronkowiec, na ojomie sepsa,pielęgniarki tylko patrzą co im dać,o lekarzach lepiej nie mówić,nie dość,że są niedouczeni to zamiast poradzić gdzie szukać pomocy,potrafią rozłożyć ręce i każą czekać na śmierć.
|
|
skoro uwazasz siebie za takiego obeznanego w temacie, to powinienes umiec napisac diete lub przynajmniej miec najlmiejsze pojecie o niej, ze musi byc dostosowana pod ciebie, a nie jakas z internetu 'dzialajaca na wszystkich' pzdro i polecam dodac wiecej cwiczen niz tylko zestaw dyskotekowy(klata bic barki)
|
|
Hanes nie każdemu się w życiu poszczęści. Wiesz jak jest w Polsce. Nie popieram kradzieży ale rozróżniam jej 2 typy. Bo jak dzieciak pójdzie i ukradnie dla fazy albo żeby mieć szacunek u kolegów to jest zerem ale są dzieci które nie jedzą jakiś czas bo są po prostu buiedne i ukradna tą bułke czy coś.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |