czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
IPN ustalił...

WOW czy ktos z lomzy lub okolic gra na onlajnie co ! potrzebna pomoc ZACZELEM nie dawno i z angielskim krucho
!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: IPN ustalił...

hehe nom w TV leciało;]

Hehehe ...Jeślio widzicie taką sytuacje ,zę małolaty coś wynoszą i jest bez przypału to nie drzytjcie mordy wołając ochrone (jakiegoś zjeba) hehe he nie raz sie coś wynosilo (do dychy)

to nasza wina ze wam sie zyciu nie powdzi i odrazu zaczinacie kogos obrazac :))))Chechen-vilk napisał(a):

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

pisz na bieżąco co tam z PSP tez chce iść za nie długi czas:P napisz mi co już przechodziłeś i jak było:)

ya_wgh nie trudno osiągnąć taki wynik, aby oczernić kogoś. wystarczy włączyć jakiś program typu p2p albo jakiegoś torrenta i gotowe. Zgłoś się do serwisu jeżeli naprawde tak jest. Samo się jeszcze nic nie naprawiło, co myślisz że oni ciebie będą szukać????? śmieszny jesteś. Znam przypadki, że ludzie wygadują i wypisują bzdury a później okazuje się, że to przez nich samych coś niedziała, albo źle działa. A tak wogóle to po twoim komentarzu: "Po wypowiedzi widzę że kolega "rozumkiem" nie gżeszy. Ale nie każdy kończy podstfufke, prawda?" widać kto tu nie skończył szkoły podstawowej. Powtarzam jeszcze raz. SKOŃCZ GADANIE I ZGŁOŚ SIĘ WRESZCIE DO SERWISU!!!! bo to już robi się nudne.

obys tylko nie piracil !!
wersja softu nie ma znaczenia. w kazdej chwili bez klopotu mozna samemu uaktualnic. wystarczy pobrac 1 plik z neta :)
http://www.us.playstation.com/PSP/About/SystemUpdate

RS

a myslusz ze czemu pszynajmniej raz dziennie wali im sie baza sql. nie ma jak to postargesql i ich cudowny ubuntu jako serwer. jakby nie stac ich bylo na cos lepszego. hahaha i ten dziurawy ich CMS 4too rzenada
pseudoreporterzy, pseudoadmini, pseudoprogramisci

Takos

ta 30 zl za takie pytania nie dzięki.....

Wstęp jest za darmo a w terminarzu wystąpił błąd. Mecze są rozgrywane w Łomzy przy ulicy Rybaki.

znam..... pozrywaliście już wszystkie plakaty i szmaty po ostatnim plakatowaniu ???

Oto co myślę o PiS...

Sluchaj sprawa przedstawia sie tak : kbks paczka okolo 35zl 50sztuk ! Do dyspozycji opnadto cezetka dziewiatka policyjna pepeszka breneka i wiele wiecej !!!!!!Zajedz zobacz! Naprawde warto !!!!

Lepszy ten wójt niż poprzedni. Poprzedni w swoich działaniach był strasznym egoistą. A jeśli chodzi o wybór wójta gminy Śniadowo to mieszkańcy gminy, za bardzo to i nie mieli w kim wybierać...

Byłem dziś na wizycie u doktor nizik w przychodni lekarze rodzinni "3" przy ulicy Reymonta.

"Lekarka" stwierdziła, że muszę się w tej sprawie udać do lekarza rodzinnego ale to nie koniec.

Wyszła na korytarz i GŁOŚNYM KRZYKIEM OZNAJMIAJĄC WSZEM I WOBEC Z CZYM SIĘ DO NIEJ ZGŁOSIŁEM pokazała mi kartkę na której o tym pisze.

Czy tak zachowuje się lekarz?

Zgadnijcie jak się poczułem.

zajebiście wygląda, bez kitu...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a co sadzicie o pani dr.pisowodzkiej bo mam zamiar sie do niej zapisac

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

IST może sobie pomażyć podpiąć mnie na Pięknej a zresztą IST oferuje do 8M więc pewnie jesteś pracownikiem i se odkręciłeś troszeczke co? przybujałeś a ja mam symetryczne i wolę takie a nie lipne 8M w IST wiem bo miałem jak mieszkałem na południu max 4M a w wakacje to bryndzaaaa....w multimedi już miałem lepiej i porządną telewizję przynajmniej a nie udostępniony strumień po sieci ;P

a wiecie może gdzie w tv można obejrzeć mecze 1 ligi kosza bo w polsacie sport już chyba nie puszczają??

*****!!!!!!

breakdance rządzi

Takos

hwdp naszczać to ja Ci mogę na ryj hahaha

Brud ? Chamstwo ? Oj Serduszko ! Nie pozostaje ci nic innego jak szybkie znalezienie innej przychodni !Nie skamlę , nie błagam , a skierowania dr D sama proponuje - no chyba , że rzaczywiście widoczna jest czyjaś hipochondria ....Ja i moi wiekowi rodzice jesteśmy zwykłymi emerytami , ale nie cierpimy ani na ślepotę ani na głuchotę --gdzie Ty Serduszko widzisz ten brud i chlew ? Uważaj na cisnienie bo przy takim zacietrzewieniu trudno je leczyć > I jednak zmien przychodnię -- a i wtedy zobaczysz , że i tam kręci się pelno " naganiaczy " -coż też chcą zarobić ...

Na Polowej, do dr Sławińskiej.

warim Ale nie wysłuchałeś historii o remoncie pani pisowodzka była zbulwersowana gdyż pracownik który remontował jej przychodnie zarzyczył sobie za przesunięcie szafy 50zł bodajże 50zł( nie wiem czy dokładnie ten mebel i ta kwota ale mniej więcej taka akcja była, tez byłem tego dnia w przychodni ;D )

Ja bym jeszcze Craxe dorzucił. A Ty *X*X* nie zupełnie masz rację. Wyobrażasz sobie mecz w ciszy bez dpingu dla drużyny. Może jeszcze różańce na stadion...

Katon

moje moje :) hehe

A ja bardzo polecam dr.Szewczyka.Przyjmuje w Eskulapie.Ma tam swoj gabinet na NFZ.Sa do niego kolejki,ale jest naprawde super.I zawsze stawial dobre diagnozy moim dzieciakom.Zreszta leczy sie u niego cala moja rodzinka.Jest lekarzem rodzinnym i dobrym pediatra.

polecam Remedium w Telekomunikacji, dr Kaszuba, dr Kulesza i dr Śliwecka

Takos

Sądzę, że duvall ma rację.
Nudzi sie towarzystwo i nieodpowiedzialnie podburza :(

ja jesten pacjetka od 5lat dr,pisowockiej i nie dam na nia zlego slowa powiedziec.leczy moja corke od pierwszego dnia.jest wspaniala lekarka tylko wiekszym probleme sa kolejki .a to swiadczy ze jest dobra.maze powinna przyjmowac mniej pacjetow a przychodnia zatrudnic jeszcze jednego pediatre.wie ze we wrzesniu pani doktor przyjmowala od 8 do 18 bez przerwy bo pani nizik byla na urlopie prawie miesiac .ile mozna w tak odpowiedzialnej pracy gdzie decyduje o naszym zdrowiu wytrzymac po tyle godzin.wiec nie jest to wina pani doktor pisowockiej tylko szefostwa ze niedba o nasz konfort i swojego personelu a to przeklada sie na jego jakosc i opinie.

CyberMass hej ti tchuzaku nie odwazys sie powedziec kim jestesz? ti frajerze mi niepotrzebna twoj jezyk chiba od Czeczena dostawes pizde! temu nieliubisz Czeczenuw!:))))

Katon

Jest jeszcze ten sklep??Jak jest to napiszcie gdzie i jak się nazywa.Z góry dzięki

Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje wynajęcie mieszkania w Łomży? Interesuje mnie metraż w okolicy 30 - 50 metrów kwadratowych. Pozdrawiam

Z tego co się orientuję to samego tzw"odstępnego" jest od 250-500 zł plus jeszcze opłata za czynsz i resztę rachunków.Takze stary trzymaj się za kieszeń:);P
pozdrawiam rybka

siemka jedzie ktos jutro do warszawy okolo 18 jakby co to piszcie

Witam! Poszukuję przewoźnika lub osoby która w najbliższym czasie wybiera się do Norwegii w pobliże Oslo. Chodzi mi o wysłanie paczki. Proszę bez zbędnych i głupich postów. Z góry dziękuje.

heh zal cybermass, widac ze sezonowiec, cos wczesnie zaczynasz w tym roku, do nastepnych wakacji jeszcze sporo czasu

koleżko zebys wiedział ile ćwicze to wcale bys nie pisał ze jestem sezonowcem bo ćwicze juz 3 lata ale bez zadnej specjalnej diety wczesniej polegałem tylko na suplach i jeszcze raz powtarzam ze nie jestem sezonowcem i mam pewne doświdczenie w tej dziedzinie a żal to słowo głównie używane przez dzieci i cioty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org