sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reprezentanci w parlamencie...

kilkanaście lat temu zebrano fundusze i poproszono grotołazów o zbadanie fortów , po zapoznaniu się z terenem i wnętrzami bunkrów odmówili ze względów bezpieczeństwa.

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reprezentanci w parlamencie...

Cleric:

Z tych wymienionych przez Ciebie gram jedynie w UO. Serwer: Clair's Lair.

Dzięki za reakcję na mój post. Liczyłam wprawdzie także na ludzi grających w jakieś systemu kartkowe, ale jak widzę, odzewu brak.
Pozdrawiam Cię i do zobaczenia może gdzieś, kiedyś w Sosarii.
:)

---
PGG

Sam widziałem jak w II LO otkryto tunel, który prowadził pod zjazd. Także przy pięknej coś odkryto. A tak do fortów wracająć- czy można znaleźć na fortach jakieś militaria bez wykrywacza?

CO w Łomży jest nie tak ????TE pytanie zadaje dla was...dajcie głos i muwcie co nie tak np.Za mało Rozrywki ??? ja mysle ze Nie tak z Władzo ktura sie robi głupia.By Łomza mogła zaistnieć na Podlasiu...A nie sie kojarzyć z śmieciami,pijakami,browarem,brzydkim stadionem,Braku hipermarkietu,Badziewskim Kinem i Małym zatrudnieniem.

---
PGG

Lotnisko w Łomży??? Chyba komuś się we łbie pomieszało. Na motolotnie wystarczą pagórki w okolicach Siemienia. Jedyny helikopter, który lądował na podwórku tego, o którym wszyscy wiemy, należy do historii. Lepszy pomysł... schronisko (dla bezdomnych). Tych przynajmniej przybywa.

Dziś a raczej wczoraj poznałem osobiście MrS ... Jest naprawdę w porzo gość Porozmawialiśmy sobie wyjaśniiśmy pewne kwestie ... Może będziemy razem wspólpracować ....?

pozdrawiam

Tiger

W pełni popieram punkt widzenia MRS, wystarczy przeczytać wierszyk u kosmosa i wszystko jasne !!!!!!!!!!!! a co do piero wypowiedzi bateza, bumbokda i peja(celowo zniekształcam ksywe ostatniego bo to plagjat!!!!)

Matyjasz nie myl dysleksji z brakiem wykształcenia bo błędy popełnoione przez Peja,barteza,bumboksa są wynikające z braku wykształcenia a nie z powodu dysleksji

jak pewien zespół śpiewa"Łomża,Łomża perła wśród miast ,a my w tej perle jak tysiące gwiazd"...nie czujecie się tak??:)

madaman dzieki za świetny text i ciesz sie ze dewotki z tego miasta nie wiedza gdzie mieszkasz :-) a Łomża to ciemnogród w ciemnym państwie dobrze że chociaz światełko na forum widac

snercc napisał(a):

> przypadek 3 lo jest mi najbardziej znany. Ale fakultety tylko w
> 3 klasie(maturalnej) to chyba za mało aby przygotować się do
> matury. Mało tego w klasie o profilu ogólnym są 3 godziny
> biologi ktłóra miała być zakończona w klasie 2(a poco komu
> bilogia jak np. zdaje historie lub matematyke) uważam, że jest
> to dodatkowy przedmiot wymagający poświęcenia czasu nic nie
> wnoszący do nauki pod kątem matury. W 2lo fakultety są
> prowadzone od 2 klasy i uczeń idzie na mature "bezstresowo".

wypisywac można co sie chce ale należy zastanowić sie nad samym sobą
jakie kto ma korzenie

wiara jest osobista sprawa i nie należy pytac wszystkich

anno czy byłaś ochrzczona ?
czy 1 komunię?
bierzmowanie?
małżeństwo?

napisz to mozemy pogadać i zaczniemy od ciebie oceniać ok!!!

a ja tam sobie zdałem maturkę w tym roku w maju i ogólnie była bezstresowa z fakami czy bez :-P a faki są w każdej szkole tw niektórej za free a w niektórej za małe pieniądze proste byly są i będą
pzdr

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org