Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reprezentanci w parlamencie... |
kilkanaście lat temu zebrano fundusze i poproszono grotołazów o zbadanie fortów , po zapoznaniu się z terenem i wnętrzami bunkrów odmówili ze względów bezpieczeństwa. --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reprezentanci w parlamencie... |
Cleric: Z tych wymienionych przez Ciebie gram jedynie w UO. Serwer: Clair's Lair. Dzięki za reakcję na mój post. Liczyłam wprawdzie także na ludzi grających w jakieś systemu kartkowe, ale jak widzę, odzewu brak. Pozdrawiam Cię i do zobaczenia może gdzieś, kiedyś w Sosarii. :) --- PGG
|
|
Sam widziałem jak w II LO otkryto tunel, który prowadził pod zjazd. Także przy pięknej coś odkryto. A tak do fortów wracająć- czy można znaleźć na fortach jakieś militaria bez wykrywacza?
|
|
CO w Łomży jest nie tak ????TE pytanie zadaje dla was...dajcie głos i muwcie co nie tak np.Za mało Rozrywki ??? ja mysle ze Nie tak z Władzo ktura sie robi głupia.By Łomza mogła zaistnieć na Podlasiu...A nie sie kojarzyć z śmieciami,pijakami,browarem,brzydkim stadionem,Braku hipermarkietu,Badziewskim Kinem i Małym zatrudnieniem. --- PGG
|
|
Lotnisko w Łomży??? Chyba komuś się we łbie pomieszało. Na motolotnie wystarczą pagórki w okolicach Siemienia. Jedyny helikopter, który lądował na podwórku tego, o którym wszyscy wiemy, należy do historii. Lepszy pomysł... schronisko (dla bezdomnych). Tych przynajmniej przybywa.
|
|
Dziś a raczej wczoraj poznałem osobiście MrS ... Jest naprawdę w porzo gość Porozmawialiśmy sobie wyjaśniiśmy pewne kwestie ... Może będziemy razem wspólpracować ....? pozdrawiam Tiger
|
|
W pełni popieram punkt widzenia MRS, wystarczy przeczytać wierszyk u kosmosa i wszystko jasne !!!!!!!!!!!! a co do piero wypowiedzi bateza, bumbokda i peja(celowo zniekształcam ksywe ostatniego bo to plagjat!!!!)
|
|
Matyjasz nie myl dysleksji z brakiem wykształcenia bo błędy popełnoione przez Peja,barteza,bumboksa są wynikające z braku wykształcenia a nie z powodu dysleksji
|
|
jak pewien zespół śpiewa"Łomża,Łomża perła wśród miast ,a my w tej perle jak tysiące gwiazd"...nie czujecie się tak??:)
|
|
madaman dzieki za świetny text i ciesz sie ze dewotki z tego miasta nie wiedza gdzie mieszkasz :-) a Łomża to ciemnogród w ciemnym państwie dobrze że chociaz światełko na forum widac
|
|
snercc napisał(a): > przypadek 3 lo jest mi najbardziej znany. Ale fakultety tylko w > 3 klasie(maturalnej) to chyba za mało aby przygotować się do > matury. Mało tego w klasie o profilu ogólnym są 3 godziny > biologi ktłóra miała być zakończona w klasie 2(a poco komu > bilogia jak np. zdaje historie lub matematyke) uważam, że jest > to dodatkowy przedmiot wymagający poświęcenia czasu nic nie > wnoszący do nauki pod kątem matury. W 2lo fakultety są > prowadzone od 2 klasy i uczeń idzie na mature "bezstresowo".
|
|
wypisywac można co sie chce ale należy zastanowić sie nad samym sobą jakie kto ma korzenie wiara jest osobista sprawa i nie należy pytac wszystkich anno czy byłaś ochrzczona ? czy 1 komunię? bierzmowanie? małżeństwo? napisz to mozemy pogadać i zaczniemy od ciebie oceniać ok!!!
|
|
a ja tam sobie zdałem maturkę w tym roku w maju i ogólnie była bezstresowa z fakami czy bez :-P a faki są w każdej szkole tw niektórej za free a w niektórej za małe pieniądze proste byly są i będą pzdr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |