Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to już prywatyzowanie nie jest trendu? |
w centrum chińskim za gośką widziałam :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to już prywatyzowanie nie jest trendu? |
Moze specjalista nie jestem,ale pare podstaw moge ci wyklarowac.Odpowiadasz sobie sam na pare pytań.Nie ufaj żadnym dietom,do tego jest silna wola a skoro palisz może ci jej zabraknac.po niektórych dietach wystepuje efekt jo jo.Podstaw nie obzeraj sie,jedz czesto ale nie dużo.Np.co 3 godziny,nigdy do syta.nie wychodz do szkoły bez sniadania,bo pózniej z reguły opierd... 2 razy tyle.Nie jedz po 18.dużo aerobów ,bieganie,skakanka,basen.Odstaw słodycze,ziemniaki,makarony.i nie mysl ze efekt zauwazysz po miesiącu,na wszystko trzeba czasu.
|
|
Witam Arturze. Zajmuję się problematyką nadwagi i otyłości. Nie bedę się tu rozpisywał co i jak,ale jeżeli poważnie myślisz o swoim problemie-BMI 32,14-OTYŁOŚĆ!!!!! mogę ci w tym pomóc;osiągnąć prawidłową wagę ciała w zdrowy sposób.Siłownia to już dobre posunięcie,odrzucenie fastfoodów kolejny dobry krok,rzucenie palenia były następny-zaoszczędzisz pieniądze na poprawę odżywiania i polepszenie kondycji zdrowotnej.Sama siłownia nie wystarczy;niejedzenie śniadania i śniadania nieprawidłowego to kolejny krok do pogorszenia stanu zdrowia. Proponuję umówienie się na Bezpłatną Analizę Składu Ciała i ocenę Wellness,przedstawię Ci program ShapeWorks-kształtowanie sylwetki -w zdrowy sposób.Czy moje rozwiązanie będzie ci odpowiadało czy nie zadecydujesz sam.Z programu ShapeWorks korzysta około 60mln. na całym świecie.Ty też możesz być jednym z nich i dołączyć do grona uśmiechniętych ludzi.Jeżeli "dziś" nie podejmiesz decyzji,twój problem będzie coraz trudniejszy.Pozdrawiam Mariusz Łada.Kontakt: 600436209
|
|
Ja bym chciał jakiś skate shop,tribal a nie kur...taki cropp jeden jest i cała lomża w tym samym popierdala. Hujnia z deka ,ze tak powiem. Mogą być różne sklepy lokali bedzie ok 30 (czyli w miare + ,,stara''galeria to bedzie jakieś niecałe 50:D. Ale mniejsza z tym [rzydały by sie jakieś sklepy oldschoolowe przedewszystkim dla młodziezy ,jakiś jeden jakiego jeszcze w Łomży nie ma... Ogólnie faza niech sie rozbudowuje Łomża:D
|
|
Jeżeli chodzi ci o spliter do podłączenia paru monitorów komputerowych to można go kupić w mediaexpercie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |