Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO = LPR? |
oj Mrs wybacz ale ty bedziesz chyba tym czwartym. Pa ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO = LPR? |
A ja myślę, że nie ma żadnych tuneli, tym bardziej takich długaśnych - Kapucynki - Budowlanka? Ale: The truth is out there ;) Pozdrawiam
|
|
Szczęść Boże, Forumyśliciele! Fenomenolog Roman Ingarden w "Książeczce o człowieku" zamieścił esej pt. "O dyskusji". Abstrahując od metafizycznych przekonań Forumniaków, z których część wierzy, a mniejsza połowa (nie)wierzy, warto poglądy filozofa poddać ocenie Wierzących w Kulturę i Ateistów Słowa. "Ironiczne i wręcz prześmiewcze" sformułowania ex definitione nie są dosłownie i grubiańsko podane, ponieważ ordynarne, wulgarne, agresywne i obraźliwe określenia, wyrażenia, zwroty czy frazy niwelują intelektualną przestrzeń, w której może swobodnie poruszać się Wolna Myśl. Wolna, czyli nieskurczona, niezamknięta jak ślimak dotknięty chirurgicznym skalpelem. Bliższy jestem ekstrawertycznym chłopcom, którzy apelują o Wolność Tego Forum, niż introwertycznym krytykom Naszych Braci Mniejszych. MRD WJP P.s. Dżdżownica na czczo przeżuwała tajemnicę podziemnej zagadki... "Światełko w tunelu" - to był jej kaganek... (cdn.)
|
|
Szczęść Boże, Forumyśliciele! Fenomenolog Roman Ingarden w "Książeczce o człowieku" zamieścił esej pt. "O dyskusji". Abstrahując od metafizycznych przekonań Forumniaków, z których część wierzy, a mniejsza połowa (nie)wierzy, warto poglądy filozofa poddać ocenie Wierzących w Kulturę i Ateistów Słowa. "Ironiczne i wręcz prześmiewcze" sformułowania ex definitione nie są dosłownie i grubiańsko podane, ponieważ ordynarne, wulgarne, agresywne i obraźliwe określenia, wyrażenia, zwroty czy frazy niwelują intelektualną przestrzeń, w której może swobodnie poruszać się Wolna Myśl. Wolna, czyli nieskurczona, niezamknięta jak ślimak dotknięty chirurgicznym skalpelem. Bliższy jestem ekstrawertycznym chłopcom, którzy apelują o Wolność Tego Forum, niż introwertycznym krytykom Naszych Braci Mniejszych. MRD WJP P.s. Dżdżownica na czczo przeżuwała tajemnicę podziemnej zagadki... "Światełko w tunelu" - to był jej kaganek... (cdn.)
|
|
Taaak jest :D "Forumyśliciele"...!!! JEDNOCZCIE SIE!!! ;)
|
|
NIE PISZCIE POSTÓW NA TEM TEMAT BYM CHETNIE TO USUNOŁ ALE NIE MORZNA .......TO NIE MOJA WINA ŻE TAKI DEBIL SIE DORWAŁ NA MÓJ KOMPUTER I PISAŁ TE ROŻNE TEMATY. BARDZO WAS PRZEPRASZAM.BEDE TERAZ JA PISAŁ I PORZĄDNE TEMATY !!! SORRY ZA DEBILA CO SIEDZIAŁ NA KOMPIE.I TAK GO ZBIŁEM HEHE...
|
|
Drogi mrs po pierwsze jezeli wymagasz od kogos kultury na forum to wymagaj takze od siebie!! bo nie widac abys to robil! a po drogie te forum nie nalezy do ciebie zebys kogos wyganial z forum "Won z forum" ...nie ladnie! oczywiscie nic do ciebie nie mam, tylko wyrazam swoja opinie. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |