środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rozbój na drodze

ja lubię od Cendrowskich ale i z Poloneza ul. spokojna są dobre, a Kraska się teraz skepściła

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rozbój na drodze

spoko przecierz wszyscy ktorzy sie orientuja troszkie wiedzą ze niemówie tu o 200 zł tylko o kilku tysięcach,a pytam bo moze ktos wie o jakims sprzecie,

Zbliża sie kolejny sezon w "ćwiczeniu" i zastanawiam się nad dietą i daniami smacznymi i bogatymi w białka ktos kto sie troche zna pisac propozycje takich dań

puść tez na moją
czerkan@wp.pl
dzieki

a raczej odpowiedzi:)

jeśli naprawdę chcesz schudnąć, musisz wcześnie wstawać Gruby.))

z tego co ja sie orientuje to l-karnityna jest bardzo skuteczna, ale moim skromnym zdaniem nie opłaca sie odstawiac jedna chemie zeby przyjmowac druga :) Po porstu rano sniadanko normalnie, w szkole tez mozesz cos podjesc i obiad oczywiscie porządny, ale musisz z tym wszystkiem wyrobic sie do godziny 17-18 a pozniej juz nic:) tylko picie (oczywiscie nie coca-cola ). O 18 najlepiej isc na silke i robic cwiczenia na rzezbe tj. maly ciezar, duzo powtorzen... Gwarantuje Ci ze schudniesz, a ile schudniesz to zalezy juz tylko od Ciebie :)

zanim spalisz tkanke tluszczowa ze 110kg to minie sporo czasu zanim zobaczysz swoje miesnie :) jesli chcesz mocno chudnac polecam Thermo Speed, do tego dieta niskoweglowodanowa. Idz na silownie i pobiegaj truchtem dziennie 5km, bedzie z Ciebie plynelo jak z wodospadu i do schudniecia nie potrzebujesz naprawde niczego wieczej. Po spaleniu 25 kg, wez sie za cwiczenia na rzezbe, ale poki co nie masz co cwiczyc, skup sie na zrzuceniu wagi;)

Albo mam mylne wrażenie, albo nic się o tym tutaj nie pisze. Nie wiem jak innych, ale mnie bardzo ciekawi, co znajdzie się w tym już prawie gotowym budynku. Czy ktoś wie cokolwiek? Obiło mi się o uszy coś o H&Mie, ale to zbyt bajeczne, żeby było prawdziwe. Czekam na odpowiedzi.

ano, tys prawda

A kto to moze wiedziec jakie sklepy tam beda? Jak otworza to zobaczymy :) po co ci to wczesniej wiedziec skoro i tak jeszcze nie otwarte i zakupow tam nie zrobisz.

czy wiecie cos o pracy za granica lub zwrocie podatku np. z UK?? jakie place i naczym polegaja Twoje obowiazki?? czy pracodawca ma racje?? dofinansowania i benefity w UK?? ktos jest zainteresowany praca za granica?? inne i wiecej mozliwosci niz w Łomży!!! info yss.uk.ltd@hotmail.com

Pozdro Łomża!!!

H&M niestety nie będzie

między Eldomem i Apteką na Ks.Janusza jest sklep z takimi bajerami medycznymi.

ma tam być chyba część ogrodnicza. Kwiaty, ziemia do kwiatów, doniczki, itp.

darmowo!!! i to nietylko porady lecz rowniz oferty pracy!!! pozdro

Ja to chetnie widzial bym w Łomży taki KFC(ten taki prawdziwy)

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

a JA PROPONUJE DOŻO SEXU <A REZULTATY BĘDĄ HEHEHEEH

Witam!
Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi:
- Administracja publiczna (222 pytania)
- Funkcjonowanie policji (84 pytania)
- Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań)

Oprócz tego zestaw zawiera:
- stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007
- pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych
- zasady działania wywiadu zorganizowanego
-wzór podania, życiorysu
-test fizyczny + filmik
-ustawa o policji
-Konstytucja RP

KONTAKT GG 10428223
matik800@wp.pl

a co tym na polowej gardzisz?

bedzie hom depot

Hanes trafiłeś w sedno...
A od mojej strony mogę polecić Ci Kasiu do lektury książki o tytułach:
"Ulica rajskich dziewic" czy "Fatwa"...

Przeczytaj i pomyśl.

Pozdrawiam

widze ze kicia nie ma mózgu spójrz dziecko na to co napisalas OMG ***** no takich bezmózgów to cieżko sie spotyka "on nigdy w życiu nie zrobi mi krzywdy i zawsze bedzie przy mnie na dobre i na złe" tobie nie ale czemu nie komus innemu widze ze masz klapki na oczach szok pustak z ciebie no ale życze wam a szczególnie tobie szczęscie bo moze ci sie przydac w tym związku "kolorowym"

Oj...KICIU miało być :-))

częściej z buta odwiedzaj stsy:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org