Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozbój na drodze |
ja lubię od Cendrowskich ale i z Poloneza ul. spokojna są dobre, a Kraska się teraz skepściła
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozbój na drodze |
spoko przecierz wszyscy ktorzy sie orientuja troszkie wiedzą ze niemówie tu o 200 zł tylko o kilku tysięcach,a pytam bo moze ktos wie o jakims sprzecie,
|
|
Zbliża sie kolejny sezon w "ćwiczeniu" i zastanawiam się nad dietą i daniami smacznymi i bogatymi w białka ktos kto sie troche zna pisac propozycje takich dań
|
|
puść tez na moją czerkan@wp.pl dzieki
|
|
a raczej odpowiedzi:)
|
|
jeśli naprawdę chcesz schudnąć, musisz wcześnie wstawać Gruby.))
|
|
z tego co ja sie orientuje to l-karnityna jest bardzo skuteczna, ale moim skromnym zdaniem nie opłaca sie odstawiac jedna chemie zeby przyjmowac druga :) Po porstu rano sniadanko normalnie, w szkole tez mozesz cos podjesc i obiad oczywiscie porządny, ale musisz z tym wszystkiem wyrobic sie do godziny 17-18 a pozniej juz nic:) tylko picie (oczywiscie nie coca-cola ). O 18 najlepiej isc na silke i robic cwiczenia na rzezbe tj. maly ciezar, duzo powtorzen... Gwarantuje Ci ze schudniesz, a ile schudniesz to zalezy juz tylko od Ciebie :)
|
|
zanim spalisz tkanke tluszczowa ze 110kg to minie sporo czasu zanim zobaczysz swoje miesnie :) jesli chcesz mocno chudnac polecam Thermo Speed, do tego dieta niskoweglowodanowa. Idz na silownie i pobiegaj truchtem dziennie 5km, bedzie z Ciebie plynelo jak z wodospadu i do schudniecia nie potrzebujesz naprawde niczego wieczej. Po spaleniu 25 kg, wez sie za cwiczenia na rzezbe, ale poki co nie masz co cwiczyc, skup sie na zrzuceniu wagi;)
|
|
Albo mam mylne wrażenie, albo nic się o tym tutaj nie pisze. Nie wiem jak innych, ale mnie bardzo ciekawi, co znajdzie się w tym już prawie gotowym budynku. Czy ktoś wie cokolwiek? Obiło mi się o uszy coś o H&Mie, ale to zbyt bajeczne, żeby było prawdziwe. Czekam na odpowiedzi.
|
|
ano, tys prawda
|
|
A kto to moze wiedziec jakie sklepy tam beda? Jak otworza to zobaczymy :) po co ci to wczesniej wiedziec skoro i tak jeszcze nie otwarte i zakupow tam nie zrobisz.
|
|
czy wiecie cos o pracy za granica lub zwrocie podatku np. z UK?? jakie place i naczym polegaja Twoje obowiazki?? czy pracodawca ma racje?? dofinansowania i benefity w UK?? ktos jest zainteresowany praca za granica?? inne i wiecej mozliwosci niz w Łomży!!! info yss.uk.ltd@hotmail.com Pozdro Łomża!!!
|
|
H&M niestety nie będzie
|
|
między Eldomem i Apteką na Ks.Janusza jest sklep z takimi bajerami medycznymi.
|
|
ma tam być chyba część ogrodnicza. Kwiaty, ziemia do kwiatów, doniczki, itp.
|
|
darmowo!!! i to nietylko porady lecz rowniz oferty pracy!!! pozdro
|
|
Ja to chetnie widzial bym w Łomży taki KFC(ten taki prawdziwy) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a JA PROPONUJE DOŻO SEXU <A REZULTATY BĘDĄ HEHEHEEH
|
|
Witam! Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi: - Administracja publiczna (222 pytania) - Funkcjonowanie policji (84 pytania) - Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań) Oprócz tego zestaw zawiera: - stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007 - pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych - zasady działania wywiadu zorganizowanego -wzór podania, życiorysu -test fizyczny + filmik -ustawa o policji -Konstytucja RP KONTAKT GG 10428223 matik800@wp.pl
|
|
a co tym na polowej gardzisz?
|
|
bedzie hom depot
|
|
Hanes trafiłeś w sedno... A od mojej strony mogę polecić Ci Kasiu do lektury książki o tytułach: "Ulica rajskich dziewic" czy "Fatwa"... Przeczytaj i pomyśl. Pozdrawiam
|
|
widze ze kicia nie ma mózgu spójrz dziecko na to co napisalas OMG ***** no takich bezmózgów to cieżko sie spotyka "on nigdy w życiu nie zrobi mi krzywdy i zawsze bedzie przy mnie na dobre i na złe" tobie nie ale czemu nie komus innemu widze ze masz klapki na oczach szok pustak z ciebie no ale życze wam a szczególnie tobie szczęscie bo moze ci sie przydac w tym związku "kolorowym"
|
|
Oj...KICIU miało być :-))
|
|
częściej z buta odwiedzaj stsy:)
|