Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Propozycja dla rządu i PO |
Dla mnie tych 3 panow prezydentow to najgorsza ekipa rzadzaca od wielu , wielu lat . trzeba rowniez dodac ze to ekipa CWANIAKOW - mam nadzieje ze zakoncza kadencje w PROKURATURZE ................. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Propozycja dla rządu i PO |
zdarzyło - przydażyło? he he he, nie wiem, jak to się w sumie pisze, ortografia nie jest moją mocną strona ;) chyba , że chodziło o inne słowo, jeśli tak, to nie wiem, o jakie
|
|
kupię opony do Nysy i rozrząd do Robura...
|
|
bakari_kone dlaczego "nie za ciekawie"?
|
|
i tu przyznaje racje vilkowi tylko ze jezeli jest ktos gosciem w kraju to niech sie dostosuje a opinia o czeczenach z powietrza sie nie wziela nie wszyscy czeczeni są hołotą ale na pewno duza ich częśc
|
|
No coz, powiem ze najwieksze i jak najtansze to sie nawzajem wyklucza. Ale o tym wielu przekonuje sie za pozno. Moze lepiej nastawic sie na jakosc? Chocby srednia sprawdzona jakosc a nie tandete... To nie krytyka, zaledwie sugestia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |