Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kazden jeden prowokator ktory podniesie ręke na władze tuskową |
100zł zaiks? legalnie oplaty majo stanowić 10% zysku ale nie morze ona byc nirzsza niz 1000zl. cyt: ZAiKS żąda za (..) odprowadzania 10% zysków, ale nie mniej niż 1000 zł miesięcznie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kazden jeden prowokator ktory podniesie ręke na władze tuskową |
Dajcie Spokój!! Kto kogo wyrucha pokaże czas ale jednego życie w dupe kopnie a drugiego drugi zapakuje :)) a z takimi to nie warto nawet rozmowy prowadzić bo zaraza przenosi się każdą drogą :)) POZDRO.
|
|
Moze ktos wie kto robi w Łomży lub okolicy schody do domu,była bym wdzieczna za jakies informacje w tym temacie.Pozdrawiam
|
|
Do Pani : Landriness . Jeżeli jest Pani poważnie zainteresowana poprawą stanu zdrowia(utrata niepotrzebnego balastu to tez poprawa stanu zdrowia) proszę umówić się na BEZPŁATNĄ ANALIZĘ SKŁADU CIAŁA i OCENĘ WELLNESS.Na spotkaniu pozna Pani wszystkie szczegóły.Dlaczego nie podaję jakiejś kwoty?-ponieważ każdy człowiek jest indywidum i ma różne zapotrzebowania i różny stosunek do tych samych spraw.Pozdrawiam.Mój tel. do kontaktu:600436209
|
|
czy ten sponsoring bedzie polaczony z reklama? jak chcesz zalatwic ta sprawe? wystawisz fakture vat?
|
|
zadzwon pod nr 0862165102 p.Jerzy
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=rF5718TRHVY Moje zdanie jest takie że gdyby Czeczeni byli w porządku (młodzi) to i My Polacy bylibyśmy w porządku. Tak to se narucha taka rodzina 20 dzieci na każdego ma 500 to daje nam 10000 na miecha i jak tu nie żyć?? A jeszcze pod kościół pójdą czy coś. Jeśli będą normalnie pracować płacić podatki będą pożadnymi obywatelami niech se siedzą gdzie tam chcą ale tak jak teraz to niech **********ą do siebie.
|
|
Może w sklepach muzycznych. KAM-I ul.Dmowskiego 1C tel. 0862162763, Music Ton u. Piłsudskiego 69 tel. 0862181745, BIG BEAT Al. Legionów 32 tel. 0862162618 Powodzenia
|
|
a po co Ci megafon ? VERGISS MICH
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ten kto sie nie przekonał na własnej skórze jak to jest to sobie może "mądralować"...Ja też leżałem w szpitalu-2 tygodnie po wypadku.Gdyby żona nie wzięła urlopu w pracy i nie przychodziła dzień w dzień mnie obsługiwać to byłoby ze mną naprawdę fatalnie.. Tez się napatrzyłem jakie jest podejście co nie których..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |