Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rusza Korpus Ochrony Wyborów. "Boimy się, że PO sfałszuje wybory" |
http://www.lks.4lomza.pl/news.php?idNews=627 Krótki cytat z Pana Prezydenta: Przykro mi również, że piłkarze przez 4 miesiące nie mają płaconych poborów. Ale z tym powinni zwrócić się do prezesa klubu, a nie do prezydenta miasta, gdyż to nie ja podpisywałem kontrakty. Wbrew temu co mówią zawodnicy władze Łomży stanęły na wysokości zadania dając im stadion z jedną z najlepszych muraw w Polsce, na której mogą rozgrywać swoje mecze. Przygotowane zostały również boiska do treningów. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rusza Korpus Ochrony Wyborów. "Boimy się, że PO sfałszuje wybory" |
Jaskółka WZ to czysta formalność... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Dworzec Centralny to piękny przykład brutalizmu w architekturze, mi się podoba. A co do świętości, to ja się z tym poglądem nie zgadzam. Świętość ma dla mnie źródło w dobru i miłości, a nie poczuciu niskiej wartości.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zgadzam się z ludzmi twierdzącymi,ze w WITPOLU są dziewczyny bardzo miłe.Jednak nie mozne powiedzieć tego o Paniach pracujacych w FARMERZE-raz poprosiłam Pania o zważenie ciastek-najpierw zapytałam ja czy są świeże-odpowiedziała,ze tak.Zważyła mi je-ja poszłam do kasy,zapłaciłam i w domu otwieram torebkę-a tam ciastka tak twarde,ze nie mogłam ich ugryźć.Obsługa do kitu:) Pozdrawiam rybka
|
|
Takie rzeczy dzieja sie nie tylko w naszym szpitalu,nie mozna uogólniac ,z pewnościa sa pielegniarki które naprawde warte sa pieniedzy i wszystkiego co dobre.Co do dyrektora to moze i masz racje ale on tego sam nie ogarnie od tego ma ordynatorów na kazdym oddziale,najlepszym sposobem na skonczenie tego bajzlu,szwindli przekretów,kolesiostwa,nie miłego ,często nie kompetentnego personelu jest PRYWATYZACJA!!!
|
|
tylko 17000 policz ilu jest polaków i zastanów sie czy napisałes cos mądrego a z tym ruchaniem to lepiej sie nie wyrywaj bo ktos ci moze dupe rozepchac jak chcesz czeczeni wielka mafia haha śmiech na sali :)
|
|
Faktycznie temat do dyskusji !!!!!!!!!!!!!!! Nic dodać nic ująć!!!!!!!!
|
|
dlaczego wy nas nazywacie brudasami? wy patrzcie na siebie to wy kradniecie jeden drugiemu za butelkę wódki i narkotyki własnych braci sprzedajecie wy sami nie szanujecie jeden drugiego gdybyście byli na naszym miejsu wyjechali daleko od domu do innego kraju jak byście się czuli ? gdyby was obrażano i nie szanowano????? ja rozumiem że niektórzy czeczeni żle robią ale to nie znaczy że wszyscy są tacy sami!!!!
|
|
|
Może ktoś wie ile trzeba mieć promili we krwi, żeby koszty ogrzewania za miniony sezon rozliczyć tak jak w budynku Łomżyńskiej Spółdzielni Mieszkaniowej.Wskazania podzielników to 29mm łącznie wszystkich pomieszczeń zwrot 11zl.W roku ubiegłym 35mm zwrot około250zł. Sąsiadka z takiego samego metrażu mająca zużycie 27mm musi dopłacić 85zł.Inna sąsiadka w kawalerce 25m kwadratowe musi dopłacić ponad 700zł. Myślę,że odwołanie tu nic nie pomoże bo tak wynika z wstępnej rozmowy z przedstawicielem SM. Panie Prezesie Łomżyńskiej Spółdzielni chylę przed panem czoło, może pan zajmnie jakieś stanowiko w tej sprawie? Bo poco odrazu tu Interwencja POLSATU
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja mieszkając na I piętrze oszczędzam rocznie średnio 500zł. W zeszłym było prawie 600 wcale nie marznąc.
|
|
Zobacz sobie tutaj <a href="http://www.slub.lomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=46">Zobacz tutaj</a>
|
|
Pani Ania Pogroszewska - tel. 602 603 807 Super! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
W moim bloku na parterze otrzymali 350zl zwrotu, a przy takim samym metrażu na 6 dopłacili 85zl. POZDRAWIAM wszystkich zainteresowanych tym problemem.
|
|
wie może ktoś gdzie w necie można znaleść zadania z egzaminu zawodowego
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mój mail to gwiezdnywiesiek@tlen.pl bede wdzięczny za wiadomosc pzdr.
|
|
Witam gdzie w Łomży można wmiare przystepnej cenie kupic sciągacz na kolano (~10zł) był bym bardzo wdzięczny za odpowiedz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |