poniedziałek, 11 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dlaczego skasowales temat o powstaniu korpusu ochrony wyborow?

Opieka????? A co to jest takiego. Leżałem kilka miesięcy temu na chirurgii w ciężkim stanie. To w jaki sposób byłem "tam przetrzymywany" to wołało o pomstę do nieba. Gdyby moja rodzina mieszkała daleko to pewnie już by mnie tu nie było. Pielęgniareczki widząc że ktoś z rodziny był u mnie, nawet nie zachodziły żeby zobaczyć czy wszystko ok. Kiedy dzwoniłem o pomoc to niestety musiałem czekać w nieskończoność. Może zdrowy odebrałby to inaczej ale człowiek w ciężkim stanie musi walczyć z najdrobniejszymi problemami. Ale myślę że za całą sytuację w naszym "kochanym" szpitalu odpowiedzialny jest dyrektor. Tak jak mówi przysłowie: ryba psuje się od głowy. Jeżeli on zrobiłby porzadek to myślę że mogłoby się coś poprawić. Ale wiem, zaraz zaczną się głosy że nie ma kto pracować. Jest i na to sposób. Po co w nieskończoność podnosić pensje pielęgniarkom. Zwolnić wszystkie i angażować na kontrakty jak nauczycieli, żołnierzy, lekarzy itp.
Pensja powinna być stała i podwyższana warunkowo, w zależności od "sukcesów" w pracy. Dyrektor powinien prowadzić anonimowe ankiety wsród pacjentów leżących na danym oddziale i wyciągać z tego wnioski.
Dodam tylko żę dzięki naszym kochanym pielęgniarkom i położnym kilka lat temu mało brakowało a bym stracił swoją żonę. Po porodzie była bardzo słaba i powiedziano jej że "królewna" może ruszyc tylek i sama pojsc pod przsynic. A tam stracila pryztomnosci ynaleyli ja w kaluyz krwi. Ale yapewne o tym inczdencie dyrektor sie nie dowiedzial.

pozdrawiam serdecznie i zegnam sie slowami

od naszych szpitali i sluzbz zdrowia uchowaj nas panie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dlaczego skasowales temat o powstaniu korpusu ochrony wyborow?

zespół Alis jest konkret:D

Nie rozumiem was.Macie 20tys na wesele, a nie macie 1500 zapłacić dla księdza?? To tak jakby ktoś robił łazienkę i nie miał na spoinę.Co jest podczas ślubu najważniejsze??

A jeśli chodzi o księdza Jankowskiego to każdy się czepia ile on bierze.Może najpierw zobaczylibyście jaka w tym kościele jest organizacja, nawet organista wie co do niego należy.Ks. Jankowski wybudował takze 3 kościoły i cmentarz.Jakos nikt tego nie widzi??

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Ja nie polecam zespolu Divers.Bylem na weselu na ktorym grali i nie bylo za ciekawie

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

polecam zakopane, przy okazji zatszymac sie na kilka dni

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Witam znalazłem coś ciekawego. Wszystkich obywateli łomży panów prezydentów zapraszam myślę, że warto przeczytać

http://www.kupiski.blog.onet.pl

green, nie chodzilem zbyt wiele do szkoły i czasami łapię się na błędach ortograficznych.

Popieram zwracanie uwagi i poprawianie niepoprawnej pisowni, ale ubliżanie komus z tego powodu (bardzo czesto to sie zdarza na forum) jest przykre i niekulturalne.

no to ładnie, ale to bedzie radio bez zysków.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

wymienić natychmiast!!!!!!!!!!
tylko oryginał , lub coś markowego np brembo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org