Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory do parlamentu. |
W Katedrze jest wejście do podziemnego przejścia (po lewej stronie od wejścia, takie małe dzwiczki zastawione ławką). Nie mam tylko pojęcia gdzie ono prowadzi...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory do parlamentu. |
Ja słyszałem tylko o podziemnym tunelu łączącym Katedrę z fortami w Piątnicy. Ale podobno jest on zalany. Czy są jeszcze jakieś? Myślę, że napewno! Zbych
|
|
Witam, Poszukuję ludzi grających w gry rpg (kartkowe i komputerowe). Z chęcią wzięłabym np. udział w sesji. Pozdrawiam, Shai _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A mówią, że to korkociąg jest pokręcony.
|
|
:))))))))))))))))))) Widać, że na piechotę zauwasz;)))) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
NIE PISZCIE POSTÓW NA TEM TEMAT BYM CHETNIE TO USUNOŁ ALE NIE MORZNA .......TO NIE MOJA WINA ŻE TAKI DEBIL SIE DORWAŁ NA MÓJ KOMPUTER I PISAŁ TE ROŻNE TEMATY. BARDZO WAS PRZEPRASZAM.BEDE TERAZ JA PISAŁ I PORZĄDNE TEMATY !!! SORRY ZA DEBILA CO SIEDZIAŁ NA KOMPIE.I TAK GO ZBIŁEM HEHE...
|
|
Zbychu - ale w tych sprzecznosciach jest bynajmniej jakas metoda, dlatego chyba my lomzyniacy, jestesmy tak bardzo oryginalni - trzeba bowiem posiasc te umiejetnosc popadania z jednej skrajnosci w druga - z zachwytu, euforii po narzekanie, niezadowolenie - krytyke wrecz....:)) Poza tym - wszedzie nas pelno, za zachodnia granica... za oceanem nawet:)) Jak spiewala p. H. Bielicka bo...."my z Łomzy"...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |