sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mamy posla ziemi lomzynskiej

To sprawdz w paragrafach jak mi nie wierzysz ;)

W ktorych... nie zapisalem. ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mamy posla ziemi lomzynskiej

hej pieniacze a co tylko ng głownych ulicach jeżdzicie z odpowiednimi prędkościami? . Bo ja jako osoba piesza widziałam jak jezdzice po ulicach osiedlowychp po ulicy i Wesołej i w wielu innych miejscach. Chwała naszej Łomżynskiej policji. Chłopaki wzięłi się w końcu za ten problem i może paru przygłupków dostanie to co sie należy.

I tak ludziska patrzcie ile krzyku i wrzawy i obelg pod adresem policji podnosza te drogowe chwasty.

Cześć z tym ze na forum jest dużo osób narzekających to się zgadzam. Z tym ze MrS często narzeka tez iii ze często próbuje dosrać komuś innemu. Chciałbym zobaczyć tego gościa co to za gangster z niego mafiozo na forum czepia się do wszystkich do których tylko może. Pewnie za ta wypowiedz tez będzie próbował mnie skomentować a ja tylko uśmiechnę się ładnie w jego kierunku i jak zwykle zrobię z niego idiotę. MrS jedna prośba do Ciebie na forum masz się wypowiadać na temat a nie jechać po innych użytkownikach.

NOE a co do zrobienia strony to co za problem ale nie stronę osiedlowo bo po co :D jest wiele innych dobrych tematów :D

Ciekawe czy MrS napisze żebym popracował nad swoją polszczyzną to jego stały tekst może z niego jakiś nauczyciel polonista nie zdziwił bym się :D hehehehe

co do smietnika to sie zgadzam on zle stoi byl on stawiny od nowa mozna bylo postawic w innym miejscu aa co do progow sa jakies sa cieszcie sie ze da sie przeznie przejechac a nie tak jak na reymonta byl zrobiony pasarzerowie mosieli wysiadac rzeby samochud przejechal bez problemu

pozdro
RYBA :D

sura ty chyba nie wiesz co sam mówisz jeszcze przed chwila przeszkadzała ci policja na Wesołej a teraz martwisz sie o bawiące dziecie ot fałszywiec.

Czy ktoś z Was słyszał lub może wie coś więcej na temat podziemnych połączeń między niektórymi łomżyńskimi budynkami np: Kapucynki, dawna "budowlanka", Katedra, Sp nr 7, forty itd. Słyszałem, że są w Łomży ludzie, którzy mieli okazję zwiedzać te tunele. I podobno naprawdę istnieją. Myślę, że byłoby ciekawie i dla nas i dla miasta poznać szczegóły owianych tajemnicą lub tylko wymyślonych podziemnych budowli. Na marginesie dodam, że widziałem odręcznie rysowane plany chciałbym więc sprawdzić ich autentyczność.

Witam,

z pewnego wiarygodnego źródła wiem, że nie ma żadnych tuneli prowadzących od katedry w którąkolwiek stronę. Potwierdzone to zostało podczas wykonywania prac związanych z osuszaniem katedry (kiedy wykonywane były wykopy wokół murów katedry na kilka metrów w głąb ziemi).
Ale moim zdaniem, chociaż też nie wiem, kto mną steruje, WJP mógłby sformułować hipotezę na ten temat... (pod warunkiem, że inicjatorzy tematu sobie tego nie życzą).
Pozdrawiam
ShaiA

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

bo nie chodzi o katedrę tylko o kościół który stał jeszcze w czasie 2 wojny światowej na miejscu (mniejwięcej) obecnego hotelu Polonez a w którym niemcy mieli swój skład i wycofując się wysadzili. z informacji starszych ludzi wynika że był tam tunel stromo schodzący w dół w kierunku fortów. ponaddto dostarczany sprzęt i materiały były rozładowywane do kościoła a nikt nie widział co działo się z tym dalej a kościół ma wszak ograniczoną pojemność.

Szukajcie a znajdziecie:) A jak ktoś ma ochote pozwiedzac ciemne mokre i zimne tunele to proponuje wejscie do kanału przy moście kolejowym niedaleko terrazytów

ALe nie ....i go nie stac i działam w społecznie informuje tylko że takich ludzi nie stac na gaz z ....

NO i gdzie te fotoradary ???nie ma tu żadnych informacji ????

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org