Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Harcerze Macierewicza |
Aha to brzydko pewnie wygląda :/ Uwaga!!! nabity :)))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Harcerze Macierewicza |
Ale się czuubek podniecasz. Radny i przegrany kandydat na Prezydenta Łomży Maciej Głaz w swoich oświadczeniach majątkowych za poprzednie lata, "zapomniał" wpisać, że ma zobowiązanie pieniężne na ponad 500.000 zł. Też zapoznał się z treścią art. 233 par. 1 kk i jakoś nikt z tego większego problemu nie robił. Coś tam poręczył, coś poświadczył, ale tego nie wykazał. I też ktoś mu przystawił pieczątkę - "Dokonano analizy oświadczenia". Nawet miał kontrolę z urzędu skarbowego, która miała zastrzeżenia. I jakieś efekty?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hej.... czy ktoś moze mi poradzić jak przygotować sie do multiselectu? nie wiem jakies cenne porady bądź jakieś pytania czy odpowiedzi...... mam go za tydzień i trochę sie go obawiam..... mój e-mail ania880609@o2.pl nr gg 10644473
|
|
Dorota nie zawracaj sobie głowy. Firmy organizujące wesela to wszystkie te co mają lokale weselne. Jeśli myślisz że ktoś w tym mieście da ci kase za to że za niego wynajmiesz salę albo kupisz kwiaty to gratuluje naiwności.
|
|
Mam "dostęp" do netu przez Netster. Hmmm... Jedna wielka porażka. Net znika na kilka godzin jak dzwonię do admina on wie lepiej czy ja mam net czy nie. Znajomi mówią że mają ten sam problem. Admin nigdy nie pofatygował się aby sprawdzić. NIE POELECAM. Lepiej wydać parę zł więcej na TPSA lub inne firmy działające na terenie Łomży. Kup Netster jak chcesz mieć okazjonalny dostęp do NETU!!! BĘDĘ TEN POST ZAMIESZCZAŁ CODZIENNIE AŻ NETSTER NIE ZAPEWNIM MI KOMFORTOWEGO DOSTĘPU DO INTERNETU!!! W tej chwili muszę dopłacać do BlueConnect.
|
|
nie jestes pierwszy tutaj ;-) ten NETSTER to jakaś pomyłka , miałem pare lat temu porażka .... juz lepiej kablówka - najniższa 128kbps działała... niepolecam! pozdrawiam
|
|
ja ci wymienie pracuje jestem mechanikiem samochodowym muj tel 516125215
|
|
tak dorosla ale slyszalam ze czeto sie zawiesza ale ci co go maja to wiedza jak on dziala
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |