Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polityka wasza - bieda nasza |
tylko żeby to naprawdę działało....:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polityka wasza - bieda nasza |
Czasem takie paseczki są w sklepach, przy ulotkach Calgonu. Jak sprawdzałem w Łomży zawsze wychodzi twarda woda. Niby mieli odkamieniać w wodociągach, ale w czajniku są płaty z kamienia. Jak kiedyś rozmawiałem z lekarką to powiedział i zgadzam się z nią, że lepiej jak są w czajniku, niż kamień ma odkładać się w nerkach.
|
|
ja robie takie cos a co palnik i poszet
|
|
Poszukaj gdzieś na forum Totyoty supry. Będzies miał mega problem, wejdź na stronę mr2.pl , poczytaj o temacie przekładek będziesz miał jeszcze gorszy orzech do zgryzienia . W temacie przekładek siedzi klient na wylocie na białystok z piątnicy po prawej stronie. Będziesz widział stoi tam troche aut .
|
|
dzisaj pelno ich sie krecilo na starym rynku ... jak ktorys podskoczy beda tracic szyby w samochodach
|
|
dokładnie tak jak anonimowiec pisze jak ktos widzi czeczena to go wpizde lać tempic tą hołote mówią ze jest im tu źle to wypierdalac spowrotem do swojego kraju albo zrobic cos zeby było lepiej ale zamiast tego wolicie rozrabiac i aż kusi mnie zeby przejsc sie z pałą po miescie i wybic całe te hujostwo ale cóż zabije czeczena a ukażą mnie jak bym człowieka zabil jest takie powiedzenie "nie ruszaj gówna nie bedzie smierdziało"
|
|
Idź na dworzec i sprzedaj komuś kto będzie stał w kolejce.
|
|
Izrailov!!! Niestresuj sie !!! Nic nie zrobiliscie i nic nie robcie a wszystko bedzie dobrze!!! Wiem jak to jest byc przesladowanym na tle pochodzenia gorszy czy lepszy!!! H*J w D**E wszystkim co niewiedza co pisza i jak to jest!!! Ja dopiero mialem po 2 ciezkich latach w szkocji spokoj!!! Ciezko na to pracowalismy z chlopakami!!! probowali szmacic ale niedalismy sie ani razu, raz calo raz ***..o wychodzilo sie z opresji!!! I nas tylko 12 z ŁOMŻY!!! DAJCIE LUDZIE IM SPOKOJ!!! MOZE WY TEZ KIEDYS BEDZIECIE MUSIELI WYJECHAC I KTOS WAM NIE DA ZYC!!! W Londynie przynajmniej 1 w tygodniu jest morderstwo na tle rasowym!!! W Glasgow co roku ok 80 przypadkow zranienia polaka nozem!!! Łomża jesli chodzi o to to jest zajebi..e miasteczko nie robcie z niego wiochy!!!!!! POZDRAWIAM!!!!
|
|
Dragunow A może nie długo założysz post że widziałeś białe myszki he?? Albo kosmici budują Gwiazdę Smierći :D
|
|
no tak, to zbyt skomplikowana operacja......buhahaha
|
|
a mi dziś zakładali w domu IST,zobaczymy jak to będzie działało.
|
|
a mi dziś zakładali neta z IST,ZOBACZYMY JAK BĘDZIE SIĘ SPRAWOWAŁ.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szukam osoby ktora w najblizszym czasie bedzie jechala z Niemiec okolice Vechty do Polski okolice Lomzy i bedzie miala 3 wolne miejsca
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |