Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tym razem Sroczynski do Sejmu ! |
Tak a później zajmiemy sie nie uczciwymi sprzedawcami , wrednymi sąsiadami, itp. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tym razem Sroczynski do Sejmu ! |
A co to wogule ??????????? A to jest w Łomży ???????? Naczym polega ?????????? Jak na te pytania odpowiesz to zastanowie sie !!! hipokrates
|
|
Powtórka z rozrywki nastąpi w najbliższą sobotę, o 10 rano...
|
|
:-| no i co w zwiazku z tym? ? ? ?
|
|
o 12.00 lepiej !!!
|
|
A co Pracy nie masz i chleba ??? Bo ja mam i chce jakieś rozrywki i żeby coś sie działo np. żeby zrobili nowo fabryke albo Wiezienie hihi coś obojetnie tylko żeby było nowe i rozwijało sie !!!!!!!
|
|
Mad_Blunted_Jazz zrób lepszą imprezę - albo inaczej zrób cokolwiek zamiast tylko w sposób nie trzymający się kupy komentować czyjąś pracę ... Oprócz disco polo, za którym sam nie przepadam byla cala masa zespołów (głównie MDK DŚT), których poziom wysoko oceniany jest na ogólnopolskich konkursach, festiwalach itp. Tak więc Mad_Blunted_Jazz (znawco?!?) nie mów mi nic o kształtowaniu gustów bo sam jak widać masz wypaczony. W poszukiwaniu ogrów wybierz sie do łazienki jeżeli takową posiadasz i spójrz w lustro :P MrS no problem napisz do mnie bclomza@op.pl lub skoro wiesz kim jestem zagadaj do mnie na ulicy - porozmawiamy sobie - już dawno chciałem sobie z Tobą pogaworzyć chociażby przy piwku ;) Tiger
|
|
O 12 to może wstane i wezme magde ze sobą:)
|
|
Tiger nie widzę żadnego problemu... Z drugiej strony: pijesz piwko z "dziećmi"? ;-) Pozdro. Wracając do tematu - podobał mi się tylko występ rodziny Lewiarzy. Mają ogromny talent i wkładają w to co robią wiele pracy... ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Tiger może spotkamy się dzisiaj o 20:00 przy szczycie bloku 2A (od strony spółdzielni)? Będzie okazja do wymiany poglądów ;-) Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
powodzenia:)
|
|
Joł, joł, ciek it ap. OMG.
|
|
ale przyklinacz dobra jak masz takie gówno pisac to wogule nic nie pisz Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Co za koleś... reklamuje blog i to jescze nie swój! Niedługo będziemy powiadamiani o każdej nowej stronie www... :-C
|
|
Chyba niewygodnie było ci pisać, leżąc krzyżem ?
|
|
bartez gówno to Ty piszesz. Takie same gówno mnie interesuje blog jakiegoś fafarafy. Won z forum, spamerze.
|
|
tetryk dzięki serdeczne - poprawiłeś mi humor ;-))) MirRobDer a może masz jakieś propozycje dla ateistów?
|
|
tak jak jest napisane. Narazie nie bylo sygnalow ze cos nie tak jest z tym przepisem, albo ze ktos mial jakies nieprzyjemnosci. Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Wczoraj ustawili swojego przenośnego fotografa na ul. Wesołej (pomiędzy ul. Spokojną a ul. Woj. Polskiego) gdzie jest ograniczenie do 30 km/h... w związku z tym proponuję policji następnym razem ustawić ową magiczną skrzyneczkę na bazie PKSu. Widziałem przy wjeździe do niej ograniczenie do 10km/h. Tam dopiero się obłowicie.
|
|
heueh!!! oj bedzie sie dzialo w sobote... :)))
|
|
To będzie najprawdziwszy Flash Mob!!! :)))
|
|
to co zrobili to zwykłe chamstwo bo schowali ten radar za samochodem ronią jak kiedyś zza krzaka wyskakiwał w euforii i mam cię, mimo, że jesteśmy w unii to daleko nam do niej bo tam policja stoi po to aby był pożądek na tym odcinku a nie aby jak najwięcej nałapać frajerów którzy notabene nie wiele przekroczyli bo najwyżej o jakieś 10 kilometrów, niech stanie taki policjant na wjeździe od strony Warszawy to tam dopiro rekordzistów będą mieli, albo na Wojska Polskiego na wyjeździe na Ostrołękę, ale tu i to za samochodem???? to przechodzi pojęcie ludzkie, jak by to zobaczył jakiś Niemiec albo Włoch to by się iśmiał z tych kowboji bo to śmieszne w ich kraju takie bunkrowanie radaru. ZWYKŁE CHAMSTWO! ! ! ! ! ! ! !
|
|
Przepis taki, że radia "nie kręcone" (bez dopałek) na paśmie CB działają bez żadnych rejestracji itp. Kupujesz i używasz.
|
|
macie większą przepustowość bo operator wam jej nie blokuje i w momęcie gdy mało ludzi jest na necie to macie szybsze łącze, ja mam neta w Nordcom-ie i za 50zł 128 Mbit nie mam przerw w dostawie mimo dzisiejszego wiatru i mimo deszczu zapraszam wszystkich do tej firmy naprawde traktują tu klijęta poważnie a i koszt podłączenia nie był duży bo 50zł bez karty sieciowej bo miałem swoją a jak bym nawet musiał ją kupiś to bym zalłacił za nią 30 zł, co wy na to???, bo ja jestem zadowolony a ze wszystkich moich znajomych którzy posiadają łącze nie skarżyli się tylko ci którzy działali na Nordcom. Myśle, że można im zaufać !!!
|
|
Pytanie do tych ciagle nie zadowolonych. Kim wy jesteście i czy tak naprawde jestescie zdolni do zorganizowania imprezy , prosze bardzo połączcie siły i działajcie np. panie MrS. Jesli jestescie odważni w necie to prosze stworzyc np strone osiedlową - fachowcy !!! Naprawde to u nas na osiedlu odbywa sie trochę imprez organizowanych społecznie . "Działanie jest czymś interesującym, rzeczy już stworzone nie" Johann Wolfgan von Goethe. Bez wątpienia, to co nowe, to co jeszcze przed nami, jest szczególnie ważne Do dzieła specjaliści od krytyki !!!!
|
|
Łomża mojim zdaniem jest dobrym miejscem na lądowisko bo jak zaczną odlatywac to po nas!!! hahaha
|
|
a jezeli chodzi o unie to ty bracie zachowujesz sie jak chlop z syberi co do wzou zaprzega krowe a do kierowców z uni to ci tak daleko jak z lomzy na biegun polarny. Wiec co ty mozesz wiedziec o pracy policji w europie Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Proponuję zainstalować tachografy w służbowych autach UM .
|
|
Pasja licz się ze słowami. Bo równie dobrze ja mogę Ciebie nazwać chodnikowym chwastem. Na w/w odcinku wesołej i tak nie da się jechać szybciej jak 30-40km/h (zaparkowane samochody, samochody nadjezdzajace z przeciwka, bawiace sie dzieci itd..) Niech postawią tego fotografa, tak wieczorem, na Al. Legionów... Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to, że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek Gilbert K. Chesterton
|
|
Noe jestem tego zdania, że jeśli coś już robić, to robić to dobrze. Nie jestem w stanie zorganizować takiego festynu na odpowiednim poziomie, więc nawet się do tego nie zabieram! Podobnie powinni pomyśleć ludzie ze spółdzielni. Co do strony internetowej osiedla to nie widzę żadnego problemu, akurat w tej dziedzinie mogę się nazwać fachowcem. Co zrobisz Ty drogi Noe? Jeśli jesteś taki odważny w necie to prosze pozbierać np. psie kupy ze strzelnicy - fachowcu !!! :-C
|
|
Gdzie dwóch lub trzech spotyka się w imię moje, tam ja jestem. Gdzie dwóch lub trzech spotyka się w Imię Jego, tam i On jest - Człowiek we wszystkim do mnie podobny, prócz grzechu (-ów). Wymienione - w nieproporcjonalnej do stopnia zasług Kościoła, który się o swoje na tym Forum nie upomina, tylko My, Pisarze, żebyście nie zapomnieli, skąd się wywodzicie - wymienione osiągnięcia są zasługą Kościoła przynajmniej w jednym wypadku (wiesz, czyim). O innych tak uogólniająco się nie wypowiem, ale jak będzie potrzeba - a pewnie będzie, żeby słowo ciałem się stało - to znajdę przynajmniej jeden przykład, że Kościół, msze , procesje, pielgrzymki, śpiewy, modlitwy, obrazy... (itd.) jest urodzajną ziemią dla owoców Ducha. Sprawy intymne to zgoła inna sfera (może kiedyś to opiszę: i tę sferę intymności, i tę różnicę, i te sprawy, itede). I z Bogiem! (I z Matką Boską Łomżyńską Pięknej Miłości, uwiecznioną w wizerunku z łomżyńskiej katedry spotkać się można choćby i dziś, choćby i jutro, a najlepiej w niedzielę o godz. 18, kiedy ks. bp Stanisław Stefanek będzie odprawiał Mszę św. dziękczynną za cud ocalenia świątyni, która oby trwała przez pokolenia, tak nam dopomóż Bóg). WJP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |