Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Radosław Sikorski kontynuuje politykę Lenina" |
po pierwsze nie zaprzeczaj sama sobie. wpierw mowisz ze lomza to dziura bo ciuchy so tylko dla osob na 175, nastepnie przeczysz mii mowisz ze masz 178. cos sie nie trzyma kupy ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Radosław Sikorski kontynuuje politykę Lenina" |
Wydaje mi się, że zespół muzyczny powinien grać, a nie podkładać.
|
|
hej;) niestety prawo zwrotu towaru ,od ktoregos tam roku ,w ciagu 7 dni jest już nieaktualne. Jeśli buciki nie są z wada a tylko Ci sie nie podobaja to niestety, ale nie zdzialasz za dużo. Tu pozostaje jedynie bardzo dobra wola sprzedajacego, a z regóły to szefowie sympatycznych pan im nie pozwalaja na takie dobroci:( Mozesz umowic sie ze zostawisz na tydz buciki w sklepie(koniecznie musi byc paragon) jesli sie sprzedadza to niebedzie problemu(rozmawiaj z kierownikiem tak bedzie lepiej)> Co do doplaty to faktycznie dziewczyny maja problem z programem przewaznie, gdzie nie sa przewidziane takie sytuacje albo poprostu "góra" niepozwala...Ale jeszcze jest jedna rzecz ktora mozesz zrobic, dokladnej nazwy nieznam ale to cos w tym stylu,zwrot do paragonu na życzenie klienta, i wtedy bedziesz musiala wlasnorecznie napisac wyjasnienie dlaczego chcesz zwrocic buciki, to powinno byc w kazdym sklepie, bo podobno skarbowka wymaga...mozesz powolic sie rowniez na rzecznika praw konsumentow...
|
|
rozmawialam z kierowniczka sklepu i powiedziala ze nie, dzwonilam tez do firmy to powiedziano mi ze to zalezy od dobrej woli kierowniczki-widocznie jej nie miala ;/
|
|
pomazyć dobra sprawa...
|
|
A ja mam tv N i jestem zadowolony. Nic lepszego nie znajdziesz
|
|
Witam wszystkich zagazowanych i tych co mają zamiar zagazowac auta. Z tego co wyczytałem z forum to ewidentnie teksty chorobliwie zazdrosnej konkurencji. Panowie jeśli narzekacie na brak klientów, to nie obsypujcie fałszywymi oskarżeniami innych warsztatów. Ja zakładałem instalacje w piątnicy u Kubusia w dwóch autach. Moge przyznac ze sprawują sie swietnie, auta jeżdzą juz na gazie 2 lata i nie było broblemów z instalacjami. Serwis i przeglądy odbywają się szybko, sprawnie i w pełni profesjonalnie. Przy zmianie auta napewno nie bede szukał nikogo innego, pozostane przy sprawdzonym zakładzie, czyli Auto Gaz Kubuś Pozdrawiam wszystkich z tego zakładu i osoby które to czytają.
|
|
Autor: nula78 gdzie ten boks ,bo chętnie bym popatrzyła jak faceci trenują nie faceci a gluwnie dzieci
|
|
Witam! Posiadam zestaw opracowanych przeze mnie nowych pytań testowych do Policji na 2008 r. w skład, których wchodzi: - Administracja publiczna (222 pytania) - Funkcjonowanie policji (84 pytania) - Bezpieczeństwo publiczne (114 pytań) Oprócz tego zestaw zawiera: - stare zestawy pytań z odpowiedziami z roku 2006 i 2007 - pytania do Multiseleckt i wskazówki jak na nie odpowiadać, a także przykłady pytań zadawanych przez psychologa i kilka zadań matematycznych - zasady działania wywiadu zorganizowanego -wzór podania, życiorysu -test fizyczny + filmik -ustawa o policji -Konstytucja RP KONTAKT GG 10428223
|
|
Wszędzie się musisz debilu wpierdolić
|
|
nula78 heh właśnie mi założyli cyfrowy polsat ;p
|
|
a może to i lepiej... może powstanie za rok czy dwa "nowy/stary" ŁKS, który zacznie od okręgówki i będzie powoli się rozwijał z nowymi zawodnikami, działaczami SPORTOWYMI a nie dziadami, złodziejami którzy jako "zarząd" zniszczyli to co trwało tyle lat, ŁKS już kilka razy się odbijał od dna może będzie tak i teraz nie jestem kibicem ale szkoda mi tego klubu, historii, ze względu na osoby które tam kiedyś grały dla czystej gry, sportu, rywalizacji, bez tego całego kurestwa jakie tam jest teraz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |