czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dlaczego to zakonnik ojciec Tadeusz musi starac sie

na rogu Bema i Broniewskiego jest firma, gdzie mają klilka firm ubezpieczeniowych, cignę chyba też

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dlaczego to zakonnik ojciec Tadeusz musi starac sie

Serwatka, zanim zabierzesz głos, dowiedz się co jest kradzieżą, a co można dowolnie ściągać na własny użytek.

co ty mozesz gadac o tolerancji , zmienisz zdanie jak ktos z twojej rodziny , znajomych dostanie wpierdol od mlodych czecznow ....

Jebać Jebać czeczenie i cało ich rudere razem wiźięto wypierdolić z Łomży nakurwić pał..i taki finał o

mavidill nie przesadzaj, bo gdybys zobaczyl Twoj przejazd przez tory mocno bys sie zdziwil ( bo jak wnioskuje jestes wlascicielem "uwiezionego" OPLA). Z perspektywy widoku z Orlenu wjechales juz na wpol zamknietych szlabanach...I zaznaczam od razu, ze widzialem cala sytuacje i jak juz szukasz winnego to szukaj go po srodku...

Mowili np. w Radiu. Ja kupowałem na Starym Rynku pod filarami w tej galerii gdzie wystawy sa ale to juz było ze 2 miesiace temu.

cigna dalej jest tam gdzie byla na Bema - tylko zmienila nazwe na jakos tak VIENNA INSURANCE GROUP

Paranoja troche byla z zakupem - wypisywana byla faktura jak sam kupowalem.

Podskocze:) Mam troche kasy odłożonej żeby ją jakoś doprowadzić do dobrego stanu. Myśle o turbo od Fiata Cromy ale się zobaczy trzeba troche poznać ten sprzęcior. Pozdrawiam:)

planujecie jakoś niedługo taką akcję z hamownią?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

najlepszy ginekolog to pan doktur Andrzej Waligrucha on ma taki 50 cm sonar napewno panie z wielimi oczekiwaniami będą zadowolone :)

jak ja program zmontuje i batarki ogarnie szpilki to pewnie bedziemy hamowac znowu :)

jak chodzi o ,,jantary,, 4 złotowe monety to jak ktos chce to niech przyjdzie do telepizzy tam ich jest troche w kasie to zamienimy

MiYu jakies zrodla na potwierdzenie? Moze najpierw zorientuj sie w temacie i nie wypisuj glupot, bo wprowadzasz ludzi w blad. Kazde oprogramowanie jest chronione licencja i jesli jest to oprogramowanie platne, to nie ma czegos takiego jak sciaganie na wlasny uzytek. To ile czasu bedziesz to trzymac na dysku, nie ma zadnego znaczenia.... Za samo sciagniecie mozesz juz miec proglemy prawne.
Nie mowiac juz o tym, ze sciagajac z torrenta jednoczesnie udostepniasz, a to juz jest w ogole przerabane.

I jeszcze jedno. Piszesz gier, filmow itp. I juz tu widac, ze nie masz pojecia. Bo akurat sciaganie filmow, muzyki, dokumentow scigane z urzedu nie jest, tutaj zachodzi dozwolony uzytek (i mozesz sobie je trzymac ile chcesz). Wiec nie mieszaj oprogramowania z filmami i muzyka, bo to sa 2 rozne sprawy.

GrubyŁKS -> faktycznie grube mody :D

Na hamownie też sie pisze. Na tym sprzęcie sprawdzałem już 3 auta i o ile obsługujący ma pojęcie, wychodza wyniki podobne do Mahy (czasem ciut niższe) Z ciekawości sprawdziłbym jeszcze jedno autko :)

Ja jak Ja -> kto będzie robił program?

hulakula oni maja tyle spraw w sadzie ze bys tego nie ogarnal a pozatym tow. sie troche wykruszylo jak ich znasz to wiesz o co biega

cybermass po co tu zaglądasz skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia??????????? przyczyniasz się do zaśmiecania tego forum

masz ok 163cm wiec nie gadaj rze tak zle Ci kupic spodnie, gozej z pasem... 120cm malo kto ma :P

a gdzie mozna nowa karte cyfry plus przerobic?

rudy błazen z druhem

Konsul2 cos ci sie popirdzielilo z tym przebiegiem . "Przede wszystkim trzymamy auto 2 do 3 lat, więc przy przebiegu poniżej 90 000km rocznie się to nie opłaci i nie wraca".(wydaje mi sie ze powinno byc 9000km rocznie) Instalacja gazowa wartosci 2000zł zwraca sie poprzejechaniu 22000km.

Treść jest ukryta

Witam
Może ktoś wie ile kosztuje i gdzie mozna zrobic kurs ADR?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org