Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli nie masz na kogo głosować.... |
Pffff _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli nie masz na kogo głosować.... |
Sklep Wrangler przy ul. Krótkiej oraz Levis na Długiej poszukują pracownika (nr tel. podany jest na szybie).
|
|
Marcell a nie pomyślałeś że emeryci pracują bo im od pirwszego do pirwszego nie starcza???? młodzi napewno mieli by ochotę do pracy jak by widzieli dziadków swoich i babcie uśmiechnięte a nie zmartwione z braku pieniędzy, bo ja osobiście jak widze starszą osobe w sklepie która skrobie te drobmiaki to mnie szlag trafia ze kiedyś prawdopodobnie i ja tak będę liczył grosze, nie mam lekko teraz i gdyby nie to, że mam rodzine to napewno bym nie pracował bo poco opieka społeczna spokojnie mnie by utrzymała a i tanie wino też jest OK. i to jest podejście młodzieży, im poprostu wszystko zwisa bo jak jego ojciec miał prace kiedyś to dla odmiany teraz musi siedzieć na bezrobociu bo nikt go do pracy nie chce bo za stary, a młody nie widzą perspektyw na przyszłość, ale nie na ten temat to forum jest, przynajmniej nie oto mi chodziło, chciałem aby ktoś zaproponował co zrobić z nszym natępnym rosnącym pokoleniem które wystaje pod blokiem bo przecież tak nie może być aby nie mieli nic prucz plucia do roboty, jak ich zainteresować czymś i właśnie, czym ich zainteresować
|
|
Ja uważam, że impreza była wręcz denna. Mieszkam w bloku obok strzelnicy i przeszkadzają mi takie festyny. Nie powiedziałbym prawdopodobnie ani jednego złego słowa, gdyby grano bardziej ambitną muzykę i nie o 22:23! Ludzie! Ściągnijcie kogoś lepszego, kto naprawdę umie śpiewać! Precz z agro-techno! Na dodatek to pieprzone wesołe miasteczko, na którym karuzelę łancuchową obsługiwał pijany facet... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
A co tu dużo mówić. Nic się nie da zrobić. Na wszystko potrzebne są pieniądze m.in. z moich podatków. A ja nie mam ochoty płacić na tych parobasów. Siedzą sobie na skwerkach, jarają ćmiki, popijają piwko. Tacy to pożyją... Przyjdzie czas, że będą musieli wziąść do ręki kilof i łom i ciężutko kopać dołki. Aby tylko nie narobili do tego czasu zbyt dużo dzieci - ich to już jest szkoda. Ale wracając do tematu - kiedyś sport był tym, co przyciągało małolatów. Dzisiaj (pomijając już wątek $) nie są w stanie nic robić. Niektórzy grają w piłkę, ale jak popatrzę na to, to płakać się chce. Pozdrawiam.
|
|
Mad_Blunted_Jazz powiedz to tysiącom, które przewinęły się tego dnia przez strzelnicę - im pozostaw ocenę, bo to sprawa indywidualna. Powiedz to roześmianym dzieciom z przedszkola, które występowały na scenie. Powiedz to setkom innych dzieci, które przypatrywały się pokazom iluzjonisty. Ktoś zarzucił mi stronniczość a ja po prostu nie lubię uogólnień. wiele rzeczy można było zrobić lepiej - nie przeczę. Weź jednak pod uwagę fakt, że imprezę zorganizowali SPOŁECZNIE ludzie zamieszkujący nasze osiedle, ludzie nie zajmujący się na codzień organizacją imprez masowych - uszanuj zatem ich dobrą wolę i chęci zrobienia czegoś dla kogoś za FREE. Najlepiej jest nie robić nic, zamknąć się we własnym M wówczas nie narażasz się na denne komentarze - czy tak ma wyglądać nasze osiedlowe życie? Najlepiej zjechać kogoś na czym świat stoi samemu nie robiąc dla ogółu nic. Moim zdaniem impreza była zrobiona na miarę możliwości grupy ludzi, którzy ją zorganizowali - i chwała im za to, że chcieli. Tiger
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |