Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kmicic - stachanowiec |
To nieprawda co onich piszecie złego!! Bo znam ich lepij od was! i to nie jest zadna patologia jak to pisze autor: Ja jak Ja : i inne rzeczy ktore nie sa prawda!! Ci co pisza o nich zle to sa KURWU STARE!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kmicic - stachanowiec |
Oj juz wszystko przesądzacie, może na kolejnym zebraniu wywołaja ten temat?Teraz go nie zaczęli ale może coś ustala ztym hajsem NIC JESZCZE NIE JEST WIADOME:]
|
|
Jak już pisałem w sierpniu Łks jest cienki jak sik pająka sportowo i co gorsza finansowo a to co się dzieje teraz w lidze to kompleta porażka
|
|
masz rację dziwi mnie tylko to że chodzą po domach jak domokrążcy.
|
|
A nie masz słuchawek lub zestawu głośno mówiącego? ja tak miałem w motoroli i z słuchawkami chodziłem ale mogłem gadać chodziarz :) ________ Malachit
|
|
Ha teraz to przypał kibiocwać klubowi który sie rozpadł ;/ a tak mowili łks najlepsz jest ja bym zmieniła ten wierszyk łks najgorzszy jest ! A i masz racje alex803 !! tak zawsze jest i bedzie !! Szczyt Inteligencji... Nie jeden jak to mówicie z "pseudokibiców, debilów." itd przewyższa inteligencją połowe ludzi z tego forum. Widze że tego nie rozumiecie ale spoko. A Ty maniaczka (nie umiem tego "pisma") w przyszłości pewnie będziesz pink blondi wyjdziesz za bogatego i będziesz "mondrom" udawać. Jak chcecie popie.rdo.lić sobie smuty o sytuacji w klubie to niech ktoś z was założy temat "Pierdo.l.enie o ŁKSie" albo Maniaczka niech założy "@l3 t3N ŁkS to ż@ll.pl i wOgl333 ni3 SłIt@$nYyY j3sT"
|
|
Idż do Ksepki przy starym dworcu i tam dostaniesz samą kartę z c+ w abonamencie teraz jest promocja ze 9,50 na miesiąc dekoder będziesz miał swój .Z Polsatem ci nie przejdzie temat bo w Polsacie karty są przypisane do dekoderów
|
|
NIE LEPIEJ KUPIĆ?? PODLICZAJĄC KOSZT MATERIAŁU + ROBOCIZNA WYJdZIE CIE TO SAMO CO KUPNO W SKLEPIE ...
|
|
andrzej bogucki jarnuty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |