Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kosztował 35,5 mln |
Grunt że wyjazd fajny. A temat "Piłkarze ŁKS" nie za bardzo pasuje bo tylko 3 nam podziękowało. I szczególne brawa dla Artura Łazara. ŁKS ŁOMŻA TO MY!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kosztował 35,5 mln |
heh ;) Mile sie czyta to wszystko na dobranoc :))
|
|
to opisz nam ten swoj projekt!
|
|
no co tu pisac zapierdala jak szalona prawie deieśćie koni robi swoje
|
|
na trzy osoby busa ? coty sie wyprowadzasz !
|
|
Wiatm orintuje się ktoś jak wygladają tetsy psychologiczne do służby więziennej??
|
|
truth truth :)
|
|
Witam. Mi całą ciążę prowadził Pękała, naprawde jest super lekarzem, ja miała zagrożoną ciążę, a on się super zają mną, jak coś było nie tak to mogłam nawet w nocy dzwonic do niego na komórkę. Nieprawdą jest że jak się ma lekarza ze szpitala, to inaczej podchodzą do takiej kobiety. Ja jak rodziłam to zajęły się mną super i nieważne czyja jesteś pacjentką i tak musisz koperte dać, tej położnej która się opiekuje tobą. Nigdy bym nie poleciła Zdanowicza i Piskorskiej, są okropnymi lekarzami.
|
|
Pojebane dziewy
|
|
" Kto przejeżdżał w nocy ulicą Glogera, ten niewątpliwie zwrócił uwagę na kilka radiowozów tam stojących oraz sporą grupę osób pochodzenia kaukaskiego. W nocy bowiem, na tejże łomżyńskiej ulicy, kilku młodych ludzi z pałkami i kijami zdemolowało samochód należący do wynajmującego tam mieszkanie Czeczeńca. Samochód został cały poobijany, a także stracił wszystkie szyby. Na efekt nie trzeba było długo czekać. Po chwili na miejscu pojawiły się niewielkie grupy Czeczeńców, których ostatecznie zebrało się około 30 osób. Zaczęły się przekrzykiwania i żywiołowe dyskusje. I tylko chwila dzieliła miasto od prawdziwej bijatyki. Gdyby nie szybka i skuteczna interwencja Policji, to niechybnie Czeczeńcy zaczęliby szukać sprawiedliwości na własną rękę. Problem w tym, że po bezmyślnych wandalach nie było już śladu, zaś ucierpieć by mogły jedynie osoby przypadkowe. Przypomnijmy, to już nie pierwszy tego typu incydent z udziałem Czeczeńców, których w Łomży jest coraz więcej. " zr. prostozlomzy.pl brak słow !
|
|
polecam firmę MODERNA_MEBLE na nowogrodzkiej 151b albo modernameble.pl
|
|
CyberMass, Ty chyba jesteś zapleczem idiotów, którym władza przez przypadek wpadła w łapy. Fajdasz i fajdasz, czyli masz mózg pofałdowany jak posadzka pod zlewozmywakiem.
|
|
A Ty byś siedział spokojnie jakby jakiś wandal poobijał Ci samochód? W zasadzie za Czeczeńcami nie jestem, ale wiem jak mogli się poczuć, choć w zasadzie sami lepsi nie są więc wychodzi na zero.
|
|
Dzięki ;)
|
|
super, ubawiłem się
|
|
ja iwdzialem wczoraj jak ktos na wojska polskiego gdzies o 21 boje sie z czeczenami widac ze sie zaczeli jeden lezal jeden uciekal chyba a jeszcze jeden probowal sie bronic , Tepic trxzeba
|
|
ING
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |