niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kosztował 35,5 mln

Grunt że wyjazd fajny. A temat "Piłkarze ŁKS" nie za bardzo pasuje bo tylko 3 nam podziękowało. I szczególne brawa dla Artura Łazara.

ŁKS ŁOMŻA TO MY!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kosztował 35,5 mln

heh ;) Mile sie czyta to wszystko na dobranoc :))

to opisz nam ten swoj projekt!

no co tu pisac zapierdala jak szalona prawie deieśćie koni robi swoje

na trzy osoby busa ? coty sie wyprowadzasz !

Wiatm orintuje się ktoś jak wygladają tetsy psychologiczne do służby więziennej??

truth truth :)

Witam. Mi całą ciążę prowadził Pękała, naprawde jest super lekarzem, ja miała zagrożoną ciążę, a on się super zają mną, jak coś było nie tak to mogłam nawet w nocy dzwonic do niego na komórkę. Nieprawdą jest że jak się ma lekarza ze szpitala, to inaczej podchodzą do takiej kobiety. Ja jak rodziłam to zajęły się mną super i nieważne czyja jesteś pacjentką i tak musisz koperte dać, tej położnej która się opiekuje tobą. Nigdy bym nie poleciła Zdanowicza i Piskorskiej, są okropnymi lekarzami.

Pojebane dziewy

" Kto przejeżdżał w nocy ulicą Glogera, ten niewątpliwie zwrócił uwagę na kilka radiowozów tam stojących oraz sporą grupę osób pochodzenia kaukaskiego. W nocy bowiem, na tejże łomżyńskiej ulicy, kilku młodych ludzi z pałkami i kijami zdemolowało samochód należący do wynajmującego tam mieszkanie Czeczeńca. Samochód został cały poobijany, a także stracił wszystkie szyby.

Na efekt nie trzeba było długo czekać. Po chwili na miejscu pojawiły się niewielkie grupy Czeczeńców, których ostatecznie zebrało się około 30 osób. Zaczęły się przekrzykiwania i żywiołowe dyskusje. I tylko chwila dzieliła miasto od prawdziwej bijatyki. Gdyby nie szybka i skuteczna interwencja Policji, to niechybnie Czeczeńcy zaczęliby szukać sprawiedliwości na własną rękę. Problem w tym, że po bezmyślnych wandalach nie było już śladu, zaś ucierpieć by mogły jedynie osoby przypadkowe.

Przypomnijmy, to już nie pierwszy tego typu incydent z udziałem Czeczeńców, których w Łomży jest coraz więcej. "
zr. prostozlomzy.pl

brak słow !

polecam firmę MODERNA_MEBLE na nowogrodzkiej 151b albo modernameble.pl

CyberMass, Ty chyba jesteś zapleczem idiotów, którym władza przez przypadek wpadła w łapy. Fajdasz i fajdasz, czyli masz mózg pofałdowany jak posadzka pod zlewozmywakiem.

A Ty byś siedział spokojnie jakby jakiś wandal poobijał Ci samochód?
W zasadzie za Czeczeńcami nie jestem, ale wiem jak mogli się poczuć, choć w zasadzie sami lepsi nie są więc wychodzi na zero.

Dzięki ;)

super, ubawiłem się

ja iwdzialem wczoraj jak ktos na wojska polskiego gdzies o 21 boje sie z czeczenami widac ze sie zaczeli jeden lezal jeden uciekal chyba a jeszcze jeden probowal sie bronic , Tepic trxzeba

ING

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org