Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oj jak boli biskupa |
slabo sie starasz Riposta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oj jak boli biskupa |
nie prosciej sie zapytac osoby u kturej jestes teraz? po hoscie wnioskuje rze albo ih reklamojesz albo u kogos jestes kto ma IST. 3 wariant jestes glupsza nisz mysle
|
|
jak bysmy wiedzieli co robic to nie siedzieli bysmy na tym głupim forum :)
|
|
szalony palacz na dzień chłopaka pocałuj go w siuraka..:) to bedzie najbardziej orginalny prezent marcelus2000 na dzień chłopaka musisz niestety zgolić busz między nogami. NIESTETY ALE ZAWSZE SIę KILKU TAKICH CHAMóW ZNAJDZIE CO ZAMIAST SAMI Iść SIę WYżYć W NIGHT CLUBIE A NIE PISAć BZZDURY nO coment:/ DO lol13 : TEN KUBEK <Karolina2008 > śWIETNY POMYSł LUB TAKą PODUSZKE Z WASZYM ZDJęCIEM COś TAKIEGO CO BY MU PRZYPOMINAłO CIEBIE
|
|
yhyyy hah zielony market bieedronka króraś pełno sklepów szuukaaa seeee
|
|
Jeśli nie masz uregulowanego stosunku do służby wojskowej to nie możesz nawet składać papierów do Policji.Musisz wtedy albo odbyć zasadniczą służbę wojskową albo starać się o przyjęcie do służby kandydackiej w OPP w Warszawie,ale musisz do tego mieć zgodę WKU,a komendanci odmawiają teraz kandydatom. Tutaj masz opis rekrutacji do policji na terenie woj.podlaskiego: www.podlaska.policja.gov.pl
|
|
j/w kup płyty light scribe i sobie wypal :) nagrywarka to też groszowa sprawa bo jakieś 80zł a masz na długo
|
|
Podaj jeszcze oznaczenie silnika, bo to jest istotne (90, 110, 115, 140, 150 i 160PS) Jeśli chcesz "coś fajnego" szukaj wersji Competition. Dwulitrówka 150PS quattro, ładnie wykonana. Inne materiały, wskaźniki, zegary, lampy zderzaki i kilka innych detali. Rodzynkiem wśród silników jest 2.0 20V Nm R5 160PS, ale podejżewam że takiego nie znajdziesz
|
|
rakieta noo
|
|
Witam, Od dłuższego czasu posiadam konsolkę PSP-1000 , szukałem szukałem i nie znalazłem osoby która mogła by mi wgrać Custom Firmware (3.90, 4.01) - do mojego PSP z softem 3.50. Oczywiście za ową usługę zapłacę.
|
|
jak widac, on nie jest teraz z lomzy...
|
|
zapytaj w Sympatii na krótkiej
|
|
tfu to w dupe psu!!!!czajnik popatrz na swoja mordke w lustrze i masz juz odpowiedź na , "wszystko zlikwidowac" na zawsze i bedzie spokoj !!! trzeba w koncu cos zrobic ",a wiesz co???operacje plastyczna Tobie!!!!!!a założe sie,że wcinasz śledziki popijając setką wódki!GREEN jak tak sie plujesz to zainfestuj w śliniaczek bo sie ocharkasz!!!!
|
|
Witam W tej chwili potrzebuje opny 2 sztuki + dentki oraz cewkę zapłonową na 12V. A tak wogóle w zimie zabieram się za remont Junaka i i będe potrzebował paru brakujących częsci wiec jakbyś cos miał ( gringo ) do tego motocykla to możemy pohandlować :) MoTek PS. Dwukrotnie widziałem w Łomży czerwonego Junaka chyba M10. Czy ktos może zna jego własciciela. Czy jest tu ktoś kogo interesuja motocykle zabytkowe?
|
|
Nagrywarka light scribe i działasz sam :P Takos
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |