Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w związku z końcem roku wystawiam oceny poszczegolnym ministrom |
Współczuję takich znajomych... zresztą "kto z kim prezstaje,..." resztę sobie sam dopowiedz. Acha, i jeśli uważasz, że pisząc że los się może odwrócić i ktoś w końcu im wykręci jakiś numer ( w myśl przysłowia: "Nie rób drugiermu, co tobie nie miłe") ja ich "obsmarowuję", to albo naprawdę jesteś ich WIELKIM PRZYJACIELEM, albo ... JEDNYM Z NICH. Poza tym, Polska to wolny kraj, w którym każdy obywatel ma prawo wyrażać swoje opinie i będę pisać, co mi się podoba, a jak tobie to przeszkadza, to nie czytaj! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w związku z końcem roku wystawiam oceny poszczegolnym ministrom |
Tak, podaję ci numer właściciela firmy transportowej 501 513 894. Mnie przywieźli ze śląska tanio, szybo.
|
|
W Białymstoku napewno jest wiecej ciekawych miejsc i wiecej imprez w Łomży musze przyznac nic ciekawego nie ma przydałaby sie jakies centrum rozrywkowo -handlowe
|
|
jak osobowym Skoda Fabia wystarczy, to ja sie polecam 0-608-089-953
|
|
bym wróciła autobusem ale niestety nie kursują o tej godzinie
|
|
A ile kosztuje godzina doszkalająca w Łomzy. Moze znacie jakiś osrodek co jest tanio i dobrze instruktorzy tłumaczą co z czym...
|
|
tzw bezstresowe wychowanie.
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=16522 a jednak..... w Łomży bezrobocie wzrośnie o kilka procent....
|
|
w bialym smierdzi (wiem bo bylem i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej !!!!) a ja sie nie dziwie sie jak patrze na ich twarze to mysle "od tego jest policja i straz miejska" , "wszystko zlikwidowac" na zawsze i bedzie spokoj !!! trzeba w koncu cos zrobic z tymi sledziami bo sie juz panosza za bardzo ,mysla ze jak wszyscy wiedza gdzie mieszka konon to juz kozaki <lol> sorry bialorusini hhahaha
|
|
o której to i co i jak wogóle gdzie to tam koło kina?
|
|
najlepiej w domu sie zamknąć i nie wychodzić KLUB MILANO ZAPRASZA ;p
|
|
Taa..chodzą odjebane,myślą ,że są piękne jak maja kilka warstw tapety na pysku niedojebanym,i idą gdzieś po jakiś zadupiach chwaląć sie ,ze maja zajebite znajomości. HAha kolesi co tylko czekają ,zeby je wydymać,albo jeżdzą kurwy do jeziorka i taka 15latka rodzi dzieciaka ,później jest wielce zdziwiona,szuka pomoy i *** taka sprawa...niestety HAHAHAHAHAHAah taki badry jeztes ze szkoda hah Jeziorko?!!! co w tym złego niech see jezdza mlode sa a ze niektore glupie to nie znaczy ze wszystkie jak w lomzy dyskoteki na psy schodza
|
|
IST jest dobre jak duzo sciagasz, ale masz minus w umowie, najszybszy masz na rok, a slabszy musisz podpisywac na 2 lata, no i nie ma tam za milej obslugi. Net z multimedia tez jest dobry a umowe mozesz na rok podpisac i jak sie nie spodoba mozesz po roku zmienic (w przeciwienstwie do IST) i o wiele milsza jest obsluga, i cenia sobie klienta lojalnosciowego (masz z tego profity). Jednak wybor zalezy glownie od tego po co jest Tobie potrzeby Net i na co sie glownie nastawiasz? Pozdrawiam i zycze dobrego wyboru Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |