Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Może czas na prawdziwy park w Łomży? |
Ahmed dobrze napisał
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Może czas na prawdziwy park w Łomży? |
zrób mi kanapki,idź jutro za mnie do szkoły,pogadaj z dziewczyno która mnie od dłuższego czasu ściga,odrób za mnie lekcje,umyj ręce...
|
|
ING jest ok konto 0 zł. karta 2 zł. i wszystko na miejscu, chociaż mbank też ok tylko problem z załatwieniem zaświadczenia itp a czasami trzeba
|
|
To jest tak... 29 września to pierwszy dzień pracy. Masz się stawić w jednostce macierzystej, czyli tam gdzie napisałeś w papierach, że chciałbyś służyć. Tam jesteś przez tydzień, załatwiasz sprawy typu, mundur, kadry, chyba ślubowanie, itp. Po tym tygodniu już wiesz wszystko co i jak i masz się stawić w szczytnie na szkółkę. Tak jest przynajmniej w moim przypadku, a w Twoim też tak będzie, myślę. Takos
|
|
Wszystko zależy od przełożonego,ale wątpię... Jakbyś był po OPP to może tak,ale tak to nikt nie będzie brał odpowiedzialności heh.Zreszto teraz to już z górki.Najważniejsze,że rekrutacja za sobą ;)
|
|
Ja Polecam Heńka Millera. Ma zakład na legionów 145
|
|
POWSTAŁ nowy ŁOMŻYŃSKI SERVER CS 1.6 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH : NAZWA: NKT KLAN SERVER ILOŚĆ SLOTUW : 16 PUBLICZNY IP: 91.204.161.245:27030 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH ŁOMŻYŃSKICH GRACZY :]
|
|
chyba chodzi o oświadczenia majątkowe
|
|
JA POLECAM JóZKA DOMBROWSKIEGO W STAREJ LOMZY ... DOBRY STOLARZ SOLIDNYYY I MA GLOWE DO POMYSLOWWW NAPRAWDE POLECAM
|
|
wiecie co nie wiedziałam,że na tym forum przeważnie chodzą idioci.....mój post jest odpowiedzią na post 12 przykazań idealnej żony....i mój post został założony z humorem a nie po to by jakiś kretyn ,który mnie nie zna mnie obrażał...
|
|
a po co mają nam pokazywać ile mają kasy? żeby ich kto jeszcze nie daj Boże okradł hehe. pan S. to patrze niezły rolnik na 11ha:) ciekawe czy krus opłaca,czy zus ??
|
|
sam jestes popaprany!!! co do smrodu to w Łomzy wisi łuna smrodu z PPS-ów,aż podbija ,okien czasem otworzyć nie mozna .....a wiekszosc Polski to nie wie gdzie Łomża ,a nie "że Białystok to zwykłe śledzie " bo prócz produkcji piwa nic nie macie...śledzie??? bu ha ha a Wy kapsle :))) skoro tak to po co łomżyniacy jak szerszenie lecą do Białegostoku sie dokształcać?
|
|
Witam wszystkich jestem nowy na tym forum:) chciałbym sie upewnić jak to jest w policji i czy tak jest mądrze zrobić jak myślę czyli najpierw udać na służbę kandydacka czyli 12 miesięcy w prewencji i po tym 12 miesiącach udać sie do szkółki policyjnej i dopiero wtedy są te testy MS i teoria tak? jeśli źle mowie to proszę o poprawienie mojego toku myślenia:) pozdrawiam
|
|
Dziecinnie prosty teścik Oto najłatwiejszy quiz pod słońcem. Plan-minimum to 5 poprawnych odpowiedzi. Bądź duży i nie oszukuj! Ale nie daj plamy! 1) Jak długo trwała Wojna Stuletnia? 2) Który kraj robi kapelusze Panama? 3) Z jakiego zwierzęcia robi się catgut? 4) W jakim miesiącu Rosjanie obchodzą rocznicę Rewolucji Październikowej? 5) Z włosów którego zwierzęcia zrobiona jest szczotka wielbłądzia? 6) Nazwa Wysp Kanaryjskich pochodzi od nazwy którego zwierzęcia? 7) Jak miał na imię król Jerzy VI? 8) Jakiego koloru jest zięba purpurowa? 9) Skąd pochodzi chiński agrest? 10) Jakiego koloru jest czarna skrzynka w samolocie? Nie podglądać odpowiedzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A teraz sprawdź odpowiedzi: 1) 116 lat 2) Ekwador 3) z owiec i koni 4) w listopadzie 5) z wiewiórki 6) od psów 7) Albert 8) szkarłatnego 9) z Nowej Zelandii 10) pomarańczowa, oczywiście No i jak poszło?
|
|
Brawo Wieśmin. Skoro może rodzić dzieci w tak młodym wieku (natura na to pozwala) to jest to normalne. Napweno taka 15latka ma większe szanse na urodzenie zdrowego dziecka niż kobieta która ma 35lat. Takos
|
|
A ile wiedzy ma jeden człowiek w stosunku do wszechwiedzy? a) tak b) nie pomyśl ! test niezaliczony, bo nie odpowiedziałeś! dlaczego nie odpowiedziałeś, bo test jest bez sensu! Pytanie może i ciekawe, ale odpowiedzi nie pasują, aha??????????
|
|
i po skończonej tej służbie przechodzisz ten test psychologiczny? i co po tym dostajesz sie do szkółki dalej czy już zostajesz w prewencji i czy może tez zna ile wynoszą mniej więcej zarobki takiego policjanta? nie chodzi mi o pieniądze bo to nie jest aż takie ważne tylko ciekawość:P
|
|
bus na 3 osoby? to po ile ważą po 500kg każda? jak chcesz ja mam 5cio osobowego
|
|
Chciałabym wykonać nadruk na płycie, tak aby z 3 kopii weselnych zrobić kilka. Proszę o podpowiedź gdzie można to zrobić i za ile? Z góry dziękuję.
|
|
Jasne, tylko, że nie do Wizny, a Jedwabnego ;o) To ich strona internetowa ;o) http://www.mamuciadolina.pl/ Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
on nie placi!
|
|
:):):):) Takos
|
|
ktostam301 nie SLEDZIKUJ nam tu !!! tfu!
|
|
A ile jesteś w stanie zapłacic za przeróbke ? Ja sprowadziłem sobie PSP zUSA i przerabiałem z softu 2,91 na 3,90 wiec jak chcesz to moge ci zmienić FW
|
|
mam częsci do mz 250 a do 150 musiał bym poszukac , a jakie opony Cię interesują?z czesciami do junaka było by cięzej ale napisz co dokładniej potrzebujesz wszystko dał bym rade załatwić najlepiej pisac na adres email : gringocorp@tlen.pl zazwyczaj jestem dopiero wieczorem ale napewno odpisze na drugi dzien.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |