sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marcin Sroczyński-odpowiedni kandydat na posła

Temat wywalam z forum. W sumie to %*# im w A S S . Szkoda ze sam pochodze z lomzy. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Macie na tym forum jedno, wielke gowno, ktorym ja sie nie bede zajmowal. Tylko szukacie czegos i sie przyczepiacie do kogos. Ufffffffffffffffff, bez sensu.

Zegnam panstwa. Pozdrawiam.

P.S. I jak kots zle npsziae wryaz, tak zawna litowkera, to nie propwaiajcie. ;)

Gratulacje dla wszystkich ktorzy zauwazyli ze tekst na gorze jest zle napisany. :) To znaczy ze czytacie wyrazy po literce. :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marcin Sroczyński-odpowiedni kandydat na posła

McPeter - jeśli nie zrozumiałeś, to Ci chętnie wyjaśnię.
Po to, żebyś na chłodno się zastanowił nad swoją propozycją. Czy naprawdę sądzisz, że Łomżanom do szczęścia potrzebne jest lotnisko? Kto miałby założyc tu aeroklub? Za czyje pieniądze i najważniejsze - dla kogo? Uważasz, że zaraz ustawi się kolejka chętnych do nauki kursu latania cessną albo chociaż paralotnią? Naprawdę widzisz w Łomży rynek dla takich usług? Bo chyba nie myślałeś nad lotniskiem pasażerskim?

Na potrzeby sportowego latania wystarczy dobre, równe, idealnie wykoszone pole. Nie trzeba wycinać lasów. Do tej pory się sprawdzało. A jeśli ktoś chce polatać, to pofatyguje się te 80 km do Białegostoku.

Naprawdę chciałbym - jak piszesz - "podtrzymać Cię na duchu", ale nie widzę powodu, dla którego warto zawracać Narew kijkiem. Padały już na tym forum pomysły przywrócenia linii PKP do Łomży, a jeden gość swego czasu z uporem maniaka twierdził, że Łomża powinna mieć lotnisko dla tanich linii lotniczych.

Wybacz, ale Twój pomysł również między te propozycje włożę.
Pozdrawiam.
grover

McPeter - ładnie się przedstawiłeś, ładnie. Jeśli żałujesz, że pochodzisz z Łomży, zmień dowód osobisty i jeszcze podaj inne dane.
Biedaku.

No i po wszystkim :-) Wraz z zovo udaliśmy się dzisiaj do tej księgarni (szkoda, że nie było innych forumowiczów, mimo, iż zapowiadali, że będą). Niestety, nic się tam nie zmieniło. Sprzedawca dalej sprawia wrażenie obłąkanego! Co więcej, kiedy oglądaliśmy książki, bardzo stanowczo kazał nam iść na koniec kolejki, bo jak wyraźnie zasugerował, możemy go okraść! Nie zdziwiłbym się, gdyby pod ladą chował maczugę... Omijajcie to miejsce z daleka.

Masz rację. Najważniejsze by być z naszym Ł.K.S.-em w dobrych i gorszych chwilach. Ja jestem od ~ 30 lat , ale cieszy mnie duża frekwencja gdy jesteśmy na topie. Szczególnie podoba mi się przepiękna oprawa naszych meczy tworzona przez naszych szalików. Zawsze rzucę na to parę złociszy.Pozdrawiam!:)
~~~~~~~
autochton
~~~~~~~

McPeter to takie moje motto a nie komentarz.. pod kazda moja wypowiedzia na forum sie pojawia.. wiec do nikogo szczegolnego.. a ja jestem za tym jednak zeby czat (moderowany) powstal..

Re: Marcin Sroczyński STOP!!! NIE dla SROCZYŃSKIEGO!

Jak chcecie czatu to zainstalujcie sobie Jabbera i zalozcie pokoj lomzynski na pierwszym lepszym serwerze.

http://test.jabberpl.org -- Wszystko o Jabberze (cos jak GG tylko bez reklam i lepsze).

A morze taki drogi bo Polska nie ma dostepu do gazu ??

Teraz wszystko jest drogie !!! a tak wszedzie promocje !!!

A państwo niema piniedzy (buhaha)ma np. na wyprawki dla byłych prezesów Orlenu i inne.

Ale my chcemy czata 4lomza - dostępnego prosto z tej stronki tak aby zwykły internauta lub ekhem... siwy dziadek (taki jak z reklamy "telekomuny") mógł sobie pogawędzić z ludźmi na tej stronce.

Oficjanie i publicznie pytam Administratora strony: Czy jest przewidzine uruchomienie czata, czy są prowadzone jakieś prace w tym kierunku i czy jest sens dalej pisać na ten temat? (może to kwestia kilku dni, godzin :) )

"Nadmiar demokracji to anarchia"

hehehe :D no to macie problem :P tylko ze dzis nawet po okazaniu dowodu w sklepie "zodiak" tkzw ZBR nie sprzedano mi papierosów :D faaaajnie :) hehe ale co tam na petre (Petrochemia) mozna chodzic non stop :] pozdro all ziomy z konstytucji =)

a mnie to wisi cała sprawa tych progow :P sprobojcie przejechac samochodem po takim czyms 20 km/h i 60 km/h zobaczycie roznice wbrew oczekiwan samochod jadacy z wieksza predkoscia przejedzie tak ze kierowca nawet nie poczuje "lezacego plicjanta" a co do progu na konstytucji to odwalili maniane a jeszcze lepszy motyw jest z smietnikiem i parkingiem. chcecie sie posmiac to zapraszam na konstytucje =)

Nie wiecie może na jakim kanale w Wielkiej Brytani można będzie obejrzeć ten mecz? Mam tam paru znajomych którzy mnie o to pytają. Z góry dziękuję za odpowiedź!

"If «the very threat to kill a child is renunciation of belonging to the human race, it’s like killing your own mother», then what is the real murder of 42 thousand children, but not just a threat?

Or Chechen schoolkids are not children? Or Chechen children do not belong to the human race? Or killing Chechen children is not a crime, but only an 'inadequate use of force'? Or Chechen children can be legally tortured in Russian concentration camps?

Why the threat to the lives of 132 Russian schoolchildren raises an emergency to convene an urgent session of the UN Security Council, while murders of 42 thousand (!!!) Chechen children of school age have not been making anybody in the world outraged throughout 10 years? "

http://www.kavkazcenter.info/eng/article.php?id=3158

Taki jest świat wielkich miotających maluczkimi!

Właśnie! Media już się nie interesuja Czeczenią a Rosja tam morduje ludzi.

Złość Czeczenów znalazła swoje odbicie w Oseti.

Kto mieczem wojuje...

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

narzekam na narzekanie

jak oceniacie sznse naszej reprezentacji narodowej na wygranie meczu z Anglią czy bedzie to kolejny nie udany występ których mamy wiele za sobą a może naszym orłom uda się wygrać.Bo ten ostatni mecz z irlandią to nawet nasz ŁKS by chyba wygrał.Jaki stawiacie wynik

...krew mnie zalewa jak widze sformułowanie w stylu "dać pracę"...

Pasja, co ty wiesz o historii narodu czeczeńskiego i walki o własną państwowość...
Po pierwsze wojna została rozpętana przez Rosjan...
Po drugie ludzi z ulic porywają rosyjskie plutony zdemoralizowanej armii i rządają haraczu za ich uwolnienie...
Po trzecie udowodniony jest handel uzbrojeniem z własnych kompanii prowadzony przez rosyjskich oficerów - wojna musi się opłacić...
Wojna jest prowadzona z przyczyn ideologicznych (mit w wielkiej Rosji) i politycznych (kontrola przesyłu ropy naftowej z rejonu Kaukazu)...
Nie usprawiedliwiam tego co się stało w Osetii - to oczywiste barbarzyństwo i zezwierzęcenie...Należy uakarać sprawców, a nie naród czeczeński.

No to mlodzi-zdolni, cos dla was :
http://www.jobpilot.pl/misc/adframe/jobpilot/7d4/23/1115042.htm

Moze i imprezy jakies by byly... ale jesli studenci ciagle musza "walic glowa w mur" i napytaja tylko problemy ze strony władz uczelnianych w zorganizowaniu nawet najmniejszej imprezy...to nie dziwmy sie, że nie ma zadnych imprez studenckich...

Marcell jako pierwszy to zjawił się zovo (jak ja przyszedłem, to on już siedział na schodach i obserwował). Akcja była i zamierzam ją powtórzyć za kilka dni...

Gilbert K. Chesterton

Proponuje wogóle nie komentowac wypowiedzi PASJI swoją ignorancja udowodniła ze nie zasługuje nawet na krytyke

No ale taki temat to jest bardzo nie do żartów.zapomnieli już o tej tragedi jak wysadzili w Nowym Yorku WTC to pamietajo do tej pory.to zależy gdzie ta tragedia bedzie.bo np.W Rosji to kazdy zapomni a jak w USA to każdy pamieta.ŻALI MI TYCH NIE WINYCH DZIECI.A CI TERORYŚCI NA STOS.

DALEJ TRZEBA ŻYĆ.

Gilbert K. Chesterton

mhn.... ten facet to klamca !!Jak nie ma jakiegos podrecznika to mowi ze jakies 10 min temu sprzedal ostatni egzemplarz! na poczatku wierzylam ale zaraz po mnie przyszlo 3 kolesi i pytalo sie o zupelnie inne pozycje..im powiedzial to samo:P

nie wstane o 10;)

Powstał nowy Blog na Onecie www.hiphopnew.blog.onet.pl I ten gostek zaprasza do komentowania !!!!!!

najlepsi to dac jem mloti i nich idom szkoli buzic !!! :D to bedo mnieli zajencie .. pozdrawiam wszystkich nauczycieli :D

DOBRZE ZE NIE PISZE O KAZDYM NOWYM BLOGU:)

Jeśli żeczywiście tak jest to zwracam honor .Czy to miałoby oznaczać Ze te uczelnie są jedynie bardzo dobry źródłem zarobków dla "właścicieli"uczelni?

HeY!!
Ja byM chciala uczestniczyc w tej akcji...
ale nie wiem czy wstane, jak wstane to bardzo chetnie tam
zapadne :)
spotykamy sie o 10 przed ta ksiegarnia tak??

Gilbert K. Chesterton

No to o 12!
Kto będzie?
Wpisujcie się!

Gilbert K. Chesterton

MrS dziecko drogie pisz dalej Twoja nienawiść do wszystkich i wszystkiego zaczyna przeobrażać się w stan chorobowy
Festyn, który wg. Ciebie był denny zorganizowała Rada Osiedla Nr 12 - są to społecznie działający ludzie, którzy każdy grosz wydany na tej imprezie musieli zdobyć chodząc od firmy do firmy pozyskując sponsorów. Jeżeli nie podoba i się taka muzyka już dziś zacznij odkładać mamusine kieszonkowe i z pewnością Rada Osiedla przyjmie od Ciebie darowiznę w postaci 35.000 zł i zaprosi na festyn np. Budkę Suflera....
W przypadku zakłócania ciszy nocnej wystarczy przedzwonić pod BEZPŁATNY numer 997.
pieprzone wesołe miasteczko .... hmmmm - bez komentarza (tekst pełen polotu i finezji godny dzieciaka, któremu ktoś nadepnął na odcisk)

Tiger

PS Rozglądaj się bacznie

Co mnie ku*** interesuje blog jakiegoś fagasa???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org