czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spotkanie W MAGDALENCE

jak i w Polsce, patologii nie brakuje nigdzie, zarowno w Czeczenii i u nas, sa tez dobrzy ludzie jak np. walczacy w polskich barwach Mamed Khalidov, ci ktorzy mieli z nim cos wspolnego jeszcze chyba zlego slowa na niego nie powiedzieli, bynajmniej ja nie slyszalem......... temat totalnie z dupy...a patologie trzeba tepic!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spotkanie W MAGDALENCE

Chętnie bym wpadł ale wole wyjazd do Olsztyna.:D

Zapisywać się szybko bo później płacz będzie. Jutro i w piątek od 18:00 do 19:00 zapisy na Starym Dworcu!!!

rudy błazen z druhem

nie ma too jak Białystok.........wiekszy wyrbor w zakupach i pracy mnóstwo no i Klub Jagiellonnia mmmm

Lomza23, masz racje- ja tez tak rzucilem. Ale nie kazdy potrafi a to ze wzgledu na indywidualny rodzaj uzaleznienia od nalogu. Rozni ludzie uzaleznjaja sie poprzez rozne "mechanizmy" reakcji ich mozgu na nikotyne.
Ja rzucilem bez problemu, kolega mial wielkioe problemy. Bole w piersiach nie do zniesienia itp, ale w koncu rzucil wspomagajac sie plastrami. Nie pali juz 5 lat- ja 21...
Kobiety maja jeszcze ciezej - ich mozgi reaguja na nikotyne szczegolnie radosnie a wiec rzucic palenie statystycznie jest im o wiele ciezej.
Radze walczyc- potrzebna jest silna wola i nalezy sie wspomagac plastrami czy innymi srodkami w miare potrzeby.

Można jeszcze biednym oddać.

Ja wole niespotykane furki:D A niespotykane to aby nie Glof II/III/ i niestety powoli IV chopdz mi sie podoba Audi 80 Opel Astra/Wectra (te stare) BMW te starsze modele. Co trzeci samochod na drodze taki jest a co II to BLM chodz do BLMow nic nie mam bo sam mam takie blachy ale nie oszukujac sie te samochody staly sie wiejskimi samochodami:)

aaa skad na 4lozma tyle sledzi? Cos wam nie pasuje to wypad z tego forum.

to moze to bedzie lepsze;

....Przed slubem...
Ona- Czesc
On- No nareszcie, juz dlugo czekalem!
Ona- Moze chcesz zebym poszla
On- Nie!co ci przyszlo do glowy? JUZ mysl o tym jest
dla mnie straszna
Ona- kochasz mnie?
On- oczywiscie o kazdej porze dnia i nocy
Ona- czy mnie kiedys zdradziles
On- nie nigdy dlaczego pytasz?
Ona- chcesz mnie pocalowac?
On- tak za kazdym razem i przy kazdej okazji
Ona- czy bys mnie kiedys uderzyl
On-ZWARIOWALAS? przeciez wiesz jaki jestem
Ona -czy moge ci zaufac?
On-TAK
Ona -KOCHANIE

siedem lat pozniej czytaj od dolu...w gore.

A o co sie rozchodzi z ta sprawa z relaxu tak wogole???

mylisz się, większe i to sporo

Gruby ty naprawdę się nie znasz pewnie tata i mama kupili tego trupa bo to i tak dla nich nie maluch i nie polonez więc sie cieszą że mają zagraniczny . A tobie dają sie czasami przejechac i myslisz że taki dobry on jest jak parę razy zamiele więcej na piachu kołami od malucha w towarzystwie małolatów he he he he he he

2.8 (AAA) to nie prawie dwieście ;) z 20 brakuje

A może chcesz taki kolczyk jak Byki mają co?? hahaha

może ktoś coć wie na temat sylwestra w kisielnicy . z góry dzieki

Lola_ao1 i co po komisji ? co z oczami? czepiali się?

Treść jest ukryta

lepsiejsze z tofi

dokładnie - pochwal się, bo myśle, że efekty będą mizerne:
http://allegro.pl/search.php?string=rysy+lcd

Jak mi sie placa w pracy nie podobala to zmienilam prace a nie obrazalam ludzi nic nie winnych przez to ze szef mi malo placil,my nie jestesmy winni temu ze oni mało dostaja(znaczy moze dla nich to malo)bo z tego co ja wiem to wcale tak malo nie maja.Tez bylam zle potraktowana na pogotowiu jak bylam w ciazy i dlatego zdecydowalam sie na porod w bialymstoku,wolalam zaplacic legalnie niz tu musiec dac koniecznie komus lapowke zeby wyjsc calo z porodu.w szpitalu leczylam sie od 16 roku zycia i nie wiedzieli co mi jest ,smiali sie zemnie ze w tym wieku mam chore serce i najprostsze co dla nich to powiedzieli ze to z nerwow i co sie dzis okazuje po zmianie lekarza ze zapozno na leczenie tylko jest potrzebna operacja-i za co oni chca wiecej? za to ze przyjma szybko szybko i dowidzenia.juz sie nie lecze w tym szpitalu,bo niechce jeszcze bardziej sie rozchorowac.

Oglądałeś kabaret Laskowika jak on wrzeszczał że tu nie ma, nie było i nie będzie żadnej sprawiedliwości, tu jest tylko sąd.

ja kiedyś załatwiałam sobie papierki, ale nie wypada pisać o nazwiskach na forum publicznie bo zdemaskowałoby się tę osobę i narobiłoby się jej tylko kłopotów, podaj np.nr GG

pani neurolog Cwalina jest okropna nic od niej sie niedowiedziałam nawet mojego dziecka niezbadała tylko podniosła za rączki i to wszystko i jeszcze nadodatak wprowadziła mie w bład jest bardzo niesympatyczna I niestety tylko ona przyjmuje w szpitalu.

lubisz ludzi konkretnych ale na zamieszczony temat nie masz pojecia ... a co do mojego wieku to raczej jestem w takim wieku ze wiem gdzie znalesc i znam ludzi co zajmuja sie takimi rzeczami

ale skoro uwazasz ze wazniejsza jest konkretnosc niz kultura osobista i umiejetnosc rozmowy z ludzmi to szukaj se dalej ...

wiekszosc osob o jakie ci chodzi nie kozysta z neta a czas przeznacza na doskonalenie swoich umiejetnosci...

myslisz ze z takim tepym podejsciem dogadasz sie z ludzmi ? nie powiedzialbym ...
skoro nie masz czasu to narazie ... ciekawe kogo se znajdziesz na forum zeby ci wymalowal lokal .... chyba walkiem albo pedzlem ....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org